שלום אביבה

שלום אביבה

בשבוע הבא בשעה טובה ומוצלחת אני עוברת דירה אני מחר אשים פה סרטוט של החדרים . אבל כדי לדעת חדר שיש בתוכו 2 דלתות האחת שנכנסים והשניה דלת שממנה יוצאים למרפסת ... ( אולי שאלה בורה מידי .. :) זה חדר שמומלץ לחדר טיפולים ? ויש לי עוד חדר שם בקומה שניה שהקיר יורד טיפה מטה קומה שניה דופלקס ... ואמא שלי למדה פאנג שוואי וציינה שמומלץ לתלות מנורות קטנות על הקיר שיורד כדי ש הרצפה תזרוק אור לקיר וההפך או משהו כזה ( עדין לא מבינה כל כך ) אם סיבכתי אותך איתך ה הסליחה ..

שבת שלום

בשעה טובה ומוצלחת. בעקרון, בחירת חדר למטרה מסויימת, החל מעיסוק ולה בתינוק קטן, אמורה להיעשות במקום עצמו תוך ניתוח תאריכי הלידה והבקשות שיש. חדר שיש בו שתי דלתות הוא חדר שהאנרגיה שנכנסת איליו מיד יוצאת ולא מתאפשרת ניצול הטוב שבה.היא מיד בורחת. אפשר להאיט את ה"בריחה" אבל... זה תמיד יהיה חדר בעל אנרגיה יותר מעטה.איך מאיטים את יציאת האנרגיה? ע"י וילונות, מוביילים או עציצים ליד הפתח. רצוי תמיד לבחור משהו אחד ולא לשים עוד ועוד. כשאת אומרת "קיר יורד", האם את מתכוונת לשיפוע בקיר, קיר משופע?

בחירת המילים

החלטנו מהעקרון של בריחת האנרגיה שהחדר של ה2 דלתות לא יהיה חדר טיפולים שמתי פה סרטוט שאני עשיתי כן קיר בשיפוע התאריך לידה שלי הוא 19.5.1975

צר לי, זה לא שירטוט

האם ברור לך מה הבקשה כשמתבקש שירטוט? מה שאלתך כרגע, לאחר שהחלטתם על שינוי בחדרים?

ללא נושא

כן נכון לאחר התיעצות אם אימי צחקנו על הדמוי סרטוט הזה השאלה היא כזאת האם החדר אם השיפוע מתאים לחדר טיפולים שם החלון מול הדלת ולמעלה אני תולה מובייל ...

למעלה