שלוםםם

aniviel

New member
שלוםםם ../images/Emo24.gif

אני לירון, בת 18. חולה על אלן, הוא כזה פוציייי (טוב הגזמתי קצת כאן
) סרטים שלו שראיתי, אה... רובין הוד, כיבוש הגלקסיה, דוגמה, סרטי הארי פוטר ואני יכולה להתערב שראיתי עוד משהו שלו ואני לא זוכרת anyway, אני לא באמת כזאת טיניבופרית, אני סתם משחקת אותה חח
לירון

את מוכרת לי מאיפשהו....../images/Emo54.gif../images/Emo55.gif

כתבת פה כבר פעם?!?!
בכולופן, אני מאיה, בת 19 וחצי מת"א, מאחלת לך חג שמח, והשתלבות נעימה, והכי חשוב: כיף חיים

aniviel

New member
תודה ../images/Emo24.gif

לפי מיטב זכרוני לא כתבתי פה.. אבל אני מאוד סנילית אז יכול להיות שכן
אולי היית בפורום שלי? (שר הטבעות - הסרטים?) ANYWAY, הידעתן שאם שולחים מכתב מעריצים לאלן ומבקשים תמונה חתומה, בדרך כלל מקבלים מכתב חזרה מהמזכירה שלו שאומר שהוא עסוק מדי כרגע לענות?

מלאכית16

New member
כן...כבר שמענו על ההמצאה הזו../images/Emo3.gif

גם לי זה נראה חשוד, אך שאר בנות בפורום התמימות ניסו לשכנע אותי שהוא באמת בנאדם כזה עסוק. (יההה..רייט.
) קצת מאכזב לחשוב על זה ככה. אבל למרות הכל- הוא גם אנושי...ולכל דבר אנושי יש את הפגם שלו... מנמנ..ברוכה הבאה
^^
(אני חושבת שנשלח לו מכתב מהפורום מלא בתמונות שלנו ערומות- ואז הוא בטוח יגיב עליו.
[זו לא אני- זו השעה
^^;])

aniviel

New member
חחחחחחח קרועה ../images/Emo6.gif

תודה
אני מתכוונת לנסות לשלוח לו מכתב ברגע שיסיימו לצלם את הGOBLET OF FIRE הזה או איך שלא קוראים לו... שמעתי מאנשים שקיבלו ממנו מכתבים חזרה שזה הכל זמן של עיתוי.. שווה לנסות
נכון גארי אולדמן אלוהי? (עדיף שתגידי שלא, אני מאוד רכושנית בקשר אליו)

מלאכית16

New member
נמננמ...../images/Emo110.gif|קר|

תודה...תודה..לוקח שנים לפתח כזו קריעות..
ממ..ברגע שהוא יסיים את גביע האש הוא יתחיל עם מסדר עוף החול...
אני לא חושבת שזה עיניין על עיתוי. אני חושבת שזה עיניין של מצב רוח. הרי גם אם הוא עובד על סרט- הוא לא עובד 24 שעות ביממה (אל תעבדו עלי
)... ואני בטוחה גם במאה אחוזים שכשהוא עובד על סרט הוא לא נמצא כל הזמן שלוקח לצלם את הסרט (שיכול לנוע בין כמה חודשים לשנה אפילו...) על הסט. אני בטוחה במאתיים אחוזים שהוא גם חוזר הבייתה- ושהוא גם רואה את המזכירה-קרת-הלב שלו בדרך. אז שלא יבלפו לי. אני יודעת הכל.
אצל סלבריטאים, כשזה מגיע למעריצים- אין להם אלוהים. הם יכולים להיות רעים עד הסוף. (ואני די אומרת את זה מנסיון כואבבבבב..
)

מלאכית16

New member
ובקשר לגארי אולדמן- לא.../images/Emo11.gif../images/Emo110.gif

הוא לא הטיפוס שלי. בכלל. יש לי טעם מוזר ולא ברור..אבל הוא בהחלט לא כולל את גארי אולדמן בתוכו.

aniviel

New member
...

הם לא ישר יתחילו לצלם את מסדר עוף החול
(מצטערת השם הזה פשוט תמיד מצחיק אותי) לדעתי שווה לנסות ברגע שמסיימים לצלם את גביע האש.. אז כן, הסיכויים לקבל תשובה הם אפסיים אבל שווה לנסות וכמה שהמזכירה שלו קרת-לב, לפחות ממנה מקבלים מכתבים ש"הוא לא יכול לחתום" מהרבה שחקנים אחרים שלא חותמים פשוט לא מקבלים דבר חח ויפה שאת לא אוהבת את גארי.. כי הוא my prrrrecious

מלאכית16

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif|קר|

כן..גם אותי השם הזה משעשע..אבל זה כבר בגלל עשרות בדיחות פרטיות שהרצתי לפני שיצא הספר הזה..
מממ..תמיד יש משהו...ככה זה בחיים- אם לא רוצים לעשות משהו- תמיד ניתן למצוא תירוץ לא לעשות אותו. צריך אדם באמת גדול כדי לעצור ובאמת להתמודד עם המשהו הזה. אבל המשפט השני (למרות שהוא בהחלט המשך של הראשון
) כבר לא קשור לאלן..אני חושבת שבמקרה שלנו סתם אין לו חשק
בואי נגיד את זה ככה- באמת עדיף מזכירה קרת לב ששולחת תשובות מאשר איזה סליבריטאי מסריח שכשאת מדברת איתו פנים מול פנים הוא מתעלם ממך. אבל אני בכלל מתעבת אותם..זה פשוט שובר את הלב לגלות שלבנאדם שאותו את מעריצה בכלל לא אכפת ממך. בכלל.
זה תמיד יושב בתת מודע.. כולם יודעים שבאמת אי אפשר לצפות מהם שיהיה להם אכפת...ושהם ממילא לא מכירים אותך.. אבל כשאתה כבר מנסה להגיד להם עד כמה אתה מעריץ אותם והם מתעלמים- הכל פשוט מכה בך ישר בפרצוף.. אני חושבת שאם אי פעם יצא לי להיות סלבריטאית..אני אקדיש את רוב מירצי וכוחי למעריצים...הרי הם אלו שבגללם אתה כזה גדול...אם אין לך כאלו- אתה כלום. אתה בדיוק כמו כל אדם אחר מהרחוב. ובקשר לגארי אולדמן-יש לי מספיק 45 בעלים משלי..45 פרשיוסססים משלי... אני לא צריכה את גארי אולדמן
(ואני חושבת שמספר הבעלים שלי יעלה ל 46 בזמן הקרוב!! צפו לעידכונים!!
)

3נטוש

New member
אמממ לי הוא שלח...

וגם חתם עם הקדשה! "דייר נטע,בסט וישיז אלן ריקמן.."! אררר זה היום מאושר *נוסטלגיה..* אממ היי! אני נטע בת 14 מקרית ביאלק השתלבות נעימה!

3נטוש

New member
שלחתי לו..

לכתובת עם האוקספורד סטרייט ואוקספורד אוהס... ולפני הסרט השלישי וטיפה אחרי הסרט שלו ..(נו ,שחכתי איך קוריאם לו...) סעמ'ק אני לא מצליחה להיזכר מה השם של הסרט הברררר הזה....

מלאכית16

New member
בואי אני אספר לך סיפור, נטע.../images/Emo110.gif

התמונה שקיבלת. וההקדשה שקיבלת..יש אותן לכולם. זו התמונה הסטנדרטית שהוא שולח. ראיתי אותה מסתובבת ברשת כבר כמה שנים טובות. חברה טובה שלי ששלחה לו מכתב קיבלה בדיוק אותה תמונה..ונחשי מה? גם ההקדשה הייתה זהה.
אני חושבת שפשוט כשהוא לא ממש ממש עסוק ומגניב הוא לוקח לעצמו ערב שלם וחותם על מלאאאא תמונות כאלו שיש לו בבית..ואז נותן אותם למזכירה שלו, בתקווה שעד שהוא יחזור מהצילומים של הסרט הכושל הבא שלו הוא שוב ייצטרך לחתום על כמה כאלו תמונות. גאד...אני כל כך שונאת אותו עכשיו..

3נטוש

New member
מה ../images/Emo35.gif לא נראה לי...

יש כול כך הרבה נטע?< אני לא חושבת... אבל בכול מקרה גם לי יש תתמונה הלא חתומה שלו... (שלחתי לו 3 פעמים..:() אבל מה שאת אומרת לא נכון, הוא כתב :טו נטע זה לא רק :אלן ריקמן וכו'.. הוא רשם טו נטע... אני בכול מקרה מאמינה מאוד שהוא כתב לי אז נא לא להרוס את החלום שלי..

מלאכית16

New member
מממ...../images/Emo110.gif|קר|

אז הוא כתב את השם שלך... טוף..נו..אני כבר לא כועסת עליו..זה עבר

love potion

New member
מה זה משנה?

איללה תגרדי חומר DNA מהתמונה ותתחילי לשכפל אותו.

black dog angel

New member
וברכה../images/Emo140.gif

שלום לך! אני שירלי בת 14 השתלבות נעימה ושתהני פה (כמו שאני בטוחה שיקרה)

למעלה