שלום (אופיר)

efeer

New member
שלום (אופיר)

שלום חברים מה שלוכמם אז ככה מאיפה להתחיל לא כל כ יודע אולי כמו שהתחלתי השבוע לכתוב כאן ומשום מה לקח לי קצת זמן לחזור לפורום קצת קשה לי להיות כאן רוב הזמן לא תמיד יש את המילים הנכונות לכתוב למרותשאני קורא את התגובות שלכם וזה מחזק אותי מאוד. חשבתי להתחיל ללכת לטפול מקצועי אבל לא חזרו אליי מהמרכזי תמיכה ומה שכן כל הקטע הזה עולה המון כסף שכרגע אין לי אפשרות. אז אולי אשתף אתכם כאן וזה יהווה כמעין תחליף לפסיוכלוג או יועץ מקצועי. אני רוצה לכתוב המון דברים אבל לא מצליח כרגע למצוא את המלים הנכונות מרגיש שהמילים קצת מתבלבלות לי כי שמרתי את הקטענהזה שנים בפנים וכל פעם שרצתי לפתוח אאותו אני נכנסתי למלכודות של פחדים וחרדות והשנים רצות והזמן רץ.ואני מרגיש שאני רוצה לצעוק אבל לא יכול. לא בדכאון חס וחלילה אלא מתחושה אחרת של התחלה חדשה של משהו שצריך להיפתח ואני עדיין סוגר את זה. אותנו גידלו על ערכים של דת באופן נוקשה של מותר ואסור של יש מישהו בשמים שאם תעשה ככה וככה תקבל עונש גדול שנים על שנים.במקביל זה הושלך גם על הזהות המינית שלי.הקשר הראשון שהיה ללא אהבה עם מישהו מהישיבה במשך שנה וחצי ומאז אני נמצא במעגל חוזר וחוזר מצד אחד מרגיש שרוצה קשר עם מישהי ומצד שני לא מושך אותי להיות עם אישה וכשאני מעונין בקשר עם מישהו אז לאיודע כל כך מה להחליט או שהמיקום שאני נמצא בו מרוחק מאוד ממרכז הארץ לא יודע מה להחליט לגבי ההמשך ניסיתי להיכנס שוב לדת לפני כמה חודשים ומהר מאוד עזבתי שוב כי אני לא מתחבר לכל המותר והאסור וחילול השם וכל הדברים האלו נמאס לי מהקטע הזה סתם רוצה לשתף אתכם במה שקורה איתי. קצת מבולבל לגבי קשרים שלי עם אנשים מרגיש שכרגע אין לי עניין בסתם קשרים עם אנשים אלא מנסה למצוא משהו או מישהו אולי זה מוקדם עכשיו להתחיל מערכת של קשר רציני אולי צריך להתבשל קצת עוד עם עצמי יעצתם לי ללכת על הקטע של סטוצים אבל אני לא כל כך טוב בסטוצים אני כמעט וגרוע בזה ומצד שני אני פוחד להיכנס לקשר כי אני חושש מנטישה כמו שהמשפחה שלי נטשה אותי בשנים האחרונות מרגיש שיש לי המון המון מה לתת יש המון פוטנציאלגם בחיים הרגילים ולא יודע כל כך מאיפה להתחיל. כרגע אני נמצא לקראת סוף של קורס ואחר כך אמת שלא יודע לקחתי קורס שממש מנוגד לאופי שלי מחוסר ברירה אחרת היו רושמים אותי כסרבן עבודה ואני לא כזה רק בשנה האחרונה נהייתי כל כך עייף. כי הבנתי שאני פספסתי את רוב השנים ברוצוי האחר בריצוי המשפחה שלי בריצוי הסביבה המוכרת לי בסופו של דבר לא קבלתי מהם שום דבר רק עוגמת נפש כי אני לא התחתנתי ואני לא יהודי כשר כמוהם למרות שהם לא יודעים כלום אימא שדלי פעם ראתה חוברת של מגעים בגיל 17 והיא כמעט ושחטה אותי לא אשכח את זה לעולם כל דבר שקשור בהם מזכיר לי רק רע אף פעם לא קבלתי מהם חום ותמיכה מההורים כמובן אולי יש לכל זה קשר למה שקורה איתי עכשיו אני לא מפונק אבל נכון להיום מרגיש שצריך לקבל החלטות מסוימות וקצת חושש לקבל החלטות . יש עוד דברים שאני רוצה לרשום אבל לאט לאט שוב רוצה לצין שעברתי את שלב הדכאון. ושוב תודה רבה על הההקשבה אופיר

Liroy26

New member
חושב מה להגיד ולא כל כך מוצא...

מצד שני אין מצב שללירוי לא יהיה מה להגיד. תראה - לי יש משפחה נהדרת וחמה, מודה ומתוודה. יחד עם זאת הרבה דברים שעשיתי בחיים או יותר נכון שלא עשיתי נבעו מכל מיני משפטים בסגנון של "אתה עושה טעות אבל מה איכפת לי? תעשה מה שאתה רוצה! אני את שלי אמרתי!". ויתרתי על הדרכת קייטנות בחו"ל שנורא רציתי למשל בגלל משפט כזה. התחלתי ללמוד מקצוע שלא מעניין אותי בשיט. היום אני די מצטער. גם המעבר לדירה משלי ועוד בלי שותפים כלל את חוות דעתם המקצועית על כך שאני אשאר בודד ולמה אני צריך את זה. הפעם לא ויתרתי! ויודע מה? טוב שככה! אלה החיים שלי!! רק שלי!! לא של אף אחד אחר!!

amet

New member
שלום אופיר

אכן ניתן להבין כי אתה באמת עובר תקופה מורכבת, עם הרבה תכנים לא קלים,והתמודדות עם רגשות מההוה ומהעבר שלך. מה שיכול מאוד מאוד לבלבל כל אחד מאיתנו. לא קל להתמודד עם תכנים אלו לבד, נראה כי אתה לא מצליח להתנתק מ"הקול שרודף" אחריך ואומר לך מה מותר ומה אסור. התגובות שלך בהחלט מצביעות אל אדם שחווה התבגרות מבלי שיהיה מי שידריך אותו. אני חושב שראשית כדאי לך לקנות תמצית באך בבית מרקחת שנקראת "רסקיו" 100מ"יל עול כמעט 79 ש"ח זה בהחלט יעזור לך לטווח הקרוב להשקיט את הבלבול ולתת לך להיות קצת יותר נקי במחשבה ובהרגשה. זה בהחלט לא בא במקום טיפול כזה או אחר. כדאי לך לנסות דרך קופחת חולים טיפול אצל פסיכולוג זה יוצא מאוד זול כמעט 80ש"ח אם איני טועה שווה לברר. או שתנסה לקרוא בעכבר העיר של הנגב, אם יש מדור של מיסטיקה ורוחניות ותנסה לברר עם המטלפים שם כמה כל אחד לוקח לטיפול, ואתה בהחלט יכול לומר להם את המצוקה הכלכלית שיש לך כרגע ואם הם מוכנים להתחשב בזה. לנסות תמיד שווה. אני חושב שהקושי בלהסכים להיות בתוך סטוץ כזה או אחר, והסטירה שאתה נמצא בה כעת, מצד אחד אתה מדבר על קשר וזוגיות ואז אתה יישר עובר לקיצוניות השניה ואומר "לא מתאים לי חשבון בנק משותף וכו'". זה לא חייב להיות כך אופיר, אני ביחד עם גיא כמעט שנתיים
ואין לנו חשבון בנק משותף, אנחנו משלמים תשלומים ביחד אבל כל אחד נותן את חלקו. אף אחד לא מחייב או מציק או מעיר על זה שאין לנו חשבון בנק משותף. כך שגם אתה יכול ליצור מערכת יחסים מבלי יותר מדיי "התחייבויות" שמאוד מטרידות אותך, ואני לא חושב שכדאי לך בכלל להתעסק עם זה. שוב יכול להיות שההשלכות שאתה עושה על "הזוגיות" המדומה שלך, נעשות בגלל הזוגיות שראית בבית, בגלל איך שהתייחסו וקיבלו אותך. זה לא אומר שכולם ינטשו אותך, ואני יודע שזה חוויה לא נעימה התחושה הזאת, ויש הרבה עבודה לעשות כאן, אבל אם תנסה לעמוד מול המראה ולתת לעצמך פידבק, על המראה שלך, על האופי שלך, על מי שאתה ומה שאתה, ותקבל את עצמך גם כשאתה פוחד, אני בטוח שזה ייחזק אותך קצת יותר, שוב אין זה בא על חשבון טיפול. מה שאני יכול עוד להציע לך זה אם יש לך אמבטיה בבית, זה למלא אותה במים פושרים ולשפוך לתוכה קילו מלח רגיל, ולשכב באמבטיה במשך שעה שלמה. מלח מוליך טוב מאוד אנרגיה. זה יעיר ויעלה אותך קצת למעלה. תהיה יותר עירני, שמייח, הדם יזרום בצורה טובה. ההרגשה תהיה אחרת. ותרגיל אחרון, נראה לי שכדאי לך להכיר קצת את הגוף שלך ע"י זה שתשכב או תשב ותתחיל לגעת בעצמך, ללטף, אולי לשפוך על עצמך קצת שמן, ולעסות את הגוף שלך בכל המקומות פעם חלש פעם חזק עד שתמצא את מה שהכי מענג אותך. כמובן שלא פה נגמר התרגיל. כמובן שתתחיל לשחק בביצים, באיבר עצמו, אל תמהר לגמור תהנה כמה שיותר ואם אתה מוצא את עצמך באטרף כזה פשוט לאונן ולגמור, תמשוך את זה עוד קצת, זה גם תרגיל טוב להתמודד טוב עם יצרים, וכמובן שאתה יכול לדחוף אצבעות, פה אני לא יעשה תיאורים אנאליים אבל תתפנק ותפנק את עצמך. כל פעם קצת. זה אולי ישחרר אותך ויעלה בך את ייצר הרחמנות שיוביל אותך למשכב זכר מהנה ומספק. אל תחפש כרגע אופי, אלגנטיות וכל הבבלת הזה. תחפש זיון וזיון טוב. אחר תתחיל לחפש מה שאתה רוצה. ואל תכנס בצ'אטים לשיחות עמוקות על החיים ועל אלוהים. פשוט זיון. שיהיה בהצלחה וטוב שאתה כותב כאן. אור ואהבה
רק בשביך אופיר

Yaron40

New member
לירוי, ישר למאמרי הפורום ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כל מילה נוספת מיותרת. הודעה למופת. וזה בשבילך, אופיר
שבת שלום, ירון.

campari

New member
די כבר אמט אני לא יכול יותר ../images/Emo178.gif

בחוץ 40 מעלות עם 70 אחוזי לחות, בגינה מחוץ לחלוני עובד רוסי בלי חולצה (עם גוף שדודי בלסר נראה כמו ילדה לא מפותחת לידו), אני נכנס לפורום להרגע - ואז צריך לראות את התמונה הזאת שהעלית... ואל תגיד לי להשרות את עצמי במלח - אני יש לי מליחות טבעית

efeer

New member
שלום שוב...

ערב טוב ראתי את כל מה שכתבתם לי וודה זה מאוד מחזק ומעודד. אמט אין לי אמבטיה אולי אתה צודק שאני צריך לחפש כרגע רק סקס ואחר כך לראות הנקודה שכאן איפה שאני גר אין הרבה הזדמנויות מלבד מקומיים נשואים או צעירים מידי שרוצים רק צעירים אז נצטרך אולי להתפשר זה עולם חדש שנפרש עכשיו בפני . עד עכשיו חשבתי שאולי קשר עם מישהו קבוע זה יענה קצת על הציפיות שלי אולי אתם צודקים שכרגע אני לא יכול להיות בקשר כל עוד שלא יודע על עצמי אולי יש בזה משהו . אין לי אמבטיה ואני משתמש ברסקיו כבר קרוב לחודשים ועוד מספר סוגים של פרחי באך . עוזר מאוד שאני מדבר אתכם כאן ומקווה שעם הזמן זה ישתחרר אצלי המעצור. אני מרגיש שעדיין יש לי חסימות מכל הקטע היהודי דתי שהייתי בו וששניסיתי להיכנס שוב אליו בחודשים האחרונים . נראה מה יהיה תודה על הכל אופיר

ז י ק ו

New member
"דברים שרציתי לומר"...

מצחיק.. אבל כל פעם שמישהו מעלה בעיה, אנחנו ישר משליכים אותה עלינו, ומספרים איך אנחנו היינו מתמודדים או לא מתמודדים עם זה. אז למה שאני אהיה שונה מכם? אז גם אני אספר על עצמי. כל החיים שלנו אנחנו רצים אחרי כולם ומנסים מיד לרצות קודם כל את הסובבים אותנו ואח"כ את עצמינו. לי נפל האסימון (טוב, הטלכארד) לפני שנה, באותו רגע לא יודע מה קרה לי אבל עשיתי החלטה. החלטתי שאני חיי בשביל עצמי ובשביל בעלי. דיי כבר לדפוק חשבון למשפחה, דיי כבר לדפוק חשבון לחברים. אני עושה רק מה שאני רוצה ומה שנוח לי, כי עד אז הייתי עושה דברים שנוח לכולם: - בצבא, בחמשושים בבית הייתי עושה מה שההורים שלי היו רוצים שאעשה (לך תבקר את סבתא, לך תנשק את הדודה) - לומד וטוחן 4 שנות לימוד על משהו שבכלל לא ממש עיניין אותי.. אלא כי "דחפו" אותי לזה. - הייתי מארח חברים בכל מיני שעות מוזרות של היום למרות שלא רציתי.. - הולך להורים קבוע 3 פעמים בשבוע (כן שלוש אתם קולטים?!) כי הם דרשו ורצו את זה.. - נמצא במקומות בילוי שאני כ"כ לא רוצה להיות בהם, אבל "אמרו לי להיות" אז הייתי.. ויש עוד מיליון דוגמאות... אז, דיי, עכשיו אני בן 28 ואני חיי בשביל עצמי בעיקר. ומה אני מנסה לומר פה? אופיר, אתה כבר גבר גדול, בן 35, ואני מניח שעברו עליך דברים לא קלים אבל תמיד מסתכלים על הכוס המלאה, ותנסה להיזכר בדברים החיוביים שהיו לך. אין לי ספק שאתה נמצא במערבולת של בילבול מאד גדול, ורואים את זה מההודעה שלך.. שלא ידעת להצביע בדיוק על מה הבעיה.. ומה כ"כ מטריד אותך.. ללא ספק כמו שאמט אמר, טיפול פסיכולוגי דרך קופ"ח יעזור ויתרום לעיצוב הנפש שלך וגם כמו לירוי אמר, אסור לוותר, ולא לוותר על החיים שלך כי הם שלך. נכון, עברה עליך אולי ילדות לא קלה עם הקטע של הארון, והתחרותיות הזאת עם שאר האחים שלך (נשוי לא נשוי) ובכלל הרבה דברים שעברת – אסור להם להשפיע על מהלך חייך בצורה תקינה. ותרשה לי לסיים את ההודעה שלי בשיר של בועז שרעבי, הלוואי שהוא יתן לך את הכוח לאהוב ולהמשיך לחיות בכיף. דברים קטנים, דברים פשוטים וקצת הפתעות באמצע הדרך זמנים חולפים ומשתנים אתמול אתה היית מלך לאן הלכו הציפיות ואיך נשארת בלי תשובה עוד לא הספקת לעשות כלום לא נשאר והייתה לך סיבה הכל תלוי בך חבר היה חזק אל תישבר אל תיתן לעצבות בך לפגוע היה חזק ותתגבר הכל תלוי בך חבר היה חזק אל תישבר אל תיתן לעצבות בך לפגוע היה חזק ותתגבר קשה לראות אך לפעמים גלגל נשבר באמצע הסיפור ואין כוח לסוסים את עגלתך למשוך להם מותר לוותר, לך אסור הכל תלוי בך חבר היה חזק אל תישבר אל תיתן לעצבות בך לפגוע היה חזק ותתגבר המסקנה חבר אסוף את כל הכוח קל יותר לדבר כשהפחד משתחרר למרות הכל אתה מבין שזו הדרך היה חזק חבר, היה חזק ותתגבר. הכל תלוי בך חבר היה חזק אל תישבר אל תיתן לעצבות בך לפגוע היה חזק ותתגבר אז בקיצור מה שניסיתי לומר הוא שתחשוב מחשבות חיוביות, תתעסק בדברים שגורמים לך הנאה, תבלה במחיצת חברים שגורמים לך לחייך ושכל העולם יקפוץ לך ותאמין לי כל הדברים השליליים יתגמדו מול עינייך, מניסיון! חזק ואמץ ידידי

למעלה