שלום אביבה!
שלום אביבה... קוראים לי ארז ויש לי מספר שאלות אליך, אם תואילי בטובך לענות לי אני אשמח. לאחרונה התחלתי להתעניין בפאנג שווי.. אני מאד סקרן לגבי דברים חדשים, וגם מפני שאני עובר דירה החודש סקרן אותי לדעת שאולי יש אפשרות שע"" עיצוב הבית אני אוכל לעזור לשפר תחומים בחיים וחשבתי לנסות... ומשם לכאן הגעתי לפורום שלך.
אז אני יגע לעניין... אני עובר דירה החודש לדירת מפלס אחד עם אמא שלי (אני עוד ב20 המוקדמות!
) ורציתי לדעת איך אוכל לעצב את החדר שלי כדי שאוכל להביא לשיפור בזוגיות שלי ובאנרגיה שלי... (לאחרונה אני לא יוצא הרבה ומרגיש חסר חשק לעשות דברים כמו לצאת לבלות וכו') וכמו כן אולי שיפור בבריאות וביכולת הלמידה... אני יודע שפאנג שווי זוהי לא תרופת פלאים ואני גם לא מצפה שתפתור לי את הבעיות בחיים אבל אולי אם זה אפשרי במשהו לעזור זה רק יועיל. צורת החדר שלי היא כזו _________xxxxx__ | | | | | | | | | | | | | | | D | D | | ________________ אשר הX מסמן חלון שפונה לכיוון דרום מערב (אני רוצה לשים שם מיטה) והD זו דלת הכניסה לחדר בסליחה ותודה ארז.
שלום אביבה... קוראים לי ארז ויש לי מספר שאלות אליך, אם תואילי בטובך לענות לי אני אשמח. לאחרונה התחלתי להתעניין בפאנג שווי.. אני מאד סקרן לגבי דברים חדשים, וגם מפני שאני עובר דירה החודש סקרן אותי לדעת שאולי יש אפשרות שע"" עיצוב הבית אני אוכל לעזור לשפר תחומים בחיים וחשבתי לנסות... ומשם לכאן הגעתי לפורום שלך.