שלום אודי אם תוכל בבקשה לנתח את כתב ידי במכתב המצורף תודה רבהההההה
H hila224 New member 1/10/06 #5 המקצועות שאני מתלבטת האמת שלא רציתי בהתחלה לכתוב על מה אני חושבת משום שרציתי לראות מה תגידו לי אתם... מתלבטת בין רפואה לבין ביוטכנולוגיה או ביולוגיה... תודה רבה רבה מראש...
המקצועות שאני מתלבטת האמת שלא רציתי בהתחלה לכתוב על מה אני חושבת משום שרציתי לראות מה תגידו לי אתם... מתלבטת בין רפואה לבין ביוטכנולוגיה או ביולוגיה... תודה רבה רבה מראש...
N nafnaf11 New member 1/10/06 #4 מתיחס לכתב ידך hila224 יודעת לגבש רעיונות ומימצאים במסגרת ראציונלית. מבצעת משימות שהוטלו עליך ביסודיות ו בדייקנות. משמעת פנימית עקביות והכרת חובה. מקצועות מתאימים: משפטים, כלכלה, הנדסה , טכנולוגיה, ביקורת,הוראה וחינוך.
מתיחס לכתב ידך hila224 יודעת לגבש רעיונות ומימצאים במסגרת ראציונלית. מבצעת משימות שהוטלו עליך ביסודיות ו בדייקנות. משמעת פנימית עקביות והכרת חובה. מקצועות מתאימים: משפטים, כלכלה, הנדסה , טכנולוגיה, ביקורת,הוראה וחינוך.
S shamon51 New member 1/10/06 #6 סימנים כאלה ואחרים חתימה - צמודה לצד ימין מדרגות בשורה הראשונה אות "ל" שווית ישרה למעלה = שדופה אות "ד" - ללא קערהלמטה מילה "כתב" עם קרס ב"ת" הרבה אותיות נכנסות מתחת לשכנה הבאה - "כתב" רעידות קלות בקו יורד = למשל "ו" במילה "אולי" מה אתם אומרים ? לא פשוט לה עם החיים - הילה ! מה עם הקול הפנימי?
סימנים כאלה ואחרים חתימה - צמודה לצד ימין מדרגות בשורה הראשונה אות "ל" שווית ישרה למעלה = שדופה אות "ד" - ללא קערהלמטה מילה "כתב" עם קרס ב"ת" הרבה אותיות נכנסות מתחת לשכנה הבאה - "כתב" רעידות קלות בקו יורד = למשל "ו" במילה "אולי" מה אתם אומרים ? לא פשוט לה עם החיים - הילה ! מה עם הקול הפנימי?