שלום...אה..(כן אני חדשה..)

שלום...אה..(כן אני חדשה..)

טוב החלטתי לכתוב על הבעיה שלי בפורום הזה .. למרות שאף פעם לא נכנסתי לפה...ו..טוב בקיצור.. אני בת 19 . חיילת. לאחרונה נכנסתי לתפקיד חדש בצבא -קישור וגיוס- זו עבודה מול מילואימניקים. בקיצור הגעתי לגיוס של אימון מילואים ונתפסתי חזק על בחור אחד. כבר הרבה זמן לא היה לי קשר וכשהיה לי הוא לא היה רציני או משמעותי או מלא במשהו.. בקיצור התחלתי איתו והוא היה ממש נחמד אבל הוא אמר שזה לא מתאים לו כרגע להיכנס לקשר מבחינת החיים הפרטיים שלו.. בחור בן 22 מי שתהה דרך אגב. אני מרגישה שזה משהו שאני לא רוצה להפסיד ולא יודעת איך לטפל בזה. אני מרגישה שזה משהו מיוחד ומעבר לרגיל... אני לא מפסיקה לחשוב עליו ועל הקסם שלו אני כל כך רוצה אותו.. ואין לי בעיה ללכת הכי לאט שבעולם, רק להכיר אותו.. ואני לא יודעת מה לעשות ואיך , אני מרגישה שזה נהיה לא בריא לי, מתחיל להיות אובססיבי ומתיש נפשית..מחכה ומקווה לתשובה טובה..תודה

אז ככה

שמעי הוא אמר לך את האמת בפרצוף הוא לא מעוניין בך אסור לך להכנס לאובססיה עליו אני יודע עד כמה זה כואב אבל עלייך להתנתק ממנו אם הוא היה מעונין בך הוא היה נענה לך אז תחסכי לך כאבי לב מיותרים אם תמשיכי לגרור את זה זה רק יכאב יותר גלי כלפיו אדישות אם הוא באמת רוצה אותך הוא יבוא אליך אבל אל תעשי שום צעד בכיוון כדי לא לשדר נואשות

אין לך מה לעשות, הבחור לא מעוניין

בגלל סיבות אישיות..והוא אמר לך את זה. הלאה,דלגי.

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo20.gif

כשמשהו הופך לאובססיה כבר סימן שזה לא טוב. התחלת איתו והוא הסביר לך שזה לא הזמן הנכון עבורו וכעת עלייך פשוט להרפות... נכון שזה קל לומר אבל קשה לבצע, אבל את חייבת לעצמך להפסיק את האובססיה הזאת- תנסי להעסיק את עצמך בדברים אחרים, אולי להכיר בחורים חדשים שאחד מהם ייכנס לך ללב.

תגובה

נסי לשוחח עמו עוד, להתענין בו ולפתח אתו ענין רגשי. כך לאט תתידדי אתו, ואולי בהמשך תצא מזה חברות. היי אמתית אתו.

למעלה