שלוםםם

שלוםםם

לא יודעת ההודעה שלי נשמעת דיי מפגרת אבל עדיין חשוב לי שתשתמעו: אני כבר הרבה זמן קוראת פה בפורום את ההודעות שחברים כותבים פה.. לפעמים אני מבינה על מה מדברים ולפעמים לא. השאלה שלי היא איך אתם יודעים כל כך הרבה על מוזיקת רוק של פעם?? זאת אומרת יש כאן נוער בגיל שלי בערך 17-18 מאיפה הבאתם את כל הידע הזה?? זה מפליא אותי מחדש כל פעם גם אני הייתי רוצה לדעת הרבה אבל איך זה בכלל אפשרי?? אתם לא חייבים להגיב רק רציתי שתדעו :)

Miss CB

New member
הופ:

לא תאמינו כמה לומדים מ"מוסיקת השטן". (מה, לא?)

noosh

New member
ת'אמת?

רק מכאן
יש כאן אנשים שבאמת חקרו את המוזיקה הזאת לעומק, שחיים אותה כל החיים שלהם, ובאיזשהו שלב כבר חייבים להכיר. כשמתעניינים באמת במוזיקה, באמנים, אז גם מתעניינים ברקע, במה מוביל אמנים ליצור, ומתעניינים בחומר שלהם. זה לא משהו שיושבים ולומדים, זה משהו שמצטבר אני פשוט נחשפתי לפורום, ולאנשים שבו, ולמדתי מהם כ"כ הרבה. ועדיין יש לי עוד המון פערים להשלים תאמיני לי שאם את תקראי מספיק את גם תדעי
חוצמזה, כל דבר שמעניין אפשר לבוא ולקרוא עליו מידע, לחפש, להכיר... אם מוזיקה באמת מעניינת אותך את לא רק תקשיבי לה, אלא גם תחקרי קצת על הרקע שלה ועל מי שיוצר אותה אז כמובן שמגיע לך את ברכת ברוכה הבאה שלנו, בליווי ה-
המסורתי, ואינ מקווה שתמשיכי לקרוא כאן, וכמובן גם להשתתף

melancholy man

New member
ננוווווווווושששששששש

אנחנו צריכים להפסיק להפגש ככה. מתי חזרת?

noosh

New member
אהמ, שחררו אותנו בסוף

אז חזרתי היום
אבל האמת שהיה לי יום מבוזבז לחלוטין... שבוע הבא אני כן סוגרת שבועיים
זה משאיר לכם המון זמן לתכנן בדיוק איך אני מגיעה להופעה של ג'ת'רו

melancholy man

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

עברו כמה שנים מאז הייתי בן 17 אבל הסוד נורא פשוט, להקשיב למוסיקה שאת אוהבת כל הזמן ולקרוא כמה שיותר, לקרוא ספרים, לקרוא חוברות של דיסקים (אני מעדיף תקליטים אבל חיביים להגיד שבהוצאות החדשות יש המון מיידע בחוברות), לקרוא באינטרנט, לקרוא...

jazzis

New member
אני מצטרף...

לקרא זה אכן התשובה, אם רוצים לדעת יותר רקע והיסטוריה. כמובן שבמקביל צריך להקשיב! בעיקר להקשיב. אדם (שמקשיב כבר 53 שנים)

למעלה