שלוםםםם

Only Dance

New member
שלוםםםם

קודם כל שבת שלום לכולם, סתם רציתי לשתף שמחר בערב יש חתונה והזמינו אותנו לרקוד כמה ריקודים, ואני ממש מתרגשת ... חח אין לי מושג למה כל כך כי היו דברים יותר מרגשים בחיי הלהקה אבל בכל אופן :)) מתחילת השנה הזאת התאמנו על הריקודים שנבנו לאירוע הזה והכל... מקווה שילך טוב, היום בערב יהיה אימון כנראה אחרון אלא אם כן נפגש מחר בבוקר או משהו בסגנון. בהצלחחחחה לי, אוהבת אתכם קאטי.

Only Dance

New member
אה שכחתי.. משהו : ))

אני אעשה כאן רשימה של ריקודים.. לא הרבה אבל בכל אופן : ריקוד ראשון אני חברה שלי והכוראוגרפית של הריקוד הזה : שלוש בנות שיר : חגיגה של שרית חדד מכאן זה לא לפי הסדר כי אני לא זוכרת חחח יש ריקוד אחד ששמו "דוגמניות" זה על מנגינה שלקוחה מהמופע של להקת טודס וזה שש בנות - רוקדים עם מגפיי שפיץ ולבנות האחרות יש עקב סיכה מזל שלי יש עקב מלא חחחח תנסו לעשות ג'יטה רגל ימין קדימה ואחריו ג'יטה הצידה על נעלי עקב סיכה ועוד שפיץ מקדימה! עוד ריקוד סולו של ילדה שהוא מזרחי כזה, ולקראת הסוף מצטרפות אלייה עוד שתי בנות. ריקוד אחד שהוא גם משיר של טודס עם איזה נגן גיטרה אחד ריקוד בסגנון ספרדי כזה זה ריקוד שכולן רוקדות (אני שורה ראשוונה :))) חח ועוד ריקוד של הכוראוגרפית ואחותה ריקוד סולו שלהן על מנגינה עם אמרות אהבה פה ריקוד מהמם. וזהו... נראה לי בכל אופן : )) מקסימום אני אגלה בהמשך שיש עו ריקוד לאנורא... חחחח צוחקת.

למעלה