שלוםם

viko222

New member
שלוםם

ממצב?.. תראו חשבתי על זה ורציתי לעשות קעקוע לכל החיים אבל התחרתי מסיבות דת והחלטתי לעשות קעקוע של 3 שנים רציתי לקבל עליו המלצאות אם יש ואם למשהו היה קעקוע ל3 שנים ואיך הוא נראה אחרי 3 שנים וכו'....

B B A

New member
קעקוע ל-3 שנים הוא לא אופציה

השם המטעה הזה שמסתובב בקרב הציבור בזמן האחרון גורם לכולם לחשוב שהם יעשו קעקוע ואחרי 3 שנים הם יקומו בבוקר ופוף! אין קעקוע. אז זה ממש לא ככה. מה זה בעצם קעקוע זמני? קעקוע זמני הוא צבע שמוזרק לשכבת העור התחתונה ויחודו של הצבע הוא שהצבע מתנקה מהעור לאחר 3 שנים כביכול.הרבה אנשים חושבים כאמור שהדבר יתן להם להנות מקעקוע ברור ויפה לכשלוש שנים תמימות ולאחר מכן כל שנותר לקוות הוא שהקעקוע יעלם כמה שיותר מהר. אז זהו,שלא. בפועל הקעקוע מתחיל לדהות לפני הזמן הקצוב של שלושת השנים ומסיים לדהות אחרי.......שנתיים....ארבע שנים...שש שנים... זה יכול גם להגיע לכעשר שנים (!!!) שבהם הקעקוע יהפוך לכתם מכוער ולא ברור, והרבה מן האנשים שהתנסו בקעקוע זה עשו קעקוע קבוע על הקעקוע ה"זמני" כדי לכסות את הבושה. מלבד זאת, מקעקעים מקצועיים מאוד לא אוהבים להתעסק עם קעקועים זמניים ומי שכן מתעסק עם סוג כזה של קעקועים הן קוסמטיקאיות, מה שנותן לך להנות מרמת עבודה באיכות שווה לתחת. בקיצור, "קעקוע זמני" הוא לא אופציה. או שעושים קעקוע קבוע או שלא עושים בכלל.

misplaced

New member
לא, לא, לא, לא,לא, לא ו.... לא.

למידע יותר נרחב פני לפורום מומחים בוואלה. מה שאני יכולה להגיד לך על קעקוע ל"3 שנים" זה שזו חארטה. כלומר: המחט לא חודרת את מלוא העומק של כל שכבות העור אלא נעצרת לפני [אני לא סגורה על שכבה מדוייקת], ברוב המקרים מה שנשאר אחרי 3 שנים זה כתם מרוח ומתפרס שאין לו שום צורה ברורה וסתם נראה מגעיל. אגב, זה יכול לקרות גם הרבה לפני שיעברו 3 שנים. זה לא קורה תמיד אבל אני אישית עוד לא נתקלתי בקעקוע ל"3 שנים" שנעלם לחלוטין ולא נמרח. זה סיכון וזה מיותר. לא בא לך "להתקע" עם קעקוע לכל החיים? אל תעש/י [בן/בת כמה את/ה בכלל?]. ואגב למיטב ידעתי גם קעקוע "זמני" נוגד את עקרונות הדת. ושוב, לתשובת מומחים מקיפה יש לפנות למקעקע מקצועי ו/או לפורום מומחים בוואלה. ערב טוב.

למעלה