שלום-אבקש את דעתכם...

lilaaa1

New member
שלום-אבקש את דעתכם...

אני יוצת עם בן זוגי 3 שנים, זה היה קשר לא קל עמוס בריבים וכעסים אבל איכשהו עברנו את זה, ובתקופה האחרונה נורא טוב לי איתו ואנחנו מסתדרים יופי, אז איפה הבעיה...? הבעיה היא שלפני התקופה הזו כשהינו רבים והוא היה בשיא העצבים הוא היה נורא אכזר כלפי תוך כדי ריב וגם היה דוחף אותי לפעמים.. הייתי בוכה והוא היה מתעלם מזה וצועק עוד יותר שאפסיק.. היה ממש רע. אני רוצה לציין שיש לו בעיות במשפחה, שנינו סטודנטים והוא נורא לחוץ מהלימודים. הוא פנה לפסיכולוג ואובחן אצלו דיכאון בו הוא טיפל תרופתית. כרגע המצב פשוט מושלם אם כי יש התפרצויות זעם לפעמים שמזכירות לי את הרגעים הרעים אני מפחדת להקשר אליו מידי כי איפשהו ראיתי למה הוא מסוגל בתקופה הלא טובה שלנו. גם כמעט ולא שכבנו, אבל עכשיו זה השתפר... לתת צ'אנס ולשכוח מהפצע שעוד לא הגליד שמה יהפוך לצלקת? תודה על תשומת לבכם נ.ב הוא בן 25

דוד מל

New member
התרפצויות זעם -זה לא עובר

לצערי יש לי במשפחה אדם עם התפרצויות זעם, לא רק שזה לא עובר, זה מחמיר עם הגיל. תעשי חשבון טוב, אם את יכולה להתמודד עם זה, (זה קשה אבל אפשרי) והאם זה שווה.

seeyou

New member
התפרצויות ?../images/Emo188.gif

אפשר ללמוד מהטבע. Prior to the eruption of Vesuvius, Pompeii was a thriving city. Then it was buried with so little warning in 79 A.D. that Pompeii was literally frozen in time.. אפשר לראות שגם אחרי הרבה מאוד שנים מהתפרצות הר הגעש על קרקע שלו לא גודל כלום! - 3 שנים, זה היה קשר לא קל עמוס בריבים וכעסים - היה נורא אכזר כלפי תוך כדי ריב וגם היה "דוחף" לפעמים.. - כאשר בוכה הוא היה מתעלם מזה וצועק עוד יותר להפסיק.. - בתקופה הלא טובה . גם כמעט ולא שכבנו,... - הפסיכולוג אבחן אצלו דיכאון בו הוא מטופל תרופתית... אני חושב שאת אחראית על החיים שלך "סבלת" 3 שנים בתקווה לעתיד טוב יותר מחלות פורצות מהר והולכות לאט -אם בכלל! תמיד יש לנו מטרות בחיים וסדר עדיפויות. keep smiling יוסי

דעתנו

כמו שכתבו לך כאן הר געש נשאר הר געש הוא רדום לתקופות ואז מתפרץ בצורה אלימה, הר געש היה ונשאר הר געש. תעזבי אותו אלא אם כן את נהנית מאלימות מילולית ופיזית. כן את חווית אלימות ולא משנה איך תצדיקי את זה. את כותבת שיש לו בעיות במשפחה. הבעיות האלה לא קשורות אליך. הוא לחוץ מהלימודים. ומה יקרה כאשר הוא יהיה לחוץ בעבודה. ומה יקרה אם תינשאו ותולידו ילדים והוא יהיה לחוץ מכל הסיטואציה. עזבי אותו ועכשיו לפני שתיקשרו יותר לפני שהקשר יתהדק. גבר אלים נשאר אלים כמו שהר געש נשאר הר געש. אין שום הצדקה לאלימות כלפי בן הזוג לא מילולי ולא פיזי. חברך גבר אלים היה כזה וישאר כזה.

למעלה