שלום אחי ואחיותי..

gala21

New member
שלום אחי ואחיותי..

אני משתפרת והולכת.. מקווה שההפנינג יסתיים .. אין לי צ'אנס להשלים את מה שפיספסתי . אתם מתקתקים שחבל"ז.. אז מה ? גידי גוב זה להיט.. אני שומעת ברדיו כל הזמן . שיר פשוט מקסים! אשרייך יא גידי..

ברוך רופא חולים - אפשר להגיד

שמעת איזה פצצה השיר של גידי גוב ...מעולם לא אהבתי את גידי כזמר אבל פה הוא נותן ביצוע של גו' קוקר מינימום...

gala21

New member
תודה..תודה

ב"ה מרפא גם רזות..:) תמר .. מה היו עושים פה בלעדייך??? כל הכבוד על הדבקות במשימה. איילת אני שמחה שנדלקת על אבי..זה דיסק יפהפה. אני דווקא אהבתי יותר את "בדימיוני" את "רוח קדושה" ואת "אל עצמך". את יודעת שכשהדיסק יצא היו משמיעים את "אל עצמך" הרבה ברשת ג'. הייתה גם תכנית שלמה בגלצ והוא סיפר על הדיסק..אבל לצערי זה לא "תפס" . זה בטח מבאס להיות בצל של אח כזה מוכשר. הלוואי והמופע החדש יזיז אצלו משהו..

AviHayun

New member
גלה!!!

מה המצב אישה קטנה ורזה שלנו?? השכנים שלך חשבו שעברה לבניין איזו דוגמנית עד שגילו שזו את, רק 40 ק"ג פחות... מה שלומך?? שימי לב - יש מכירת סוף עונה ב-BMW, אז רוצי להחליף את הקאיה!

אבי יצאת מהרצאה על הרזיה וקלוריות

גאלה יקירה מישהוא חייב לשמור על הגחלת חמה תמיד. מה דעתך על מצעד השירים האהובים בתקופה הזו של החיים.יש מצב שאת מכניסה קצת מטעמך האישי בתקופת החולי.

gala21

New member
מה אני צריכה לעשות?

מה לבחור שירים שאני הכי אוהבת?

בתקופה הזו.. המועדפים שלך

הרעיון הוא שכל תקופה יש שירים שנדבקים אליהם... והחלטנו שהשירים שהכי מושמעים כרגע בליבך.. מה הם?

gala21

New member
../images/Emo5.gifאולי לא כדאי שאני אשתתף...

מי שאני דבוקה לו לתחת עכשיו זה דווקא מוש בן ארי.

איך את מעיזה ?ככה .. למה לא

דודו טסה למשל,כי יש לו פורום... טוב ניתן לך יום יומיים להיתחבר מחדש ודרגי לך את השירים. אני למשל תקועה עם ניק קייב כבר שבועיים. אבל היום אני אעה סדר בדירוג שלי.

gala21

New member
דודו טסה דווקא מתוק.

מה את אומרת? אולי באמת..מה את חושבת נחום יחסום אותי???

AviHayun

New member
גלה יודעת שכל מה שאני אומר לה...

בא מאהבה אינסופית שלי אליה.... נכון גלגל??

gala21

New member
אוי כפרה ..

סופעונה בBMW? תגיד להם שאני לא במיטבי השבוע. שימשכו את זה עוד כמה ימים (או שבועות או שנים) מה קיבלת פס מהלימודים? ממוש .. אל תסתלבט.. הבטחתי מיני ויהיה מיני. השאלה מתי . אני מקווה שבמהרה בימינו. אמן.

גגגללהה, מה שלומך?

איפה את , לא רואים אותך , לא שומעים... רפואה שלמה חמודה, הרבה תה חם והרבה אהבה..

gala21

New member
נעמה..

הנה אני.. אני רואה שאת מתחילה להתמכר למחשב .. יפה לך!

AviHayun

New member
זה לא נקרא להתמכר...

הינה תראי אותי, באמצע שיעור כותב כאן במקום להקשיב... זו לא התמכרות זה פשוט סדר עדיפויות נורמלי ותקין...

למעלה