אז ככה...
1. המדריכים שלנו עשו את שניהם ביחד חחח... (גם קטע וגם צ'ופר...) ככה: שבט יקר! מאוד קשה לנו לסכם שנתיים (*או שנה במקרה שלך...) בדף כזה קטן, שנתיים (*) שבאמת אי-אפשר לשכוח, המחנות, המסעות, ההתנדבויות, חודשי ארגון (*). בקיצור, שנתיים (*) של הכרות מדהימה עם שבט שהוא לא סתם שבט. וכל פעם הראתם לנו שוב שאתם לא סתם אנשים, שאתם לא מאלה שלא איכפת להם. להפך, אתם אנשים אכפתיים ואוהבים. שבט הרא"ה (*), שתדעו - הכל תלוי רק בכם, אם תרצו להיות אכפתיים, תהיו כאלה, ואם תרצו לקחת אחריות - אתם תקחו אותה בצורה הכי טובה! הכל - הכל תלוי רק בכם, אתם צריכים להבין שכח כמו שיש לכם אין לכולם - כוח עצום לשנות דברים לטוב ולרע. תבינו שכל דבר שאתם עושים ואפילו הקטן ביותרא משפיע - ובגדול! אם תבינו באמת את הכח שלכם רק אז תבינו באמת מה זאת אחריות, אחריות על המעשים שלכם, הטובים והרעים, לדעת להצטער, ולהפך, לדעת להעריך את עצמי, אך לא הערכה עצמית שהיא גאווה. לדעת מי אני ומה לא, במה אני טוב ובמה פחות, ומתוך כך לתת את כל כולי לכלל, לחברה ולשבט. שבט הרא"ה (*) - אתם שבט מדהים שאין כמוהו, תזכרו תמיד ששבט לא יכול להיות טוב אם הוא לא מורכב מאנשים טובים. ולכם זה לא צריך להיות יותר מדי קשה. אם כל אחד יהיה מה שהוא באמת, יעשה מה שהוא אוהב, יאמר את דעתו, ויעמוד עליה, רק אז אתם תבינו באמת את הכח העצום שיש לשבט. שבט יקר שלנו, תזכרו שאת הדברים המשמעותיים ואלו שהשפיעו על חיינו, אותם לט נשכח לעולם. תודה רבה לכם על שנתיים (*) שלא היו ולא יהיו כמותם. שנתיים (*) שבכל שניה ושניה מהם לימדתם אותנו דברים חדשים. ופה המקום לבקש סליחה, באמת ממקום עמוק עמוק בלב על כל הפעמים שלא השקענו מספיק או לא השקענו בכלל, ובעיקר בפני כל אלה שפגענו בהם, לא התייחסנו אליהם או לא הקשבנו להם מספיק. תדעו שאנחנו אוהבים אתכם ורוצים רק לטובתכם. לסיכום: לכל בעיה או סתם סינג'ור... ובעיקר בשביל לדבר איתנו על כל מה שבא, אנחנו תמיד פה לרשותכם... ומאוד חשוב לנו לשמור על קשר! שוב תודה רבה על הכל! אוהבים מאוד מאוד -- ואז את רושמת את השמות שלכם ומתחת את המספרי טלפונים -- הכוכביות זה בשביל שתראי שיש שם משהו שאת צריכה לשנות בשביל השבט שלך! אני יאשום לך את 2 בהודעה הבאה