שלום אז גם אני מצטרפת..

סנדייז

New member
שלום אז גם אני מצטרפת..

דרורה מספרד ספארקר מזל טוב לך(מוטב מאוחר מאשר בכלל לא,נכון?) זוכר מי אני
דרורה

Sparker

New member
../images/Emo24.gif (אני לא פה)

[אייקון של Sפארקר לא פה] הגיע הזמן באמת...
!! (אני ממש לא פה) מה גרם לך לבוא לבקר אותנו?? (מנות גדושות של אמריקאיוּת??) בכל מקרה... ברוכה הבאה!! (אגב, זה לא אני). יש לי מחר מבחן מבחיל בדרצ´ו ומצבי ג-ר-ו-ע!! (ובנוסף אני כבר יומיים חולה) גם אצלך יש מזג אויר יפהיפה בחוץ?? אבל את לפחות יכולה לצאת החוצה... (מי לעזאזל שם מבחן בשבת ב-12?!?!?) הקיצר, אני לא פה!! Hasta mañana al medio día...

blixgirl

New member
ספרקיטו

קןדם כל תרגיש טוב!!! שנית המון הצלחה במבחן
מחר,כולנו נחזיק אצבעות
בליקסי

סנדייז

New member
בלקסי לא שמתי לב....

שאת גם בניהול
אז מזל טוב וברכות. ובהתחנפות אני מזמינה אותך ל
(תחליף לעוגה) דרורה
אגב למה אני לא אותך יותר הצ"ט

blixgirl

New member
היי סנדייז../images/Emo20.gif

אני לא בצ´ט כי המחשב שאני משתמשת בו לא מצליח לעשות down load לצ´ט מה שלומך ? בליקסי

סנדייז

New member
יום מקסים,מגיע לנו אחרי הימים../images/Emo186.gif

וכן באתי לראות אם "השכנים טובים הם"
. אנחנו רק עכשיו גמרנו להיות חולים(אני והילדים) תרגיש טוב ו
בבחינה. דרורה מהדרום

little wave

New member
How does it work??? ../images/Emo53.gif

Can someone please explain to me how does this forum works? I type in a message or remark to an existing one and it takes it a few seconds to get loaded…. but how long do I need to wait before I can see if I got a reply? Do I need to “refresh” the page? or what???? Please advice. Tnx – little Wave

little wave

New member
Early start 4 the weekend...

A short day in the office today…… early start 4 the weekend… have a good one…. See you all Monday
Little Wave

little wave

New member
מבאס אבל.....

לפחות יש לך את יום שבת להנות...... גם אני עבדתי פעם בימי שבת, זה די מבאס אבל לפחות פה (שלא כמו בארץ) יש יומיים של סופש להנות...

costa blanca

New member
ישראלים בספרד

שלום לכולם, ישראלים החיים בספרד או באירופה המעונינים לצלול בספרד במקום מדליק, מוזמנים ליצור קשר...

למעלה