שלוםםם לכולםםםם! אני חדשה קוראים לי הדר אני בת 15 מרענהה... ואיי לאבבבב אורלנדוש!
מ מיטץ New member 1/2/04 #1 שלוםםם לכולםםםם!../images/Emo9.gif אני חדשה קוראים לי הדר אני בת 15 מרענהה... ואיי לאבבבב אורלנדוש!
נ נ ו י ו ש New member 1/2/04 #3 שלוםם אני נוי אני חברה של הדר ואני אוהבת את אורלנדו וגוני חחח הדר את כזו חמודלה
י יסמין טרוגובוף New member 1/2/04 #4 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif תהני בפורום!! באמת יש פה הרבה חדשים! ואני לא מתכוונת בכלליות כי זה יש תמיד בלי הפסקה ( ) אלא היום!!! חח אבל זה לא אומר שאת פחות מוזמנת כמובןןןן!
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif תהני בפורום!! באמת יש פה הרבה חדשים! ואני לא מתכוונת בכלליות כי זה יש תמיד בלי הפסקה ( ) אלא היום!!! חח אבל זה לא אומר שאת פחות מוזמנת כמובןןןן!
P p r u d e n s New member 1/2/04 #9 יו יו../images/Emo182.gif|מרי| "אומרת לובה יו יו?" לא, עזבי... הקיצר, ברוכה הבאה, אני שיר בת 12 מכפר ורדים וזה-|מרי| מרי.
יו יו../images/Emo182.gif|מרי| "אומרת לובה יו יו?" לא, עזבי... הקיצר, ברוכה הבאה, אני שיר בת 12 מכפר ורדים וזה-|מרי| מרי.
T ThisIsJustME New member 1/2/04 #10 ברוכה הבאה!!!../images/Emo24.gif אני שירה ואני בת 15 חחחחחחחחחחח "איזה כייף שייש המון חדשים, המון חדשים בכל מיני צבעים" חחחח
ברוכה הבאה!!!../images/Emo24.gif אני שירה ואני בת 15 חחחחחחחחחחח "איזה כייף שייש המון חדשים, המון חדשים בכל מיני צבעים" חחחח
ז זוארץ שולט New member 1/2/04 #11 ברוכות הבאות../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif ומאזל טוב על הצטרפותכן (בלי שגיאות ) לפורומינו הקט..... כי סה"כ, אורלנדו הרי דורש הררי מעריצות, לא ככה *כן ככה *
ברוכות הבאות../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif ומאזל טוב על הצטרפותכן (בלי שגיאות ) לפורומינו הקט..... כי סה"כ, אורלנדו הרי דורש הררי מעריצות, לא ככה *כן ככה *