שלוםםם

שלוםםם

וואי כמה זמן לא כתבתי כאן.. אממ התחרות בשבת הייתה ממש מהממת!! התחרו שם סוסים מדהימים!!! היה אחד שחווור עם משולש לבן במצח....
שי- לא ראיתי אותך... היית באמצע עם כולם??? ובאיזה מקצה התחרית?? והפוני הלבן היה ממש חמוד!!! הוא הזכיר לי את הרקולס... אני נפסלתי במקצה שהתחריתי בו כי הסוסה שהייתי עליה (יוליה) התחילה לדהור לי אחרי המכשול ה-6 ולא הצלחתי לעצור אותה ואז לא רציתי להמשיך את המסלול...ובכלל היה שם בלאגן עם הסוסים של הפנימית... אנשים יש לי חרדת נפילה!!!!!!! תעזרו לי..
תמיד כשהסוס ממהר לי ועושה טרוט מהיר או קאנטר מהיר אני שיא המפחדת שאני פתאום יפול ויקרה לי משו.. (אבל לא תמיד...) מה לעשות?

Sweet SuGaR

New member
נווווווועית ../images/Emo24.gif

I MISS U!! אסטריקס
! איזה סוס מדהיייייייייייייייייייים
! הוא היה מדהים! והתחרתי ב-80 על ג´יי. וכן ישבתי עם כולם באמצע... מ-9 בבוקררררר! אררר איזה יום שבת ארוך זה היה! ובקשר לפחד שלך..... אני לא יודעת מה לומר!

קוראים לו אסטריקס?... וואי ../images/Emo99.gif

אופ למה לא אמרת שאת באה...? טופ אני לא הייתי מלא זמן.... ועד מתי היית בערך? MiSS U 2!!!

angel457

New member
אתן בטוחה שזה אסטריקס כי....

לאסטריקס היה פס על כל הפרצוץ עבה!!! והיה עוד סוס שחר מהמם על לב במצח.. ואולי אליו את מתכוונת... אמממ!! אווףף שכחתי את השם שלו שאני יזכר אני יגיד לך...

Sweet SuGaR

New member
הכתם של אסטריקס היה ענקי אבל

בצורת לב!! חחחחחחחחחחחחחחחחח והייתי שם עד... אמממ 7 בערך אולי קצת לפני

angel457

New member
לא את טועה.. היו 2 סוסים שחורים...

אחד אסטריקס ועוד אחד שחור עם לב.. תסתכלי בתמונות ששמו בפט נט של התחרות...

אסטריקס ולקטור

אם היו שם שניים שחורים ולא מדובר באסטריקס, היחיד שנשאר הוא לקטור, הסוס שעליו בד"כ רוכב אורי בורשטיין מאודים. אמממ... זהו

angel457

New member
נכוווון!!! ונזכרתי שוקראים לו לקטור

אבל איזה שם דפקו לו איככסס לקטור!! בעעעע.. אורי בורשטיין השתתף על לקטור במקצה של 1.30

דווקא שם מדהים!../images/Emo28.gif

וסוס מדהים!!!! רק לראות אותו קופץ... הוא פשוט מדהים!! גם אני רוצה!!

angel457

New member
אני לא אוהבת את השם.. אבל...

הוא סוס מהמם!! זה כן!!! והוא קופץ מטרייייייייייף!!!

Just A Firefly

New member
הוא באמת אחלה דורון... ../images/Emo123.gif

אם את מעדיפה סוס שדופק נרות כאילו אין מחר... אני לא חושבת בכלל שהוא זוכר שהוא צריך ללכת גם על הרגליים הקדמיות מדי פעם...
פחחחח

אז התכוונתי ללקטור!!!!!../images/Emo99.gif

שיש לו כזה משולש!!!!!!!!!!
וואי הוא מהמם!! והוא קפץ מדהים!!!! אני רוצה גם כזה.....
אז אם היית עד 7 בערך ראית את כל המקצים?(שי)

למעלה