שלוםם אנשיםםםםםם

שלוםם אנשיםםםםםם

היי אני שיעור 14 ועדין לא עברתי תאוריה עשיתי כבר 2 פעמים תאוריה ובשתיהם נכשלתי על 5 טעויות אקיצר רציתי לשאול: 1. אם הפעם כדי לי לללמוד על המנוע?(בפעמים שעשיתי לא למדתי על המנוע וגם לא היה לי..) 2. שילמתי על הטופס לתאוריה לפני איזה חודש עד כמה זמן הוא תקף? 3. כדאי להרשם לאתר של "למד" כאילו רשום שם שהפרטים הולכים למקור שלישי..מי זה המקור הזה?!?!? 4. אחלה פורום שבעולםםםםם יש לכם:)

NewUser4

New member
תשובות.

1. בוודאי שאת צריכה ללמוד על המנוע. זה לא מבחן בתנ"ך או בספרות שאפשר להמר. בכל זאת, אלה דברים חשובים שצריך לדעת. לא בכדי צריך להבחן עליהם. 2. אם הכוונה היא לטופס "הירוק", אז היא תקפה לעוד הרבה זמן (שנה ו11 חודשים ליתר דיוק).

:)

1. אוקיי תודה אבל זה ק=ש=ה אוווווווווווף 2. לא התכוונתי לטופס של האגרה כאילו זה ששילמתי 113 שקל לכמה זמן הטופס של האגרה תקף? תודה שענית

Daemonlior

New member
לגבי האתר "למד"..

תקרא סעיף 7 כאן: http://lamed.dapim.co.il/terms.php3 המקור השלישי יכול להיות כל אחד למעשה וזה בכדי להתנער מאחריות.. מה שנקרא "כיסוי תחת".. אבל אני לא חושב שיש סיבה לדאגה..

Daemonlior

New member
סליחה.. הטעתה אותי..

אם תשים לב.. נאמר: "2. הדואר האלקטרוני, מספר הסלולרי, וכל פרטיכם האישיים לא יועברו לצד שלישי." זאת אומרת שפרטיך ישארו במערכת ולא יועברו (דגש על ה-לא)

אה וואלה?אופסססססססססס:/

טוב לדעת עכשיו אני בכלל ירוץ להרשם שם בצעד תמני:)

green witch

New member
אני לא מבינה למה כולם מפחדים מהמנוע

זה כ"כ קל! תמיד יש מין סטיגמה על המנוע שהוא קשה ואיך נבין אותו בכלל, אנחנו מסתייגים ממנו עוד לפני שאנחנו קוראים עליו... בכול אופן תלמדי על המנוע זה באמת לא קשה

Daemonlior

New member
אני דוקוא הפכתי אותו לקטע הכי

מעניין בלימודי התיאוריה.. עברתי את כל העמודים וחיכיתי רק להגיע לקטע הזה.. אני פשוט מאמין שלאנשים מסויימים קשה עם דברים מסויימים, ולאנשים אחרים קשה עם דברים אחרים.. =) לא שופט אף אחד..

למעלה