שלוםם מה קורה?

LUNA LOVE

New member
שלוםם מה קורה?../images/Emo189.gif

היי מה קורה? רציתי לשאול אתם מכירים חנויות אנימה שאפשר למצוא תמונות אנימה מגניבות במיסגרת או חנויות אנימה כלליי? אם כן אז בבקשה תגידו לי אם לא תודה בכל מיקרה:)

ToHrU

New member
חנויות מגניבות

יש את אוטאקו בדיזינגוף סנטר ת"א עם תמונות, קצת מנגות, בובות, ארנקים וקשקושים יש את ufo בדיזינגוף סנטר שמוכרים ומשכירים אנימות ויש להם גם קצת פוסטרים ויש את קומיקס וירקות שיש שם מנגות אבל לגבי תמונות חמודות - אני לא חושבת שיש שם. בכל מקרה באוטאקו הפוסטרים (מנייר) הם די זולים - 15 לפוסטר . . .

Kawaii Baka

New member
UFO מוכרים בוטלגים, אם כבר E:

בוטלג = HK DVD = עותק פיראטי מאיכות ירודה. אל תתנו למוכרים לשכנע אותכם אחרת או לנסות ולבלבל את השכל עם ה"אז בשביל הוצאה מקורית היא מקורית, אתה סתם זורק כסף לרוח" שלהם.

ToHrU

New member
אז אתה יודע אולי

איפה אפשר לקנות אנימות חוץ מב"האוזן השלישית"?

Kawaii Baka

New member
בחנות אנימהוליק שברחובות

המבחרת שלהם עדיין לא עצום, אבל עכשיו שמבחר המנגה שלהם עצום הם התחילו לעובד ברצינות על עניין הדי.וי.דים. http://www.animeholic.net/

tals56

New member
יש להם אולי קומיקסים של

סאקורה? אני באמת מתחיל להתמכר לסדרה הזאת! למרות שאני מעדיף לקנות מCNV כי כבר אני יודע איפה זה וקניתי מהם כבר פעמיים (איזה 200 מטר מדיזינגוף סנטר המקום המעצבן הזה שעושה סחרחורת שאתה מחפש את היציאה ואז אתה לרגע חושב לעצמך שאתה באיקאה ואז אתה נזכר שאתה בסנטר העגול והמעצבן)

למעלה