שלוםםם לכולם! :)

חחחחחחחחחחחח ענקקקק

היום שיר הייתה עדה לזה שגנבתי מתל השומר (לשכת הגיוס) דציבל... שמעו...היה בקבוק קולה מונח לו על שולחן ...אף אחד לא שתה... אף אחד לא נגע בו... לא שחלילה וחס רציתי לשתות רק לקחת את הדציבל!!! =) קיצר לקחתי אותו... כמה דוסים ראו אותי אבל אהממפפפזזזיייןאהממפפפ...=) בכל מקרה- יאלללההה עוד 25 ודציבלים ואני מאושרתתתת כבר יש לי למשינה ולשבקסססססססססססססססססססס

שלומות../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif

ומזל טוב ילדה!!! כיף כיף ספרי מה היה ביומולדת?? את תהני פה מאוד!! ואני ניצן...
(זה אני לוחצת יד) 16 ירושלים סבבה פנאן בה ביי

עוד הילה?!

וואלה אחותי ..יש לך שם מגניב...תבלי פה בכייף בפורום השווה שלנו אני הילה את יכולה לפנות אליי מתי שבא :)

אין לי כוח להתחיל עם זה שוב

לא רוצה לריב ולהרוס את הפורום (איזו בורות, "אבכה עלייך בכי"= משפט של הגשש החיוור)

DidjiT

New member
איזה בורות ! זה מדהים...

חחחח.. מה הקשר ?! הייתי צינית.. ותלמד לשרשר... רררררררררררר

את תמיד צינית

אולי זאת בעיה ואולי לא. טוב חלאאס אם עשיתי משו שלא מצא חן בענייכם אני מצטער, חוצמיזה גם לי יש זכות להביע דעה (ואם את אומרת מה קשור, תראי מאיפה כל הוויכוח הזה התחיל)

DidjiT

New member
זה התחיל מזה שאתה ...

אדיוט! מה ההודעות המפגרות האלה??? "שוצי" כאילו , מה??? הרי אתה יודע שיש לנו כבר שוצי.. אז מה הקטע? אתה לא מצחיק.. אתה סתם מעצבן! אז אם אתה לא רוצה שירדו אלייך ויציקו לך וכו' וכו' וכו'.. פשוט תחשוב פעמיין לפני כל הודעה... סגרנו? יופי!

sHotZy M

New member
can i say something?

שוצי זה שלי ורק שלי!!!!!!!!!!! וכמו שתומר אומר, ואני מצטטת: "שב בלול
" וגלעד...... בנים בני 13 אמורים להיות חמודים לא?

למעלה