שלוםשלום

like daa

New member
שלוםשלום

אנוכי אוהבת ורוניקה מארס ולא יודעת מדוע לא קפצתי לבקר פה קודם, אך הנני פה כעת. שלום!
הרגע סיימתי לראות ת'פרק הראשון של העונה השנייה- ולא, אני לא הולכת לכתוב ספויילרים למי שעדיין מחכה להוט- רק רציתי לשאול אם מישהו יכול לכתוב חלק מהשירים שהיו ברקע, כי היו שירים משובחים במיוחד הפעם

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

ברוכה הבאה לפורום
הנה כל השירים שהיו ברקע בפרק ה-1 של העונה ה-2, לפי www.marsinvestigations.net- תלחצי על הקישור שלמטה וחפשי את הפרק ה-1 של העונה ה-2

tool2

New member
../images/Emo6.gif ברוכה הבאה!!! ../images/Emo24.gif

השתלבות נעימה בפורום!!!
ואת זה אני חייבת לשאול: את מי את מעדיפה יותר: 1. LoVe- ורוניקה ולוגן (|v|) 2.DV- ורוניקה לדאנקן(
)

like daa

New member
חחח מעניין בעד מי את ../images/Emo3.gif

הממ האמת ממש אהבתי את ורוניקה עם לוגן. אבל התפלאתי לראות כמה ורוניקה ודאנקן חמודים גם כן יחד! [טוב, כי דאנקן נורמלי בעונה השנייה...] אז אני בעד שני הזוגות
[כן, אני מודעת לכך שזה לא כלכך אפשרי...]

tool2

New member
גם אני חושבת ככה

אחרי שראיתי את התחילת העונה השנייה אני נהייתי גם בעד ורוניקה ודאנקן אבל עדיין רוצה שהיא תהיה עם לוגן
יש לך מסנג'ר?

Lirchu

New member
טלי מה נהיית ככה מגעילה??

ככה את עושה ל DV? תתביישי לך.

tool2

New member
סליחה ../images/Emo3.gif ../images/Emo58.gif

ראיתי עכשיו קטעים מהעונה הראשונה של לוגן וורוניקה וחזר לי הרצון שהם יהיו עוד פעם ביחד!!! ואני אמרתי לך מה אני חושבת ממזמן.... שלישייה..!

tool2

New member
ח תראי אני כבר.. ../images/Emo58.gif

ממזמן אמרתי ללירצ'י ששמתי לב למבטים הנועזים שיש בין לוגן לדאנקן!!! ושלא נדבר על המכות שהם הלכו!! היה שם מתח מיני..

../images/Emo58.gif עונה 2

הם הלכו מכות?!!?!? אני עדין לא ראיתי את כל הפרקים בעונה 2!!! פעם הבאה אל תשכחי לסמן מאיזה פרק זה...

Nitzan122

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo70.gif בשתי ההודעות למעלה../images/Emo70.gif

ברוכה הבאה, אבל תסמני בבקשה ספוילר בהודעות שמכילות מידע שקשור לעונה השנייה, יש אנשים שלא ראו אותה ולא רוצים לדעת מה קורה...

like daa

New member
כמובן כמובן, נעשה לגמריי בהיסח הדעת

אני בדר"כ ממושמעת

זה כן אפשרי! ../images/Emo3.gif אני גם בעד שניהם

אני כמוך בדיוק, הייתי בעד ורוניקה ולוגן, שבעונה הראשונה הם פשוט מדהימים ביחד ומתאימים אחד לשני, אבל ראיתי קצת חלקים מהעונה השניה, {כל פעם מפריעים לי לראות את הפרק ה-1!
} ודאנקן וורוניקה באמת חמודים ביחד! אני אהיה בעד כל מי ש-V תחליט להיות איתו- מי שטוב לה- טוב לי!

snoop cat

New member
לא לא לא../images/Emo70.gif

אני נשארת נאמנה ל LoVe!
LoVe is in the air...
all you need is LoVe...
נו, הבנתם..

למעלה