שלוםם :]

ללוווש

New member
שלוםם :]

מטורפת על צ'אד מייקל מורי המושלם הזה! שיבוא לארץ שיבוא! שיבוא! שיבוא! :] חחח ללוששששש יש לי מליון תמונות שאתם לא מכיריםםםם כאלה יפותת! רק תסבירו לי אם אפשר לשלוח תיקיה (כן!) ואם אי אפשר להעלות תיקיה אז אני ישלח תמונה תמונה כדי שכולם יהנו כמו שאני נהנתי :] גררר צ'אדדדד לאביו ללוששש

ענבררר

New member
נצל"ש אתמול היה בערוץ E!

טקס המבקרים 2006 מישהו ראה? ראיינו כזה את צ'אד כמה דקות (לא הרהב) והוא היה מתוק.. אח"כ דקוטה פאנינג (ככה כותבים?) היא הייתה אמורה להיות אחריו ואז הוא כזה אומר לה אני מעריץ גדול שלך והיא מזה הסמיקה ואיזה חמודי
חברה שלי צילמה את זה מותר לעלות לפה נכון? אם כן היא תעביר לי מחר ואני יעלה
תמונה מהאירוע -->

HollywoodGirl

New member
כהה חתייך שלי ראיתי אותו

איזה יפה לו הזקןןןן בעלייי המושלם!

mayaorr13

New member
חח....

חח... נכון צ'אד ממש כוסון מושלם!! חולה עליווווווו!! ואני מסכימה איתך!!

ללוווש

New member
כן, תודה על היחסססס

תאמת אני די חדשה במגרש ביתי... לא הבנתי איך זה שגם פייטון היפה הזאת וגם ברוק חולות על לוקאס והוא אוהב תהיא..היילי הזאת... וגם נייתן אוהב אותההה! כאילו מה? איזה תסריט מעצבן!

CheN Y

New member
דבר ראשון..

ברוכה הבאה!!
דבר שני, לוקאס בכלל לא אוהב את היילי..

ללוווש

New member
צ'אד---> לי נועד!!! ללוש & צ'אד לעד

חחח תודה.. אבל הוא כןן אפשר לראות שהוא תמיד מקנא בנייתן שהוא עם היילי ובפרק 17 (האחרון שהיה במוצ"ש בערוץ 10 ) הראו שהוא תמיד הסתכל עליה וזה... מה הקטע שלהם? יש מצב להסבר אולי? תודהה -ללוש-

ענבררר

New member
הוא לא אוהב אותה! הם פשוט ידידים

טובים זה הכל.. והוא לא מקנא בנייתן הוא פשוט דואג להיילי כי הוא חושב שנייתן הוא חרא של בן אדם זה ההכל

CheN Y

New member
../images/Emo150.gifבדיוק..

את רואה רק בערוץ 10? אם כן, ממתי התחלת לראות? בכל מקרה, לוקס והיילי ידידים מאוד טובים, והוא לא מחבב את נייתן. ומאז שהוא חבר של היילי, הם הרבה זמן ביחד, והיא בקושי מקדישה זמן ללוקס..

חחח כןן!

הייתי בחדר כושר ובדיוק מול הטלוויזיה עם ערוץ E וראיתי את צ'אדושששששש

n o g n o g

New member
נצל"ש לא קשור...

יש למישהו מידע או תמונות של זה שמשחק את ג'ייק?.?... הוא כזה ח=מ=ו=ד=!=!..... תודה מראש!!!!!!!!!!!

למעלה