שלוםםם!!

the wild wind

New member
שלוםםם!!

טוב...אני נטלי ואני חדשה...מקווה להישאר...עוד מעט יש לי יום הולדת ורציתי לבקש תוכים...כן תוכים.... והשאלה היא: יש לי כלבה בבית נראה לכם שזה מקור לדאגה? הכלבה קטנה ממש וגם עדינה ולא נראה לי שיש סיבה לדאגה אבל אתם יותר מבינים ממני...אז חשבתי לשאול

אוקיי נטלי תקשיבי

אם היה לך חתול זה היה אכן דאגה אבל כלבים לרוב לא מתעסקים עם תוכים אוליי בהתחלה רק מסקרנות אבל ברגע שהיא תתרגל שיש גם את התוכי היא לא תתקרב אליה או שהיא תיהיה חברה שלה ותאמיני לי שזה הדבר הכי יפה שקיים יש לי חבר שיש לו דררה והכלבה שלו עושה לו סיבובים בבית וזה יפה

אלTK

New member
ברוכה הבאה...

לפורומנו הדי שקט אמנם אך חביב ביותר מקווה שתהני.( :

174M4R

New member
../images/Emo65.gifברוכה הבאה!../images/Emo65.gif

בקשר לכלבה... אני לא חושב שיש לך הרבה ממה לדאוג שהיא תפגע בתוכי אלא אם תתני לתוכי לעוף חופשי בבית ולהסתובב ליד הכלבה אז הכלבה יכולה לשחק איתו ומתוך משחק לפגוע בו... אבל אני לא חושב שאם הכלבה תראה אותו בכלוב שלו או על הכלוב שלי היא תנסה להגיע אליו.
לי אין נסיון בכלבים!

big mama 2

New member
ברוכה הבאה אליינו

והמון מזל טוב לממולדת הקרב ובוא..... כמו שכבר ענו לך כאן...לא אמורה להיות בעיה עם הכלבה..... כמובן שפגישה ראשונה חייבת להיות תחת השגחה... בהצלחה...... מקווה שתישארי איתנו....

מזל טוב נטלי!

קודם כל יומולדת שמח! שנית כל אני רוצה לידע אותך שכלבים (שהאופי שלהם ידידותי) מתרגלים לבדרך כלל לעוד יצור סביבם,כחלק מהמשפחה,כמו עוד תינוק.. אז באמת אין לך סיבה לדאגה ואני מקווה שתשארי כאן ותהני מאוד מהתוכי החדש שלך(קחי מוחתם!)

אלTK

New member
וכמובן...

אל תשכחי לעדכן אותנו איזה תוכי קנית בסופו של דבר ואיך מסתדר עם הכלב.

בזוז

New member
כמו שכבר אמרו

אם הכלבה שלך אינה כלבת ציד (כמו פוינטר) אז היא תתרגל. אני גידלתי תוכי קוקטיל עם כלבת רועה גרמני!! לא היו שום בעיות - רק בהתחלה כל פעם שנגעתי בתוכי דאגתי ללטף ולפנק גם אותה ("תוכי טובה...בזוז טובה.." - ליטוף לתוכי וליטוף לה) בהצלחה לך ומזל טוב

למעלה