שלוםםם

שלוםםם../images/Emo70.gif

מה שלום כולן כאן
ממש התגעגתי אליכן!! זהו.. סיימתי את הטיפול אתמול, והגעתי הבייתה לפנות בוקר.. כל כך מוזר לחזור לכאן אחרי שנה שהייתי בצבא ושנה שגרתי במרכז.. ומוזר לחשוב שאני לא נפגשת עם המטפלת שבוע הבא.. לא כל כך יודעת להסביר איך אני מרגישה מעבר ל"מוזר".. יש גם הרגשה טובה קצת.. של התחלה חדשה.. מרגישה שלמדתי המון בתקופה הזו שהייתי במרכז ובטיפול, ועכשיו זה המבחן האמיתי כדי לראות איך אני מתמודדת עם הכל בכוחות עצמי.. ואם אני באמת אדע להשתמש במה שלמדתי. אחרי כמה פגישות בהם סיכמנו את הטיפול, כתבתי למטפלת שלי שהדבר החשוב ביותר שאני לוקחת מהטיפול הזה זה האמונה שלי בעצמי. היום אני הרבה יותר מאמינה בעצמי ובכוחות שלי. הוכחתי לעצמי שאני מסוגלת לעשות דברים שבחיים לא חלמתי שאני יעשה אותם, שאם אני מחליטה שאני מתמודדת עם נושא מסוים אני הולכת עם זה עד הסוף, גם ברגעים הקשים. מרגישה כאילו גיליתי את עצמי מחדש וכל העולם עכשיו פתוח לפני.. אני רק צריכה לבחור באיזה כוון ללכת, ולאן שאני אבחר להגיע, לטוב או לפחות טוב, אני יגיע. זה הכל תלוי בי... ועוד משהו שקרה השבוע.. הייתי בחתונה של חברה שלי.. היה משהו מאוד מיוחד בחתונה הזו, מאוד מרגש.. וזו פעם ראשונה שהרגשתי את החסרון של אמא בחתונה. פעם ראשונה שהסתכלתי על הכלה ואמה והיו לי דמעות בעיינים מהמחשבה שאמא שלי לא תעמוד איתי מתחחת לחופה.. היה קצת קשה.. אבל היה לי מאוד חשוב שיהיה לחברה הזו טוב ושמח ביום חתונתה.. אז זה עבר די מהר לטובת אלכוהול ושמחה. זהו בנתיים..
שיהיה לכולנו שבת שלום וסופשבוע רגוע

פרח75

New member
יקירה...

אני כל כך גאה בך ושמחה בשבילך על ההרגשה שיצאת ממנה מהטיפול. מחזיקה לך אצבעות להמשך ומאמינה בכוחות שלך. אני יודעת שקשה מאד להתחתן בלי אמא. עשיתי את זה וזה היה חור בלב אבל עוברים את זה, מתמודדים עם כל האהבה שיש מסביב. לפני החתונה כל כך פחדתי שיהיה לי עצוב אבל באותו יום הרגשתי שהיא איתי יותר מתמיד. אמא שלך תהיה איתך ביום החתונה. יהיה קשה כי לא תוכלי לראות אותה אבל את תוכלי להרגיש שהיא שם, אני מבטיחה לך.

פנימיאלים..

מכירות את הקלפים הללו? במסיבת רווקות שעשינו לחברה שלי לפני שבוע בדיוק שלפתי קלף, וזה מה שיצא: בתי היקרה, אני יודעת שגרמתי לך אכזבה לא הענקתי לך מספיק אהבה כפי שהיית ראויה. לא אמרתי לך שאת יפה מוכשרת ומיוחדת במינה. פעלתי מתוך חוסר הכרה והערכה עצמית נמוכה. העניקי לי את שי המחילה ושלחי לי הרבה אהבה אני מבקשת ממך סליחה. באהבה, אימך. ....

אשבל1

New member
שלום כנפיים לבנות

ריגשת אותי עד דמעות, קודם כל מזדהה מאוד עם התחושות שלך היות והתחתנתי בלי הורים, והקלף שציטטת , הרגשתי כאילו אימי כתבה לי אותו, מקסים.

S u n n y 1

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כנפיים את לעולם לא לבד, קבלי מליוני חיבוקים גדולים, כאלה ש"נחים" בתוכם ושוכחים מכל הצרות לכמה רגעים טובים :)

כנפיים שלי,

אני מאוד גאה בך. אני מעריכה את המחוביות שלך לפעול למען עצמך, גם שקשה ולמרות זאת. אני מאמינה בכוח בחוכמה ובתבונה שלך, וכל כך שמחה שאת רואה עכשיו את החופש שיש לך לבחור את עתידך. בהצלחה בהתחלה שהחדשה שבחרת לעצמך. אוהבת.

שלום כנפיים...

עכשיו הכל פתוח בפנייך... אוהבת את הגישה החיובית הנפלאה הזו שלך. זה אכן כך, קיבלת כלים ואת לוקחת אותם איתך לדרכך החדשה, בטוחה שתשכילי להשתמש בם בדרך הטובה ביותר. מהאמונה בעצמך, את יכולה לשאוב כוח רב, ואני שמחה שהצלחת להגיע אל המקום הזה בתוכך. וגם אם יהיו לפעמים רגעים קשים, תמיד יש מחר... ואת היא הבוחרת. ברכות לסיום הטיפול, לחזרה הביתה ולדרך החדשה
. שמרי על האופטימיות ועל הגישה הזו והדברים יצליחו לך... חיבוק גדול

מיקימק

New member
../images/Emo142.gif כנפיים...

איזה יופי שחזרת לעדכן. נשמע שאת נמצאת עכשיו במקום טוב (לאו דווקא מקום פיזי)

למעלה