שלום אחימשלי.. -גיוס-...

alon mor

New member
שלום אחימשלי.. -גיוס-...

אהלן חברה אז ככה.. אני מתגייס עוד מעט (19 לנובמבר..), אשמח ל"טיפים" מעניינים ומועילים... וסתאם אם יש לכם במה לעזור.. תודה אחים שלי תגייסו אני אתכם

גיוס קל שיפשוף נעים.

תיזהר כשאתה מתכופף להרים את הסבון. אל תדרוך על הדשא. ותתחלק לשלשות. מתי כבר יוצאת השבת המזדיינת הלזו?

מותר לי

New member
הטיפ הכי טיפי.....

קח את הרשימה של ריקושט, תזרוק אותה לכל הרוחות, ותתייעץ אם אנשים שהיו בצבא או שעדיין שם מה צריך לטירונות! אל תקנה דברים "שיהיה", גיוס זה עסק קצת יקר, ואל תקנה דברים "כי אחרי הטירונות צריך", תיגמר הטירונות? תבדוק שוב אם צריך! אם אתה מתגייס לכל"צ אל תשקיע בסטוקים של גופיות ירוקות או שחורות, אם תיפול לח"א או ח"י יישאר לך רק לאכסן אותם בארון ולקנות סטוק חדש של גופיות לבנות... כיסוי לדיסקית- גם רק אחרי שתדע לאיזה חיל אתה מתגייס... רוצה בכל זאת? תקנה שחור, זה מתאים לכולם! אם אתה יודע לאן אתה מתגייס תבטל את מה שאמרתי עכשיו

אומי5

New member
אל תקנה כלום

קודם כל כי אתה לא צריך כלום . אם בכל זאת תצתרך ,הכי גרוע תשרוד שבוע ראשון בלי זה (נדיר מאוד שסוגרים יותר משבוע על ההתחלה). אל תהייה שוקיסט . אל תהייה פעור. ותזכור שאם משחקים את המשחק זה גם יכול לעבור סבבה.

alon mor

New member
תודה אנשים

תודה על העידוד חברה.. סבבה אגב שיבצו אותי בשריון אך מתכוון ללכת בכיוון של גולני.. נ.ב. "נמאס להתבחשש" די לבחשש במוח..(חח)

חחח גם לך. וסיפור קורע לב.

עצבנת אותי אז אנצלש``ך לטובת מאבקי הצודק למען זכותם הלגיטימית של בני התמותה להתרווח על מושב כפול באוטובוס. היום הגעתי לתחנה מוקדם. כשהאוטובוס הגיע, חיפשתי מקום לא מאוד אטרקטיבי שלא יקרוץ לקרציות. הנחתי ילקוטי על המושב החיצוני. שלפתי נעליי, הנחתי רגליי בהפגנתיות על הילקוט, תחבתי אוזניות לשקעי האוזנים. וכול חזותי אמרה ``כאן ביתי פה אשהה ושמישהו ינסה להזיז אותי`` ליתר ביטחון, עצמתי עיניים. אם הבנאדם לא מבין בהתנחלויות, אולי יחוש מבוכה או סולידריות עם תנומתי. וזה עבד! אנשים חלפו על פניי. הצטופפו והתקבצו להם במושבים אחרים. וברגע שהנהג סגר סופסוף את הדלתות והרים עוגן. השתחררה מפי צהלה קטנה. מצאתי את הנוסחה לאושר נסייעתי! ממש סוף טוב. נכון? נראה לכם?? הרי זו אני! הסתבר שיש לאוטובוס עוד תחנה ביציאה מהעיר. זוכרים את הסיפרונים הכחלחלים של סיפורי צדיקים? זוכרים את הפריץ הרשע? זה בעל האף הבולבוסי, הכרס הבלתי נגמרת. כדורי הצמר המבצבצים בחינניות מנחיריו. שפם מברשת לניקוי ארובות. שפתי הגמל. הכפילו את הפריץ בעוד מטר וחצי. הלבישו לו חולצה משובצת, המירו את כובע הפרווה בקסקט עור שחור. ותחת שפיו ימלא פקודות למושקה, הוא מגרעפסס ללא הפוגה. והכי חשוב. הוא יושב כאן לידי. כי רק לידי יש מקום. מוות לפריצים! תוקם חזית למען הנוסעים החפצים בנוחות מינימלית. בלי שכל מיני אברים בלתי מזוהים ימעכו את צלעותיהם בכל סיבוב! הצטרפו למאבק. שימו קונדום. פחות אנשים, יותר מקום.

מחממנוע

New member
שם ישבנו גם בכינו

חוצפנית. אני ישבתי על משוב של תשעה באב, הווה אומר על הדופן של הרכבת בחזור, ועמדתי כמעט כל הדרך בהלוך, וזה אפילו שתחבתי אוזניות. תמיד אני תוחב אוזניות, מה עדיף? לשמוע למה היא עזבה אותו ואיך עשית את זה? או לשמוע שינייד אוקונור ושנות השמונים מאתיים פעם? ברור שעדיף בכלל לישון, אבל לפעמים יש תופעות פיזיולוגיות ואז אין מה לעשות גם לשמוע מוזיקה לא עוזר. מי אני מה אני לאן אני ממשיך מכאן, אני חושב שיורי צריך לחזור ולעושת סדר. זה לא פייר שהוא עושה סדר במועדנים המפוקפקים של תאילנד.ווטאבר. מתברחששת תרגיעי את הקטן שלא יצרח. הוא צועק.

בול בשביל חיילי טנק המצוות

(אני מקווה שאני לא היחידה שמכירה את היחידה החב"דניקית הלוחמת הזו) אין כמו הסיפור שלך דוגמא לסיפור אותנטי, מהחיים, על עונשם של חוטאים ונחמתם של צדיקים, כשהוא יספר זאת יוסיף הרב-סרן של צבאות ה' שמישהו אחר, במקרה דתי, שישב בצד השני של האוטובוס דווקא הצטופף מההתחלה ליד הידית השחורה האכולה, כדי שהמקום הכיפי ליד החלון ישאר פנוי, ומיד ישב לידו גבר רזה ומריח-ניחוח קטורת, בשמים ולבונה אם רק תדליקי נרות שבת הכל יהיה טוב יותר

שים לב...

בשריון מספיק פרופיל 72, ובגולני אתה צריך 97...אז תבדוק אם זה מסתדר לך...

rigoletto111

New member
ברכות גם לך! גיוס נעים

צריך לעבור את הטירונות תוך אדישות מוחלטת,אין אפשרות אחרת.

במיוחד בשבילך, אלון

נכתב בשרותים צבאיים ----------------------------- כשהייתי קטן, אמא אמרה לי: "אם לא תאכל, לא תהיה חייל " כוס אמק, למה אכלתי ... לא רואה את אמא. לא רואה את אבא. הסמל נראה כמו קוף... מה אני מרקו? כל יום השמש זורחת ולי פותחים פה את התחת יום יבוא והשמש תיזרח ואני אשוב להיות אזרח דרעי גנב וקיבל שנתיים אני לא עשיתי כלום ונכנסתי לשלוש אם זה בית זונות אז תביאו זונות ! אם זה צבא אז תביאו מפקדים ! אבל למה להביא מפקדים זונות ??? למה להסתכל על בדיחות על הקיר כשהבדיחה הכי גדולה נמצאת אצלך ביד ? חופש זה דבר שאי אפשר לתאר במילים לכן אף אחד לא יודע מה זה עד שהוא מתגייס לקרבי . צעד קטן לקב"ן - צעד גדול לאנושות רק בחורה שעדיין לא גמרו לה בפה תאמר "קוקה קולה זה טעם החיים" אם ראית צלף - אז אל תרוץ כי תמות עייף מתי כולם יבינו שצדק הוא רק כוכב להיות ג'ובניק זה בן זונה ובן זונה מי שג'ובניק עוד לא שתלו את השתיל של העץ שכשיגדל יעשו מממנו את הנייר לתעודת השחרור שלך קשה יש רק בלחם נוח יש רק בתיבה כשנולדתי בכיתי. התגייסתי - הבנתי למה

הבנת מאוחר מדי, אני הבנתי בכיתה א'.

אבל אז עוד יכולתי לבכות, היום כבר מאוחר מדי... לא משנה...

Le Fay

New member
שיהיה בהצלחה! טיפים:

לומר בדיוק מה אתה רוצה, כמו לילדים מפגרים, ולהסביר במפורט למה יש לך הצדקה מלאה לבקש את זה. בכל מקרה בו אתה נתקל בקושי אובייקטיבי להתעקש לדבר מיד עם מש"קית ת"ש, רופא או קב"ן, לפי העניין. לשמור בקנאות על זכויותיך, כי אפחד אחר לא יתנדב לעשות את זה במקומך. להיות חביב לקולגות שלך, כי בלעדיהם אין לך סיכוי. לזכור שמישהו בכל זאת צריך לעשות את מה שאתה עושה. לארוז בפק"ל מידה בלתי מבוטלת של הומור, מתובל בציניות. לשתות, לאכול ולנוח כשאפשר, ולא להיות גיבור במקום. גיבורים מתים מהר.

רק לא למש"קית ת"ש!!

חחח סתם סתם מוזמן להתייעץ איתי, אם אתה צריך משהו בנושא הת"ש.

למעלה