שלוםםם=)...חדשה+שאלה

t g u r i

New member
שלוםםם=)...חדשה+שאלה

אני יודעת שהשאלה הזאת מממש עקרונית..אבל דוגרי לא הבנתי- כל הקטע עם לינקלון..ועם הנשיאה מישו מוכן להסביר מה הלך שם ולמה הפלילו אותו ולאן הלך באותו לילה?? ודרך אגב..לא מצאתי ת'תקנון..סורי אם פתחתי סתם הודעה..

deathstar

New member
הסבר

למיטב זכרוני זה הולך כך: אחיה של סגנית הנשיאה עמד בראש חברת קש כלשהי שנועדה להעביר כספים לגוף שנקרא "החברה" שכביכול שולט באמת על ארצות הברית. בשלב כלשהו הוגש נגד טרנס סטדמן (אחיה של הנשיאה) כתב אישום כלשהו והמניות התחילו לרדת. היה צריך להרוג את טרנס כדי שהחברה תמשיך להתקיים. בשביל זה היו צריכים את לינקולן. מישהו "הרג" את טרנס לפני שלינקולן הגיע, וכל מה שהיו צריכים לעשות זה לזייף את הקלטת שבה מראים את לינקולן יורה. לינקולן נבחר כי אבא שלו היה בכיר בחברה שהחליט לערוק ולכן הפלילו את הבן שלו כדי להזהיר אותו שלא ידבר. מקווה שהבהרתי את העניינים קצת :)

t g u r i

New member
עוד שאלה..SORRY

אבל בשביל מה בעצם לינקולן עשה שם??ואיך ידעו שהוא הולך באותו לילה?? ומזה קשור לנשיאה?

shbl

New member
הוא היה חייב כסף למישהו...אז הציעו

לו להרוג את סטדמן בשביל שימחקו לו את החוב..אני לא ממש זוכרת... אז באותו לילה הוא התקשר למייקל ומייקל בדיוק היה עם ורוניקה, אז הוא לא ענה לו...ולינק החליט להרוג את סטדמן.. אבל כשהוא הגיע הוא כבר היה מת (לא סטדמן..מישו אחר..)

t g u r i

New member
אבל...

אם החברה רצתה להרוג את טרנס למה היא הרגה מישו אחר ולא את טרנס עצמו באותו לילה עם לינקולן..??וחוץ מזה החברה יודעת שהוא חי עכשיו.. ובכלל -לא הבנתי ת'קטע עם שגנית הנשיאה מה קשור אליה..למה היא לא רוצה להוציא את האמת??

aviGODFATHER

New member
*נשיאה

kn1989

New member
תשובה

הסגנית נשיא היא אחות של טרנס ולכן היא זייפה מוות של מישהו אחר ושמו לו את השיניים של טרנס האמיתי כדי שבמז"פ (זיהוי פלילי) יחשבו שזה טרנס האמיתי. מפה זה ספוילר לעונה 2 אז אם לא ראית אז אל תקראי החברה יודעת שהוא חי הם מחזיקים אותו בבית סגור שאפשר לפתוח את הדלתות רק מבחוץ כדי שהוא לא יצא ויהרוס את כל התוכנית שלהם

adiville

New member
../images/Emo58.gif

זה היה כזה מגעיל בפרק הראשון לעונה 2 שסטדמן אמר שהוציאו לו את השיניים בשביל העניין ההוא....... כאילו, רק עכשיו נפל לי האסימון למה כל הזמן ראינו אותו עם שיניים תותבות

deathstar

New member
לא ראית בעונה הראשונה

שכשחפרו את "טרנס" מהקבר כולם הופתעו שהשיניים היו של טרנס האמיתי?

אליהו1919

New member
אם זה זכור לי..

טרנס והנשיאה הם לא היו ביחסים טובים והנשיאה רצתה שהוא ימות..

למעלה