אני משתפרת והולכת.. מקווה שההפנינג יסתיים .. אין לי צ'אנס להשלים את מה שפיספסתי . אתם מתקתקים שחבל"ז.. אז מה ? גידי גוב זה להיט.. אני שומעת ברדיו כל הזמן . שיר פשוט מקסים! אשרייך יא גידי..
ב"ה מרפא גם רזות.. תמר .. מה היו עושים פה בלעדייך??? כל הכבוד על הדבקות במשימה. איילת אני שמחה שנדלקת על אבי..זה דיסק יפהפה. אני דווקא אהבתי יותר את "בדימיוני" את "רוח קדושה" ואת "אל עצמך". את יודעת שכשהדיסק יצא היו משמיעים את "אל עצמך" הרבה ברשת ג'. הייתה גם תכנית שלמה בגלצ והוא סיפר על הדיסק..אבל לצערי זה לא "תפס" . זה בטח מבאס להיות בצל של אח כזה מוכשר. הלוואי והמופע החדש יזיז אצלו משהו..
מה המצב אישה קטנה ורזה שלנו?? השכנים שלך חשבו שעברה לבניין איזו דוגמנית עד שגילו שזו את, רק 40 ק"ג פחות... מה שלומך?? שימי לב - יש מכירת סוף עונה ב-BMW, אז רוצי להחליף את הקאיה!
דודו טסה למשל,כי יש לו פורום... טוב ניתן לך יום יומיים להיתחבר מחדש ודרגי לך את השירים. אני למשל תקועה עם ניק קייב כבר שבועיים. אבל היום אני אעה סדר בדירוג שלי.
סופעונה בBMW? תגיד להם שאני לא במיטבי השבוע. שימשכו את זה עוד כמה ימים (או שבועות או שנים) מה קיבלת פס מהלימודים? ממוש .. אל תסתלבט.. הבטחתי מיני ויהיה מיני. השאלה מתי . אני מקווה שבמהרה בימינו. אמן.