שלום- אולי עזרה????

ashlaya

New member
שלום- אולי עזרה????

יש לנו כלב חדש מקסים יפה חכם ממש הכללל בשבילנו.... מאז שהבאנו אותו הוא...פעם בכמה ימים מקיא ! פשוט כך והווטרינר טוען זה וירוס.... הוא כבר קיבל זריקות וכדורים - התאושש ושוב אוי......כמה קשה להבין מה עובר עליו... יש למישהו דיעה?????

עזרה

יש לנו גם כן כלב וכשהו מיתנהג בצורה כזו אז אנחנו נותנים לו להסתובב חופשי במקום שיש דשא והוא מחפש בעצמו את התרופה עשב שגורם לו להקיא ולהבריא. שנית לא לתת לו עצמות ולא אוכל מטובל

דוגי

New member
מסכימה עם העצות

גם הכלבה שלנו, כאשר היא מרגישה צורך להקיא, אנו מורידים אותה למקום שיש דשא וזה עוזר לה לא להקיא, וכן היא שותה הרבה מאד זה גם עוזר לה. בדרך כלל זה קורה אחרי שאנו משחררים אותה בפארק והיא מצליחה לאכול זבל וכל מיני ניירות טואלט משומשים... (כלבים מאד אוהבים לאכול טישו ואם זה עם נזלת מה טוב). וחוץ מיזה באמת כדאי שתכחי אותה לעוד וטרינר לחוות געת נוספת

טל קר

New member
הדעה שלי - לשאול את הוטרינר מה

יש לו וממה זה נגרם, ומה אפשר לעשות כדי שזה לא יחזור. ואם התשובה של הוטרינר נראית לך תמוהה או לא מספקת, לפנות לדעה שניה לעוד וטרינר.

**לילך**

New member
אנימסכימה עם כל העיצות שניתנו פה

וחושבת שאולי כדאי לך להחליף את סוג האוכל ? אני זוכרת שכשטושי ומיקי (החתולים שלי) היו גורים ,ניסיתי לתת להם כל מיני סוגי אוכל וחלק מהם גרמו להם לשילשול והקאות (למשל ויסקז). יכול להיות שיש לו סתימת מעיים , אולי מעצמות שאכל ,לכן מומלץ מאד שתתיעצי עם עוד וטרינר ,כמו שטל אמרה ,שיגלה משהו שהוטרינר הראשון לא גילה. אנא חזרי ודווחי לנו את ההתפתחויות ,נשמח לראות אותך פה ולעזור...

**לילך**

New member
משהו נוסף - אולי כדאי לקחת אותו

לבית החולים הוטרינרי בבית דגן: טלפון: 03-9688588 שמעתי שיש שם וטרינרים מעולים והם מצליחים לרפא חיות במקרים ,שאחרים לא הצליחו.

דוגי

New member
לא צריך להסחף ולרוץ לבי"ח

בסה"כ הכלב מקיא, תופעה לא נדירה אצל כלבים. אכן כדאי להחלחף לה האוכל, לבדוק שלא תאכל כלום מחוץ לבית ולבדוק אם יש סתימת מעיים-אבל אז גם לא עושים קקי (ולכן מקיאים). ושוב- לקחת לוטרינר נוסף להתיעצות.

ashlaya

New member
אכן עזרתם!

קיבלתי את עצתכם ומבלי קשר היום לקחנו אותו לטיול בפארק נתנו לו לשם שינוילאכול דשא! הייתי בטוחה לפני שגם זה גור ם קצת לזיהומים...... בכל מקרה הוא נראה מאושש ואכן אין מה להיכנס לפאניקה.... תודה לכולם אתם מקסימים ותודה על הרגשת החמימות והאיכפתיות למרות שאני חדשה:))))) תודה

למעלה