שלוםםם לכולם! :)

שלוםםם לכולם! :)

אני חדשה פה.. חח אז ככה.. אני הילה
מממש מטורפת על שוטי הנבואה הם פשוט האנשים הכי הכי מדהימים שבעולם!
אמממ .. אוהבת לצחוק הרבה וזהו אין ממש מה להגיד :) דברו איתי..

כפרע עליך ברוכה הבאה

המממפפפ נעים מאוד אני הדררררר מואשמת מראשון 17 חומת עינים עוד משו?! o_O קיצר... עוד מעט אנשים כאן יציפו אותך בשאלות אז אל דאגה! הכל בא מאהבה... כמובן... האנשים פה ...אחחח... כפרעות עליהם אחד אחד... =) תהיי בריאה חג שמח צום קל ושהיה נעימה בפורומנו

nawa

New member
ברוכה הבאה

מאיפה ? בת כמה ? למה ? איך ? השאלות הרגילות.

חחחח תודה :)

אמממ אז ככה אני הילה בת 15 ויומיים!! :) אממ אממ מרחובות אוהבת הרבה לדבר ולצחוק אממ מתהה על השירים של שוטי הנבואה ועלייהם... בעיקרון שומעת רוק,שירים אתנתים כאלה אממ וכל מיני כאלה עם איכויות
איך? חיפשתי מקום לדבר עם אנשים שכנראה חושבים כמוני והגעתי לפה :) וכע אני מקווה שתהיה לי התמכרות חח זה לא רע.. בכל מקרה אני פה ואממ זייהו תשאלו מה שבא לכם
ואה כן אני אוהבת את כל הציורים הקטנים האלה חח

nawa

New member
אם ככה מגיע מזל טוב !

שיהיה עד 100 כמו 20, הרבה אושר ואהבה !

nawa

New member
אז ככה :

בן 28 מאיפה - קרית אתא איך למה וכמה - גם אני שואל את השאלות האלה

../images/Emo65.gifמזל-טוב../images/Emo65.gif

אני גלעד פריד, גר בעפרה (ליד ירושלים) בן 14 (ב-י' אב). תהייני.

sHotZy M

New member
../images/Emo41.gif ברוכה הבאה אישה!!!!!!!!! ../images/Emo13.gif

מה קורה? מה איתך? מה נשמע?
אני שiצי.... (מור) שמחה שהצטרפת למעוננו הקט.... אני עוד 4 חדשים בת 19, מראשון (כמו משוש חיי הדר...מואשמת..) וגם אני אוהבת את "מי" הכי הרבה, זה השיר שלי של הדיסק השני... השירים שלי של הדיסק הראשון הם:"אח של סאלים" ו"מה קרה לך"
ואת חוצפנית!!!! לקחת לי את החתימה!!!!!!! אבל לא נורא, את מותק אז אני סולחת

N E Z E K

New member
ברוכה הבאה מותק!! :)

אני נופר... והכינוי זה נזק... בת 16 עוד 9 ימים... :) אא.. ומחולון.. :) זהו נראה לי... מה איתך?? הכל טוף?? איזה ספר קראת לאחרונה?? כל פעם מחדש אני מתחילה אוטומטית כמו מטומטמת לקרוא את ההודעה שלך... דיייייי.... תשני אותה! :)

חחחחח טוב טוב שש :)

תקראי אותייי!!! אמממ מזל טוב!! :)) ו..ו.. לא זכור לי ממש הספר נראה לי שהאחרון היה ספר לימוד חח.. אהבתי את הניק ואממ זייהו?

N E Z E K

New member
חחח..אני עדיין ממשיכה לקרוא ת'חתימה

:) תודה מתוקה שלי! :)

N E Z E K

New member
אא!! עוד משהו!!

יש לך פקק של קוקה קולה להביא לי??????????????? בבקשה בבקשה!! אם יש לך... :)

טוב אני עפה לי :)

יש לי עבודה חח אז להית' לכולם היה כיף להכיר ועוד נדבר. AND DON'T FORGET ME! חיחי ביי ביי לכולם יומנעים :)

למעלה