שלוםם אנשיםם אני חדשה! קוראים לי דליה מנצרת עלית ואני בכיתה י"א!
T tooly111 New member 21/2/07 #2 שלום דליה ברוכה הבאה. (= את מוזמנת להצטרף לסניף הקרוב אלייך - סניף חיפה.
א אובססיה קייזרמנית New member 22/2/07 #4 היי דליה ../images/Emo13.gif ברוכה הבאה. יש פה כמה וכמה מהצפון. ולגביי סניף חיפה - את פשוט יכולה להתלוות אליי או אל טולי. כבר נידבתי אותך טולי. חחח
היי דליה ../images/Emo13.gif ברוכה הבאה. יש פה כמה וכמה מהצפון. ולגביי סניף חיפה - את פשוט יכולה להתלוות אליי או אל טולי. כבר נידבתי אותך טולי. חחח
T that girl New member 22/2/07 #6 וואו, אני נעלמת לחודש ומצטרפים אנשים שאני לא יודעת עליהם לסניף? (איזה יופי!) היי, אני לי. (ויש שיטענו שאני פעילה בנוער מרצ)
וואו, אני נעלמת לחודש ומצטרפים אנשים שאני לא יודעת עליהם לסניף? (איזה יופי!) היי, אני לי. (ויש שיטענו שאני פעילה בנוער מרצ)
S sad b u t true New member 23/2/07 #7 לי כפרע, בשבילי את תמיד תיהי דוגמא ומופת לפעילה : ) ואנשים חדשים זה פול מאגניב! מחיא כף לטולי! : )
א אופטימית עצובה New member 23/2/07 #8 מי זה טולי? והיי דליה, אני שירה, סניף צפון (הידוע גם בכינויו הלא-רשמי: סניף חיפה)
ל ל שכזו New member 25/2/07 #15 הא, אני מכירה אותו! (כלומר, שמעתי את השם שלו ואני יודעת שהוא באומנויות, אבל זה לא מפריע לי להרגיש חשובה ולהרוס את השרשור-סניף-צפון שנוצר כאן )
הא, אני מכירה אותו! (כלומר, שמעתי את השם שלו ואני יודעת שהוא באומנויות, אבל זה לא מפריע לי להרגיש חשובה ולהרוס את השרשור-סניף-צפון שנוצר כאן )
Y yoory New member 25/2/07 #16 הו לא סניף צפון זה לא נחמד, סניף ירושלים זה יותר טוב.... לא היודקו של האומנויות, הכוונה לאור יודקו הבת מהליד"ה
הו לא סניף צפון זה לא נחמד, סניף ירושלים זה יותר טוב.... לא היודקו של האומנויות, הכוונה לאור יודקו הבת מהליד"ה