שלוםם

Losing Grip

New member
שלוםם

אוקי כפי שאתם רואים אני חדשה פה ויש לי שאלה קטנה עד היום חשבתי ש new found glory זה פאנק.. עכשיו היום דיברתי עם חברה שלי והיא טוענת שזה סקנק... מה לעזעזעל ההבדל???? לא הבנתי נדההההה...

NFG טובים

הם טובים, קיימים כבר הצון זמן ואני אישית מגדירה אותם כפופ-פאנק איכותי אבל את מוזמנת להגדיר אותם לעצמך או לא להגדיר אותם בכלל

san dimas

New member
new gound glory.....

NFG כמו הרבה להקות פופ פאנק אחרות נהיו חרא אחרי שהם חתמו באיזה חברה ענקית בדיוק כמו בלינק וגרים דייץ האלבום האחרון שלהם די חלש ואני לא יודע אם בכלל אפשר לקרוא לזה פופ פאנק כמו שיר שלוש ושיר חמש (זה עם הקליפ) בדיסק האחרון. כמובן שNOTHING GOLD CAN STAY הןא דיסק מעולה כמו DUDE RANCH של בלינק

../images/Emo13.gifגררר...

זה דיסק כזה טובבבבב! אין על NFG בקאברים, הם משוט טובים בזה That Thing U Do הוא הקאבר הכי טוב ששמעתי (חוץ מ Olympia Wa של NOFX אולי) וחוצמזה למה כולם כל הזמן משווים בין DUDE RANCH ל NOTHING GOLD CAN STAY? זה "פאנק" בעיני מישו להגיד ש"אני אוהב רק את הדברים הישנים"?!?!? NFG זאת להקה עם סגנון מאוד דיסקטינקטיבי שלא השתנה כבר המון שנים, כאלה הם היו וכנראה שגם כאלה הם ישארו! לא אוהבים- אל תשמעו אני אהבתי את סטיקס אנד סטונס

למעלה