שלוםם..כנסו

sofish7

New member
אני יודעת שזה לא ממש קשור לפורום...

אבל אולי המשחק קצת ירגיע אותכם...

sofish7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Darkenes sky

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..

אוי גדול! אני מתארת אותך "מטען רסס היקפי מנתר" מנסה למצוא איפה לעזאזל יש שלושה הבדלים בתמונה.. חחחחחחחחחחחחח..ואז היפיוף הזה מופיע לך... חחחחח.. ד"א..אף פעם לא ציינת ת'שם שלך.. איך קוראים לך?

Darkenes sky

New member
חחחח..

אהלן צביקה.. וואלה צביקה? עשיתי עבודה באנגלית על אחד בשם צביקה עם בעיות נפשיות.. חחח...כמובן..הוא פקטיבי.. פרי מוחי החביב.. חח לא משנה... מה קורה גבר גבר? עדיין בהתקפים מהייצור הזוועתי?

חחח...רותם

זה וידאו פשוט ענק.פשוט נהנתי לראות את הילד סובל...(חחחח איזה רע אני) תודה לסופי...גם אני סבלתי אבל היה שווה!!!

Darkenes sky

New member
חחח..

כן...גמני אהבתי לראות את זה.. מרושעת!! והאהאהא! הוא כל כך מסכן...אבל בחיי..הוא לקח את זה כל כך קשה.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...אין לך מושג איך התפרקתי כשראיתי את זה.. אני עדיין ממשיכה לראות את זה.. ומוזר..כל פעם שאני רואה את זה..אני צוחקת מחדש.. חח מעניין מה יקרה לאחותי אם אני אעשה לה את זה.. והאהאהאהאהא!

Dark faith

New member
נו באמת,

שקלטתי שהתמונה זהה. התרחקתי מהמסך, כבר הבנתי מה הולך להיות שם
נו זה אחריי מלא גרסאות דומות (מתרכזים ואז משהו קופץ)....אפשר להגיד שאני מורגלת..

sofish7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif....

חח ראיתי את זה כבר..חח זה גדול
שיהיה לך יום אהבה שמייח

Darkenes sky

New member
חחחח...

אני מתה..אני בוכה..אוי זה גדול.. רק עכשיו שמתי לב למה ששלחת.. מסכןןןןןן הילד.. כאילו....זה קורע מצחוק..כמעט נפלתי מהכיסא אחורה ושברתי ת'מפרקת.. אבל בחיי..איזה מסכן!!! חחחחח איך הוא דפק על המסך ...אוי.. זה היה הורס..אבל עצוב... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..

pRincEsSa16

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

זה היה מבהיללל!!!! חחחח אני כזה זה מוכרר לי! והתמקדתי עוד יותררר! חעע זה היה מפחידד!

Darkenes sky

New member
את האמת...

משחק מטומטם...אפילו לא משחק.. יש אנשים שרגישים לזה ויכולים ממש להכנס לפאניקה..ואני ממש רצינית.. אבל..הרעיון נחמד... אני מכירה משהו בסגנון.. סרטון כזה שקט של מכונית נוסעת באיזור ירוק ונחמד.. ופתאום אותו ייצור מכוער להפליא קופץ לך..

למעלה