שלוםם אני נוי ואני חדשה=]] אני חברה של הדר חח
י יסמין טרוגובוף New member 1/2/04 #2 ברוכה הבאה!! תהני! והייתי כותבת יותר אבל אני חייבת לרוץ לטניס!!!!!
P p r u d e n s New member 1/2/04 #4 וולקום../images/Emo182.gif|מרי| מיי ניים איז שיר אנד איי אם פרום כפר ורדים (בדרך כלל אני לא כל כך מוזרה ) וולקום
וולקום../images/Emo182.gif|מרי| מיי ניים איז שיר אנד איי אם פרום כפר ורדים (בדרך כלל אני לא כל כך מוזרה ) וולקום
י יסמין טרוגובוף New member 1/2/04 #11 טוב לדעת! ../images/Emo9.gif חחחח אני בת 14 ואני מגבעת אלה! איפה את לומדת ברעננה? (אני מכירה משם מישהו ואחת מהאינטרנט גם.. )
טוב לדעת! ../images/Emo9.gif חחחח אני בת 14 ואני מגבעת אלה! איפה את לומדת ברעננה? (אני מכירה משם מישהו ואחת מהאינטרנט גם.. )
נ נ ו י ו ש New member 1/2/04 #12 ואלהה... את מי את מכירה תגידי אולי אני מכירה חח?! ולא אני בת 14 וחצי!
י יסמין טרוגובוף New member 1/2/04 #13 חחח ../images/Emo9.gif את בכיתה ט' הקיצר? (גם אני...) ואחד שקוראים לו דוד סימון (למרות שאומרים דיויד), ואחת שקוראים לה ליאת מלכה.. מכירה מישהו מהם?!
חחח ../images/Emo9.gif את בכיתה ט' הקיצר? (גם אני...) ואחד שקוראים לו דוד סימון (למרות שאומרים דיויד), ואחת שקוראים לה ליאת מלכה.. מכירה מישהו מהם?!
מ מיטץ New member 1/2/04 #14 פאקקקק../images/Emo3.gif אני מכירה אותוווו נכון הוא בלונדיני ומשקפיים?!? הוא היה איתי ביסודייי! שנים לא ראיתי אותו חחחח צחוקים!
פאקקקק../images/Emo3.gif אני מכירה אותוווו נכון הוא בלונדיני ומשקפיים?!? הוא היה איתי ביסודייי! שנים לא ראיתי אותו חחחח צחוקים!
י יסמין טרוגובוף New member 1/2/04 #15 וואלה?! ../images/Emo12.gif כן! הוא בלונדיני עם משקפיים! חיחיחי דיי! כולם פה מכירים את החברים שלי מהתזמורת!!
וואלה?! ../images/Emo12.gif כן! הוא בלונדיני עם משקפיים! חיחיחי דיי! כולם פה מכירים את החברים שלי מהתזמורת!!
י יסמין טרוגובוף New member 1/2/04 #17 עולם קטן עם אנשים שאוהבים את אולרדו בלום ומכירים חברים שלי מהתזמורת!
פ פרפר15 New member 2/2/04 #19 סורי על האיחור אבל................. ברוכה הבאה לא הייתי פה עקב בעיות טכניות