שלום אביבה

שלום אביבה

לארחונה נפרדתי מבעלי, לאחר שנה וחצי נישואין בעקבות הפרידה, לפני כ3 חודשים עברתי לבית שהתפנה. הבעיה בבית שכל מי שהיה שם נפרד. מכיוון שהוא מתאים לי כרגע מבחינת המיקום ומצבו החלטתי להישאר בו ולשנות את הקארמה שלו אם ניתן לנסח זאת כך. יש בו רהיטים וכלי בית של הדיירים הקודמים שהם משפחה שלי, אך הזוגיות שלהם התפרקה. וזה רק עניין של זמן עד שיפנו את הכל, בינתיים זה נוח לי. אני רוצה לעשות טיהור לבית כדי להכניס אנרגיה חדשה, זרימה חדשה וכמו שאמרתי, לשנות את הקראמה שלו... אני ובן זוגי מאוד אוהבים וקשה לשנינו מהפרידה, אך משהו עוצר כדי שנחזור להיות ביחד..אולי אנרגיה מחברת אשמח לתגובתך בעניין הטיהור תודה, מיכל

בוקר טוב מיכלמיכל1

בואי נראה... התגרשת לעברת לבית אחר יש בבית חפצים של הדיירים הקודמים, שנפרדו, כרגע הוא מתאים מבחינת המיקום ומצבו... החלטת להשאר ולשנות את הקרמה שלו... מממממממממ......... אימרי לי, מה בעצם, את מבקשת?. אני חושבת שכדי לעזור לך, את צריכה לספר את סיבת הגירושין ועוד יותר מכך מדוע אתם לא ביחד אם אתם אוהבים... אימרי לי בבקשה, מה מצב חלונות הבית? האם הם נקיים ומבריקים? אם את מבקשת לעשות טיהור, יש הנחיות ברורות במאמרים

dialogisrael

New member
תודה על התשובה וההתייחסות- אז ככה

אנחנו פרודים בינתיים, עדיין לא מדברים על גירושים. הסיבה - משום שהקמת משפחה זה משהו שמפחיד את בן זוגי,הוא פוחד שזה גדול עליו והוא לא יוכל להתמודד עם הפרנסה ועם המחוייבות שכרוכה בילדים. הוא עצמו גדל במשפחה די מפורקת. ומכיוון שאני רוצה ילדים ורוצה מישהו שילך איתי עד הסוף, אנחנו לא יכולים להיות ביחד. בתקווה שזה ישתנה.. החלונות בבית נקיים אך לא מבריקים.. אני לא מכירה את הפורום כל כך, היכן נמצאים המאמרים הם ההנחיות? תודה מיכל

למעלה