שלום אביבה

• פותח הנושא gnii
  • פורסם בתאריך

gnii

New member
שלום אביבה

לאחרונה הרחבתי את החדר שלי, אלו היו 2 חדרים שהפכו לאחד. מצורף העיצוב החדש של החדר, ברצוני לדעת האם ישנם דברים שמצריכים שינוי, שיכולים לשפר את חיי האהבה שלי ( הסתיימה זוגיות של שנתיים לפני כ 8 חודשים),וכן את האנרגיות בחיי כיוון שאני מרגישה קצת "תקועה בחודשים האחרונים. אציין את תאריך הלידה שלי 4/12/81. לתשובתך אודה..

שלום וברכה

לא ציינת כיוונים, שלקחת עם מצפן. צייני באיזה כיוון יחסית למרכז הבית מצוי החדר המדובר. פרטי מה פירוש "אני מרגישה קצת "תקועה בחודשים האחרונים"? מה זה תקועה לפי הרגשתך? ועכשיו, מי שמחליט אם צריך שינוי זה את. אני לא מחליטה עבורך. שינוי במרחב המחייה שלך ישנה דברים בחייך ולכן עליך להחליט שאת רוצה בשינוי ואיזה? בעקרון, כל שינוי, ולא משנה איזה, מביא איתו הרגשה טובה (בד"כ) ורק לאחר תקופת מה אפשר לבחון באם היה באמת טוב או לא. כדי להמליץ מה כדאי אצטרך את המיקוד שלך ואת הדברים שביקשתי שתוסיפי.

gnii

New member
אביבה,

לשרטוט הוספתי כיוונים. החדר נמצא בקצהו הצפוני של הבית, וכשיוצאים מהחדר נכנסים לסלון שהוא מרכז הבית. את האיחוד בין שני החדרים ביצעתי כיוון שהרגשתי שאני צריכה שינוי מסויים,סוג של דף חדש. שאני מוכנה ורוצה אהבה חדשה, שאני רוצה להרגיש "גדולה יותר" כיוון שהחדר הישן גרם לי להרגיש כמו בת 16, ובגלל שהחדר היה קטן לא הייתה לי אפשרות לשנות ולהזיז דברים וחשתי שאני רוצה לגוון מידי פעם אך לא יכולתי. כשאמרתי תקועה הכוונה הייתה שאני מרגישה שאני לא מתקדמת כל כך, וזאת כיוון שאני נמצאת בשיגרה מסויימת, בעבודה, בלימודים אך גם בתחום האהבה, לא נתקלתי בהזדמנויות כמו בעבר, וזה גורם לי להרגיש שאני דורכת במקום.. מקווה שהסברתי את עצמי טוב יותר.

בוקר טוב

מהסתכלות בשירטוט שהעלית בולטת העובדה שמיטתך נמצאת בקו ישר מול הדלת....למרות שציינת שיש ספירה באמצע. מעבר לכך, אני חוששת שהפרופורציות אינן נכונות ובכל זאת אי אפשר שלא להתרשם מגודלו של הארון. שילוב של שני דברים אלה עלול לתקוע את חייך. ארון גדול הוא מקום להרבה מאוד דברים שאינם בשימוש, אגירה, ואולי יש בו דברים שאינם שלך ואת שומרת בקיצור, אינני יודעת. עליך לבדוק את תוכנו ולעשות הכל כדי להקטין את גודלו הפיסי, ממש. לא מכירה הרבה בתים שעומדים ממש בכיוונים, בצורה לגמרי ישרה כלפי הצפון, דרום וכו' כפי ששירטטת. זיכרי שהטייה בכמה מעלות משנה את הקריאה כי יש כיווני ביניים.לכן, הכיוונים המצויינים אמורים להילקח עם מצפן. לדעתי מיקום מיטתך צריך להשתנות לאזור המחשב. שינה לכיוון מזרח תשאיר אותך במצב של התחלות ללא המשכים, כי את כבר לא ילדה קטנה, כמו שציינת.הייתי מוציאה את המחשב וה-T.V למקום אחר או לחילופין בונה את החדר מחדש, עם ארון חדש שבו יש חציצה ברורה בין מרחב השינה ל"עבודה". שימי לב, בכל שנה יש משהו שהוא חזק בחיים ומשהו שהוא רדום או "לא הולך..." יש שנים שדבר אחד מתחזק ודבר אחר לא. מבחינה אנרגטית, לא יכולים להתקיים היום והלילה ביחד. אחד אמור להיחלש כדי שהשני יתחזק וחוזר חלילה. כדי להביא אהבה לחייך עליך להוציא דברים ישנים, מזכרות, תמונות, מתנות, וכל דבר שמזכיר את מה שהיה. לפנות מקום, חלל ריק, כדי שתוכלי למלא אותו. עשי רה- ארגון בארון של חייך. שימי לב לתמונות שבמרחב שלך, מה הן אומרות, אולי הגיע הזמן לשנות. הביאי שתי אבני רוזקוורץ ושימי בדרום מערב החדר שלך. הוציאי דברים "קוצניים" או חדים. מעבר לכך, צביעת קירות, תליית וילונות תמיד עושה טוב.

rinamlo

New member
אני חושבת שהתבלבלת בכיוונים

המיטה לפי דעתי בצד מערב. לפי כייון השעון- צפון,מזרח, דרום, מערב, האם אני טועה?

ציינתי מספר דברים

ואחד מהם היה הכוונה לשינה בכיוון מזרח ומשמעותה. מהשרטוט שהעלתה gnii אפשר לתהות לגבי הכיוונים שציינה, ולדעתי יש בלבול אצלה. כדי לא לגרום לעוד בלבול, ובעדינות, אני משתדלת (בד"כ) להוביל את האדם אל עצמו.אם אני אעשה את הכל ואומר את הכל...לא יעשה האדם עם עצמו כלום. אני חושבת שחלק ממה שאני עושה זה לתת לאדם להחליט לאור המצב הקיים מה ברצונות לעשות ולפעמים זה אומר שלא יקבל את מלא התשובות. יש דרך להסתכל על המפה כפי שהיא ציירה.ציינתי בדברי שלדעתי הכיוונים שציינה אינם מדוייקים ואינם על פי המצפן, מה שלא מאפשר ממש ניתוח על פיהם. בכל מקרה, הכיוונים כרגע אינם הנושא אלא שינוי משמעותי בחדרה והחל בארון שאם זהו גודלו בפרופורציה אמור לעבור מטאמורפוזה.אני אוהבת להסתכל עם הנחייה של כיוונים מאחר וזה נותן לי עוד מושג על הבחירות שנעשו והאפשרויות האחרות שקיימות. אני תמיד מעדיפה שיחה, ולא כל כך קצרה, לפני התשובות הברורות והמוחלטות, כדי להבין קצת יותר עם מי אני מדברת. מעבר לכך, לדעתי, אין שום דבר ברור, אלא מה שעשינו (בעבר) ואת התוצאות אפשר תמיד לראות בדיעבד. יש כאלה שרואים את השלילה בד"כ ויש כאלה את החיוב. אני תמיד מקווה שמכל דבר יצא משהו "טוב"... מקווה שדברי ברורים

gnii

New member
...

אכן לא מדדתי עם מצפן ואכן התבלבלתי בכיוונים - מצטערת...(השעה המאוחרת עשתה את שלה). אקח לתשומת ליבי את דבריך,בכל מקרה תודה רבה!

למעלה