שלוםםם, צריכה עזרה

L i R o N u S h

New member
שלוםםם, צריכה עזרה

יש לחבר שלי יומהולדת, עכשיו אנחנו כולה חודש ביחד ואין לי מושג מה לקנות לו..! אני לא יודעת מה מתאים, מה לא מתאים (אני לא רוצה להגזים ולקנות משו שלא יתאים, ומצד שני לא רוצה לקנות משו קטן) ואין לי כמעט רעיונות.. אשמח אם תעזרו לי!

toxic babe

New member
במקומך לא הייתי עושה כלום לחודש

זה בדיוק העניין שאין מה לתת כי את עדיין לא מספיק מכירה אותו... עדיף בהמשך להשקיע במתנה גדולה שתדעי שהוא יאהב...

תבדקי בפורום

ימי הולדת ומתנות יש שם מלא רעיונות בשאלות נפוצות וטאגליינס. לדעתי תקני לו משהו קטן ויפה כמו דיסק או ארנק או חולצה וכאלה. אם את רוצה משהו אחר אז את יכולה ערכת חורף\ ערכה מחממת כזאתי. את יכולה לקנות לכם כרטיסים לסטנד אפ או להופעת מוזיקה. לתגובה לזאת שמעליי, לדעתי כן תקני לו מתנה כי אתם חודש ביחד, לא יומיים. וזה כייף לקבל מתנות אפילו אם הן לא ענקיות.

Woman In White

New member
את יכולה

לקנות לו מסגרת לתמונה או מסגרת שהולכת ביחד עם שעון (שימושי יותר
) או אלבום תמונות יפה ולשים שם תמונה שלך או שלכם זה מאוד חמוד לדעתי
וזה גם משו לא גדול כזה כי אתם ביחד רק חודש וזה משו סימלי וברור שאת צריכה לקנות לו משו זה יהיה מאוד לא יפה אם לא תביאי לו כלום

OgaliO

New member
ממ.. שלחבר שלי היה יומולדת היינו גם חודש+-

ממ.. עשיתי לו אלבום מתנות כמו פה
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=588&msgid=63409168 עם קצת שינויים.. וקניתי לו בנוסף 2 חולצות, הכנתי לו עוגה .. וזהו בערך.. אממ.. את יכולה להביא לו כרטיס גיפטכארד, ככה הוא ייקנה מה שמוצא חן בעיניו.

למעלה