שלום אביבה

CrazyGirl22

New member
שלום אביבה ../images/Emo20.gif

יש לי כמה שאלות שלא מצאתי אליהן תשובה כשדפדתי בפורום ובמאמרים. יכןל להיות שפיספסתי משהו וצר לי אם אני מטריחה אותך לחזור על משהו
. 1. איך ניתן לקבוע (ללא מצפן) איזה צד בדירה הוא הצפון? 2. המיטה שלי בחדר שינה נמצאת מול הדלת, במאונך לה, כך שרגליי קרובות לכניסה. למה זה לא מומלץ על פאנג שוי? בנתיים הכל, תודה ויום טוב
.

CrazyGirl22

New member
עוד שאלה

לאחר שקראתי את המאמר "חמשת היסודות ואיפיוניהם בתכונותינו" שכתבת, איך אני קובעת לאיזה יסוד אני שייכת? תודה

אל תדאגי

אם הייתי מבקשת לא לחזור על דברים לא הייתי כאן... חלק מניהול פורום כזה הוא חזרה על אותם דברים הרבה הרבה הרבה פעמים... 1) אם את חדת חושים ויכולה לדעת איפה הצפון במדוייק, ויש אנשים שעושים את זה, אז את יכולה לקבוע בלי מצפן. בדיקה הטובה ביותר היא עם מצפן.לאורך השנים ראיתי אנשים שבטוחים לגמרי בכיוונים ובעצם לא קרובים למציאות אפילו.צד צפון הוא תמיד צפון.מה שצפון אצלך הוא גם צפון שלי.יש לי הרגשה שאת מבלבלת את חלוקת הבית עם עוד שיטה אחרת שמדברת על איזורים ולא כיוונים.יכול להיות? 2) לא מומלץ לישון כל כך קרוב לדלת מכיוון שאזור הכניסה לחדר (כל חדר)הוא המקום שבו נכנסת האנרגיה בחוזקה לתוך חדר.כשמישהו ישן שם, הוא מקבל כל הלילה "זצים" (מכות) חזקות של אנרגיה שעלולות לאורך זמן לגרום לכאבים, ובעיות באזור ה"מוכה".

CrazyGirl22

New member
../images/Emo51.gif ושאלות נוספות

1) לא הבנתי על איזה שיטה את מדברת. רציתי לקבוע את כוון הצפון בדירה שלי כי קראתי במאמרים שזה הכיוון שמשפיע על הקריירה. אז הנחתי שזה אחד מכווני המצפן. איזו שיטה היא חלוקת הבית לאיזורים? 2)כן, האמת שמיקום המיטה שלי בחדר מאוד מפריע לי (בלי קשר לפאנג שוי), הבעיה שאין לי אפשרות להזיז אותה כי היא מאוד גדולה והחדר קטן. בסוף השנה אנו אמורים לעבור דירה. 3)נולדתי ב-3/9/81 לאיזה יסוד זה שייך. תודה ויום טוב

hihat

New member
בקשר לסעיף 3 ...

לפי תאריך הלידה היסוד שלך הוא מתכת וכיווני השינה הטובים לך ביותר הם : מערב דרום מערב צפון מערב צפון מזרח שינה נעימה :)

CrazyGirl22

New member
כשאת כותבת כיווני שינה את

מתכוונת הכוון בו אני פונה את ראש המיטה בחדר, או שהחדר שינה אמור להיות בכוון זה בדירה (במקרה זה, חדר שינה אמור להיות החדר הכי דרום מערבי בדירה)?

hihat

New member
הכוונה היא

שבחדר השינה שלך מומלץ שראש המיטה יוצב כך שכשאת ישנה ראשך יפנה לאחד הכיוונים שציינתי . כמובן שלא להציב את המיטה מול הדלת ושאר הכללים. בנוסף ,אם ישנה האפשרות אז כדאי שחדר השינה יהיה חדר שממוקם באחד הכיוונים האלה בבית.

הסברים

בפאנג שוי יש כמה שיטות שאיתן אפשר לעבוד. אחת מהן היא שיטה שבה נעזרים באזורים וללא כיוונים.אי אפשר לקבוע את הצפון.הצפון נמצא תמיד באותו מקום.בשיטה החלוקה לאיזורים יש לכל אזור בבית תפקיד כמו בריאות, קריירה, יצירה זוגיות שיטה זו נקראת שיטת הבאגואה. אחת הדרכים לשפר את התחשוה בחדר היא להתאים את גודל הריהוט לגודל החדר.לא כדאי להכניס לחדר קטן מיטה גדולה כי במצב כזה....הכל נחסם.עדי זוף השנה יכולים להתרחש עוד הרבה דברים.חישבי על זה. אינני נותנת איבחון יסודות באינטרנט.זה שייך לתהליך האיבחון וההמלצות שאני עושה באופן מקצועי ביעוצים שאני נותנת לבתים ועסקים. מעבר לכך כאשר מאובחן היסוד יש להתחשב במצב יסוד זה בבית,היסודות האחרים, לאבחן את הבית ולאחר מכן להחליט על הפעולות הבאות.

למעלה