שלוםם..

שלוםם..

שלום חבר'ה,אני חדש בתחום "בתול" בתחום הרייקי,רציתי להתחיל ללמוד,כמו שאומרים א'פעם לא מאוחר.. מאיפה מתחילים?! מה הבסיס? מה רייקי יכול לעזור לי בחיים? זה מסוכן בצורה כלשהי? תודה לכם..

אסתי69

New member
יש למעלה

לוח של מורים לפי מיקומם בארץ ואם תכתוב פה מהיכן אתה אולי אפילו תקבל מסרים אישיים עם המלצות בהצלחה :)

Anabel74

New member
ברוך הבא לפורום! ../images/Emo24.gif

בהחלט אף פעם לא מאוחר להתחיל ללמוד ובהקשר של הפורום הזה גם לא מוקדם מידיי. בהודעת המנהל לפורום זה תוכל לקרא שהרייקי הינה שיטת ריפוי אנרגטית הוליסטית ודרך להתפתחות רוחנית. אנרגיית הרייקי הינה אנרגיה "אינטליגנטית" היודעת לנווט את עצמה למקומות הבעייתיים ומאפשרת לטפל במישור הגוף הפיזי, במישור הנפשי ובמישור הרוחני. (שם זה מפורט יותר ואם תרצה מידע נוסף אפנה אותך למקומות המתאימים).זוהי אנרגיה שאינה יכולה להזיק ואינה מסוכנת באופן כללי. הבסיס להתחלה הוא רייקי 1 בו לומדים את התנוחות הבסיסיות לטיפול עצמי ולומדים על מרכזי האנרגיה- הצ'אקרות וההשפעות השונות פיסיות ומטאפיסיות שלהן. כמו שאסתי כתבה לך קיימים לוחות בתפוז לגבי מאסטרים ואם עדין לא תמצא מישהו מספיק קרוב או מתאים אפנה אותך למקומות נוספים. מקווה שעזרתי ושנשמע מה קורה אתך בקרוב לימור

המשא

New member
../images/Emo35.gifשלום ברוכה הנמצאת....

שלום לימור. לפי מה שראיתי את נמצאת המון בפורום רייקי צעירים אני הצטרפתי ממש לא מזמן... באיזה רמה את ברייקי? את מבינה המון בתחום הרייקי?

Anabel74

New member
שלום לך

אני ברמת רייקי 2, הנושא חשוב לי והיתי רוצה לקדמו בקרב צעירים, ואני מנהלת את הפורום יחד עם הרי - לכן את/ה רואה אותי כאן הרבה
לגבי מבינה ברייקי - למדתי ונחנכתי ואני מתעניינת ועוסקת בנושא בערך כשנתיים וחצי. מקווה שעניתי. לילה נפלא...

ofirush reder

New member
מממ.=]

אממממ אין לי ממש תשובה מדויקת לכל השאלות שלך אבל אני יודעת שרייקי זה ממש לא מסוכן אלא להפך..זה עוזר לאנשים...ממממ אולי יש כאן אנשים שהם מאסטר ברייקי או שהם מכירים מורים והם יוכלו לתת לך מספר או משהו כזה...אבל בכל מקרה ברוכה הבאה...=]

המשא

New member
../images/Emo35.gif

לילה טוב ואשמח לעזור עוד.... (כל מה שאמרתי לך למדתי ברייקי אחד)

למעלה