שלוםםם

easyjet1

New member
שלוםםם

צפיתי ב"מגרש ביתי" עוד שהיא היתה ביס וויקנד לפני האו סי ב7 ו-40... אבל הפסקתי כי פשוט מסדרה מעניינת ורצינית, מושקעת ומלאת תוכן, היא הפכה בעונתה השניה לסידרה מוחצנת, טלנובלה, מוגזמת (שריפה של מוסך, נישואים, ועוד..) עכשיו, לפני איזה שעה, חזרתי מחבר וראיתי אצלו את פרק 12 של העונה ה4. ואני לא מבין איך זה יכול להיות שזה עדיין בתיכון? מה בעצם העונה הראשונה היתה בכיתה ט'? או פחות...? לילד בכיתה ט' יש ילד (נו זה שברח לקובה)....וילדה בכיתה ט' (פייטון) משאירים לגור לבד? פשוט איבד קצת מההיגיון... יש למישהו הסבר הגיוני לזה או שפשוט זה ככה וגם אתם מרגישים שזילזלו פהו באינטיליגנציה על חשבון הדרמה?

Alaithlos

New member
זה לא ככה.

העונה הראשונה הייתה כיתה י'. השניה, י"א. השלישית חציה הראשון של י"ב, והרביעית המחצית השניה של י"ב. היוצרים עשו את מירב מאמציהם לא להפיל את הסדרה מוקדם כמו שקרה בסדרות תיכון אחרות ע"י שליחתם לקולג'.

easyjet1

New member
אהההההההה אז עכשיו זה ממש הגיוני...

ילד בכיתה ט' (כי אחרי הכל מראים אותו כבר בעונה הראשונה, מה שאומר שההריון היה שנה לפנ) נישואים בכיתה י"א+ רצח של אבא. הריון של נייתן והיילי בכיתה י"ב. מה בקולאז? נינים? חבל שסופיה בוש לא ניצלה את היכולות שלה (כמו שעשתה מישה ברטון) ועברה להוליווד... סרט כמו "גון טאקר" ועוד שלה היו מוצלחים...

אם כל הכבוד לסופיה...

ולזה שהיא שחקנית ממש מוכשרת, ג'ון טאקר זה סרט ששוה לתחת.

0RainGirl0

New member
זה סרט חמוד...

סרט קומי ברמה ממוצעת.. אם משעמם אפשר להעביר איתו בכיף 80 דקות..

ממש לא

טוב,עניין של טעם. אבל באמת שג'ון טאקר סרט מצויין. בינינו,אין על הטרמפיסט. סופיה משחקת שם מעולה והתסריט עצמו טוב^^

Princes Sophia

New member
חח זה מצחיק שאנשים מנסים להבין את הטיים ליין

א' "גרן גירל" צודקת לדעתי ב' באמת שאל תנסו להבין את הטיים ליין של כל מיני סדרות, יש כל מיני אילוצים שצריך להתחשב בהם, למשל ההריון של היילי, זה לא הגיוני ממש...(אני לא אספר מה כי זה ספויילר) ג' עזבו אתכם י' י"א י"ב... פשוט תהנו מהסדרה עצמה, כי זאת סדרה מעולה, שחקנים מעולים והכי חשוב זה העלילה, נכון שהזמן זה מרכיב חשוב, אבל לפעמים צריך לדעת לא להתייחס ופשוט..להנות!!! One tree hill rocks!!!!

אם אתה יכול שלא להתייחס לפרטים

תמיד מן הסתם תהנה יותר... אבל באמת בסדרה הזאת זה מוגזם. מה שהם הכי טובים בו זה יופי של שחקנים, השאר כבר נשאר די מאחורה. אני צופה לא קבועה, ובשום אופן לא מעריצה, בגלל זה בדיוק. תכנים שחוזרים על עצמם, נלעסים עד כמה שאפשר. (עיין ערך דן רוצח. כמה זמן אפשר שאנחנו נדע והדמויות האחרות יראו בו אדם טוב.) באמת הפריע לי העניין הזה של ג'ייק. הוא אומנם מבוגר מכולם, אבל בחיאת, כמה דברים מוזרים יכולים לקרות בעיירה אחת? אה, ועניין הרצח. בחיאת, השוטרים שם לא שמעו על טביעות אצבעות? (על האקדח) אי אפשר לתאם טיימינג, לתשאל אנשים ולודא שדן באמת היה בחוץ. אבי, איזו התנהגות חסרת הגיון. משך כל הזמן היא מתגרה בדן. ההתנהגות שלה במסיבה בהחלט מחכה שהוא יתפוס אותה. וכשלוקאס מגיע היא חוטפת רגלים קרות. והכי הפריע לי עד עכשיו זה שכמה אנשים באמת מוצאים את אהבת חייהם עד גיל 18. (היילי נית'ן, ברוק צ'ייס, פייטון לוקאס, מאות' וקלין טין.) אגב מאות', הוא לגמרי מעצבן כבר, איזה חפרן הוא. והקטע של קית' והתאונה. נו, רוחות לא מוציאות אנשים מהמכונית. לא יכלו לעשות משהו הגיוני יותר? פספסו שם קטע גדול עם התאונה. אדיר אפילו. ולמה כל הדמויות החדשות הם מהבית ספר? אין להם חיים מחוץ לתיכון? גד, מה אני רואה את הסדרה הקיטשית הזאת?

glycerin1

New member
עזרה ? מישהו ?

יש לאחד מכם קישור להורדה או לצפייה אונליין של פרק 16 של העונה הרבעית ? [לא משנה אם זה עם כתוביות או לא ] אם יש לכם , תשלחו לי מסר . תודה מראש =*

למעלה