שלום אביבה - יש לי שאלה

liza26

New member
שלום אביבה - יש לי שאלה

קודם כל רציתי לאמר שהפורום ממש מקסים- לומדת ממנו המון ועכשו: אני לא סובלת קישוטים מעץ ! ולא סתם לא נחמד לי- אלא פשוט לא סובלת! יש לי רהיטי עץ בבית (מטבח, ארון) אבל הם בצבע בהיר מאוד ואותם אני אוהבת מאוד אני יודעת שהעץ הוא מיסוד האדמה ואני מזל אריה מה זה אומר שיש איזו סלידה מהעץ הכהה?

liza26 ../images/Emo13.gif

תודה לך! המקום של למידה הוא המקום הנפלא שנתת אצלך לדברים שאני כותבת תודה שאת מאפשרת לדברים להיות עבורך... משאלתך אני מבינה שקישרת בין אסטרולוגיה מערבית לבין פאנג שואי אסטרולוגיה סינית שונה במהות ולא מדברת על המזלות כמו המערבית (לא כל כך בקיעה באסטרולוגיה זו,המערבית) מה זה אומר? כמה אפשרויות.... רצון עז "לעוף" קצת בחיים, להתרומם מהקרקע ולהיות יצירתית יותר,,, כבדות של צבע חום סוגרת מסביב לא רואה איזו בעיה רצינית בכך, מכיוון שכשיש עץ בצבע אחר זה בסדר מבחינתך ולפעמים... הצבע שהכי צריכים...מעורר הכי הרבה התנגדות... מה את אומרת? מה מזכיר לך העץ הזה....? ערב נעים

liza26

New member
תודה רבה על התשובה../images/Emo140.gif

בהקשר למה ששאלת על מה שהעץ מזכיר לי ובכן זה מזכיר לי כבדות מסוימת, עץ כהה נראה לי תמיד קודר תקוע, ישן, עצוב עץ בהיר לעומת זאת נותן תחושה של זרימה, נוחות, אור במיוחד אני אוהבת את הגוונים של עץ האגס אני לא מבינה באסטרולוגיה מערבית או סינית (רק יודעת שנולדתי בשנת דרקון-אש
) מהו מספר ה"קואה" שכולם מציינים פה מדי פעם?

למעלה