שלום אביבה.

fear dark

New member
שלום אביבה.

הי התחלנו לעשות שיפוצים בבית ונזכרתי שפעם נכנסתי לפורם הזה לראות מה מדובר פה ונזכרתי שענית לאנשים באיזה צבעים כדאי להם לצבוע תחדר למשל,תבית. אז רציתי לשאול אותך באיזה צבע כדאי לי לצבוע תחדר(ביום ראשון צובעים לי) עכשיו כמה שזה ישמע מפגר אז ככה אני בת 17 ואני במצב נפשי ממש לא טוב(לא חשוב למה) ולכן הדבר שהכי בא לי בעולם זה לצבוע תחדר שלי לשחור. אמא שלי אומרת לי שלא כדאי וכיון שאני מתעסקת במאגיה וכישוף והכל אני יודעת שזה לא ישפיע על הנפש שלי לטובה בכלל. עכשיו המדריך שלי למדיטציה אמר לי לצבוע למשו כמו או בננה או אפרסק. ואני חשבתי לצבוע חלק בכתום וחלק בתכלת אבל אני לא יודעת מה ה"השלכות " של כתום או תכלת או אם תכלת טוב בכלל לבנות ואם כן איזה גוון.(יש לי מיטה בורדו ארון אפור..) בכל מקרה בבקשה תעני לי מצטערת שזה כזה ארוך! תודה,עדי.

D r a m b u i e

New member
היי עדי

לעזור לך הרבה אני לא יכולה, אבל כדי שאביבה תוכל לענות לך חסרים מס' פרטים, כמו תאריך הלידה שלך והיכן ממוקם החדר שלך ביחס לבית (כיוונים). גם פרטים על החדר עצמו יוכלו לעזור אני מניחה, היכן ממוקמת המיטה, ושאר הדברים שנמצאים בחדר. בהצלחה.

עדי שבת שלום../images/Emo39.gif

בואי תתחברי לאנרגיות הטובות של השבת תנשמי עמוק את האויר של הסתיו ותיצרי לעצמך ערב נעים.... ובענין הצבעים בחדר שלך-נראה לי שהמדריך מדיטציה שלך בכיוון הנכון, צבע אפרסק הוא מחמם ומוסיף לחות וזה יהיה לך טוב למצב הרוח ולבריאות הכללית. בכל מקרה גם אביבה תגיע ותתן את הפן שלה בענין ושיהיה בגוון פסטלי בהיר (ובמקרה זה גם יתאים למיטה שלך..) ותדעי שאנחנו אוהבים הודעות ארוכות....

שבת שלום עדי

קודם כל אני מאחלת לך הרבה אור, שמחה, ונינוחות שנית, ממליצה לך להפסיק עם העיסוקים המכושפים שלך... זה מה שגורם למצב הנפשי שלך שלישית, אם לא תפסיקי, צבע לא יעזור... ההשלכות של שום צבע לא יעזרו כל עוד את לא תפסיקי לעסוק בכיוון הזה... אז קחי אויר,כמו שאמרה במבי, חשבי טוב טוב מה את רוצה, ודברי איתי עוד פעם לא לפני עוד שבוע עד 10 ימים... שבת שלום

fear dark

New member
תודה רבה תודה גם במבי,

אבל פשוט מחר צובעים לי ואני חייבת לדעת... כן בשבת הזאת ראיתי ממש כמה שהמאגיה והכישופים הורסים לי תחיים...אבל לא קשור אביבה או במבי בבקשה תיעצו לי איזה צבע למחר...

fear dark

New member
משו אחרון

בסוף החלטתי לעשות פס כזה מפריד,קו לרוחב כל החדר וכל מה שמעל הקו יהיה בכתום-הרוב...ומה שמתחת לקו באפרסק או בננה.מה עדיף? ותתקרה באיזה צבע רק? סליחה על ההטרדה..

ממש לא!!!!!!!!!שום פס מפריד

פס מפריד חותך את הגוף לחצי, כמו בסכין! הרבה כתום יגרום לך לעצבנות... מה הטעם לשאול אם בסופו של דבר את לא עושה את מה שממליצים לך? הרי מראש יכול לעשות את זה בלי לשאול...

למעלה