שלום אביבה!

כייף לי

New member
שלום אביבה!

אני חדשה כאן בפורום, ומתעניינת בפאנג שוואי מזה זמן מה,ברצוני לשאול מספר שאלות, חזרתי לבית אבי(לאחר גירושיי),סטודנטית לעיצוב גרפי,החדר שאליו אני עומדת לעבור נמצא בתהליך שיפוצים,גרדתי את כל הצבע שהיה שם(פיסטוק) ואת השפריץ.הייתי רוצה מאוד לדעת באיזה צבע כדאי לצבוע את הקירות(אולי שילוב של צבעים)וכמובן היכן למקם את המיטה ואת שולחן העבודה(הכוללים מחשב וכדומה).נדמה לי שמיקום החדר הוא צפון מזרח(לא בטוח). תודה מראש על תשובתך.

שלום לך

האם יש באפשרותך לשרטט את הבית כולו ואת החדר בתוכו כדי שאוכל להסתכל על הדברים יותר בפירוט. כשאני צריכה לדמיין את החלל בעיקבות מה שאנשים מספרים, ברור לי שהדברים אפילו לא מתקרבים למה שצריך להיות. אני מציעה גם שתבדקי את הכיוונים ממרכז הבית לא בערך אלא בדיוק. תזוזה של חדר מכיוון מרכזי לכיוון ביניים משמעותי מבחינת עיצוב החדר. מיטה ושולחן כדאי שיהיו ממוקמים כך שתוכלי לראות כשאת יושבת/שוכבת בהם, את דלת הכניסה. מקווה שאין ארון גדול בחדר שלך...

כייף לי

New member
שוב שלום אביבה...

שרטטתי את הבית פחות או יותר,החדר עליו מדובר הוא צפון מערב. לשאלתי שוב, באיזה צבעים לצבוע את הקירות והיכן למקם את שולחן העבודה והמיטה,שאר הדברים כמו טלויזיה,מערכת, האם גם להם ישנה חשיבות? ולשאלתך, יש ארון קיר בחדר. תודה על תשובתך מראש.

כתבתי היכן כדאי למקם

מיטה ושולחן בהודעה הקודמת. טלויזיה ומערכת אינם אמורים להיות בחדר על פי הפנג שוי. איזה גוונים לקירות עומדים על הפרק מבחינתך? מה תאריך לידתך? קחי בחשבון שעצות כמו שאת מבקשת מבלי לראות המקום... לא ממש עושות את העבודה.

כייף לי

New member
הגוונים שעומדים על הפרק...

הם: תכלת או סגול לילך. תאריך לידתי הוא 9.1.72 תודה שוב ,והמשך יום טוב!

למעלה