../images/Emo207.gif>>
יש כתבה בהשתתפות אפרת כהן על הסידרה "לא הבטחתי לך" ב"פרומו" של "מעריב". קוראים לכתבה "הבנים על הבנות", אבל לא מצאתי אותה באתר של מעריב משום מה
הכתבה בנויה משאלות והשחקנים עונים, אז זה בכללי [לא התעמקתי] השאלות שאפרת עונה אליהם: זה מה שאנחנו מחפשות: גבר שנורא מודע לעצמו ומתעסק בעצמו? אפרת כהן: "אני מצפה היום כשאני פוגשת גבר שיהיה במסלול של מודעות עצמית, לאיפה הוא הולך. זה פחות הקרמים והשערות בלייזר, זה רק הנלווה. הכוונה היא לדבר עם עצמך ולא כמו הדור הישן שלא מדבר. יצאתי לא מזמן עם בחור שאמר 'אתן קצת דופקות את עצמכן עם הקטע הזה, ותנו לגבר להיות כמו גבר'. אני יכולה להבין את המקום הזה, בא לי לפגוש מישהו שיודע גם לנהל אותי, אבל שלא יהיה בהמה." הייתן מודעות לשיחות הבנים האלה? אפרת כהן: "יש בנים שמדברים ויש שלא. לא לכל הגברים יש את הזכות לנהל שיחות כמו הבנים בסדרה. יש גברים שלא מדברים בכלל, שזה ממש עצוב". וגם כתוב: אפרת כהן משחקת מצוין את אתי, השותפה של איציק (פיניש) לסקס ולקוסמטיקה. "אני מחוברת לאתי כי אני בת 30 ואני רווקה תל אביבית שרוצה להגשים את עצמה. הנשים הלכו קדימה והגברים נשארו מאחור מבחינת ההתקדמות הרוחנית שלהם. אנחנו תמיד היינו מרפאות. נשים היו אלות ורק יותר מאוחר גברים היו אלים." וזהו בעקרון, היא לא מדברת יותר
עוד משפט נחמד שאמר היוצר והתסריטאי של הסדרה, אייל דורון: "נורא עצבן אותי. ראיתי את גילה אלמגור באמצע הבימה אומרת 'בואו נגיד כולנו את המילה כוס'. וכולם אמרו 'וואו, איזו הצגה מדהימה'. וחשבתי שאם גבר, נגיד אלכס אנסקי, היה אומר 'בואו נגיד כולנו זין', היו אומרים שזה וולגרי וברברי. אין שום לגיטמציה לגבר לדבר, אבל אישה היא יצור משוכלל ומשודרג, שמותר לה גם להפליץ וזה נהיה שיא האמנות. אז קצת הגזמנו עם זה. מתוך אהבה והערכה לנשים, כי אני נשוי באהבה גדולה ואני נורא אוהב נשים, אפרת להיזכר מה הביאו הגברים לעולם, שזה לא מעט. אלה רוב הפילסופים, המשוררים, הציירים, ההיסטוריונים וכדומה..." נ.ב ניר (נירו) לוי משחק בהצגה "הקוסם מארץ עוץ" עם מיכל אמדורסקי, צחי נוי ומאיר סוויסה ועוד כמה לא מוכרים
אם מישהו רוצה ללכת אז תהנו
XD