שלוםםם :)

S h A b i T

New member
שלוםםם :)

שלווווווום אנשים !! הייתי פה פעם .. אבל חזרתי על יוזר חדש ואני ישאר עליו.. :)

S h A b i T

New member
רונה !??! זאת את ?!

ברור שאני מסכימה !! הוא נתן הופעה כל כך טובה .. כל כך התרגשתייייי אבל חוץ מההופעה אני אישית לא מצאתי שם עוד משו לעשות .. מיציתי תעניין שהיא נגמרה.. {חחח אני בטוחה שאני לבד בקטע הזה..} ואני מתה ללכת לצמח.. מישו פה הולך ?? קדימה תריצו שירשורים.. זה הפורום הכי יבש שראיתי בחיים שלי!!

Im A PrInCeSs

New member
שבלולהה!

וואי! היה פשוט כ-י-ף! כל כך נהניתי!!! חח זוכרת ששי נפלה? או שלא ראית? :] ומממ, לצמח אולי אני הולכת עם אבא, כי אף אחת לא ממש יכולה לבוא :] אז תצטרפי אם בא לך.

S h A b i T

New member
למה לא יכולות לבוא ?

שי השרמוטה הזאת באה ולא יודעת מי עוד חח אה גם יונה

Im A PrInCeSs

New member
ככה הן אמרו לי..

"לא מרשים לנו" והתחיל להתבכיין :] נו את יודעת.

שי לא באה (כנראה)../images/Emo58.gif

אמא שלה ה-*עדיף שאני לא אנקוט במילים כדי שלא יעיפו אותי מהפורום* החליטה פתאום שהיא דואגת לה (
) והיא לא נותנת לה ללכת סוגרת אותה בבית כמו איזה אוגר פצוע מסכנה.. טוב.. אל תשאלו אותי זה לא קשור אליי

S h A b i T

New member
חחח שי את מפגרת ...

לא נורא.. משדרים את זה ב00:05 בערוץ 22.. :) חחח.. תצפי בזה יחד איתי .. גם אני לא הולכת .. "יש שם מסוממים.." אמאלה גם יונה סיפרה לי משו על כל הנרקומנים שמסתובבים שם.. חח אין סיכוי שאני הולכת .. אני מפחדת.. קיצור שייקה, לא להיות מבואסת .. זה לא כ-ז-ה נורא.. ו...את יודעת כמה אני
אותך ... חחחחח מווואה !

Im A PrInCeSs

New member
חחחח, אהבתי את הניסוח.

חפיף, אם את רוצה אני הולכת עם אבי!!!! :] כנראה. אז את יכולה להצטרף..

yavin

New member
חי חו חה ! יפה אז זהנתם אני שמח!

חי תבואו להופעה של משינה ! יש להם בסוף עוד 3 הופעות בקיסריה! חי תקנו מהר לפני שיגמר!!!!!!!

yavin

New member
כן ! כן ! כן ! איזה אושר !

כל ששון וכל שמחה אני הולך להופעה !

S h A b i T

New member
יוווו יבינוש איך אני שמחה בשבילך !!

אני יודעת איך רצית ללכת !! ת-ה-נ-ה !! וספר חוויות אחורי זה ..

yavin

New member
חי מוגי תודה!

בטח שתקבלי את סיפור החוויה חחח

yavin

New member
חחח מוגי ====>

כולם יודעים שיש לך כבר מחשב בחדר? חחחח אם לא אז תפרסמי את זה ! חחחחחחחחח (מכיר את מוקי - חה אז תני לי חיבוקי חחח)

למעלה