שלוםםםם...

avivirus

New member
שלוםםםם...

שלום לכולם, אתמול התחלתי לראות את הסדרה המדהימהההההההההה הזאתי!!!.. ואני מקווה שאני לא אפספס אותה כמו שקרה לי בפרק הראשון. אז רציתי לומר שלום ושזאת באמת סדרה מדהימההה... ולבקש מלאאאא אבל מלאאאא תמונות של צ'אד מיקל מריי המהמםםםםםם...ובבקשה בלי סופיה לידו, זה סתם מבאססס...=\ תודה מראש, אני (זאת אומרת, אביב)

shawn 1

New member
היי! תרגיעי על סופיה! (חח)

שניהם מעניינים !

avivirus

New member
חחחח...אני בטוחה

אבל מבאס לדעת שמישהוא שווה כמוהו כבר תפוס
אבל לא יכולת לשים לפחות תמונה...

avivirus

New member
=\

מסכןןןןן....או מסכנה תלוי מה קרה...ואם זה קרה בכלל... אהה ובחירה טובה: welcome to my life של simple plan אם את אוהבת את הלהקה אני ממליצה לך להוריד את השירים הבאים: Perfect, i do anything, i am just a kid, Vacation ואחרון חביב my Alien. מקווה שתהני מהם, ממני אביב...

קאטי22

New member
נצל"ש-שאלה!!

למה יש עדיין את הפרומת של מגרש ביתי ??? (למעלה..)

קאטי22

New member
לללללללאאאאאאא!!!!!!!!

היה רשום את זה בכל מקום אפשרי!! חוץ מזה גם אם זה לא נכון...תנו לי קצת להנות מהספק!! וווווואאאאאההה.....הם כן נפרדו!!

אז מה עם היה רשום!!!!!!!!!!!

כמו שהיה רשום שיש לי אחות בכל מקום אפשרי איזה בולשיט תכלס למה יש לו לבגוד בסופיה?!!?!? היא כוסית והיא נחמדה ! חוץ מזה הם כבר איזה 5 חודשים ביחד משו כזה... ודר"כ בת כמה את ???

shawn 1

New member
נצל"ש

(בבקשה תסלחו לי על כול הנצלושים!!) סדקתי (שוב) את הפרק שלי שבהורדה, ואפשר לראות את האחוזים (אתם יודעים, בקאזא) ממה שיירד, אז אתה יכול לראות את הפרק עד מתי שהוא לא יירד עוד. בקיצר, הסתכלתי, וזה התחיל ישירות בשיר הפתיחה...אמור להיות לפניי זה משו חשוב?? משו חדש? או רק "מה היה בעונה שעברה"?? כי אם זה באמת "מה היה בעונה שעברה" אז זה לא כ"כ חשוב לי, אבל אם זה משו חדש ושנחוץ לדעת אז תגידו לי בבקשה...ובבקשה אל תתנו לי ספוילרים! (אני רואה בDVD תעונה ה1, אני כרגע סיימתי את פרק 13, לוק עשה תאונה! אייי... לא לגלות לי כלום בבקשה!! אפילו שבשבילכם זה לא נקרא ספוילר, לי זה כן
! תודה מראש!!

קובי221

New member
אתה ממש קרציה...../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

בקצב הזה אתה צריך לפתוח הודעה חדשה משלך ולנצל"ש שם כאוות נפשך, או שתלמד לשם שינוי לא לנצל"ש כל שניה הודעה...

shawn 1

New member
מזתומרת ?? אני מנצלש כמו שצריך

ואם אני רוצה לשאול שאלות, אממ...אני אשאל... זה מותר, מה לא?

קובי221

New member
הרעיון בניצלו"ש הוא...

שזה באותו נושא...,אם הוא בנושא שלא קשור אפשר לנצל"ש את הודעת תפוז המפורסמת בכל יום...
עם קצב הניצלושים שלך אתה צריך לפתוח הודעה חדשה ולנצל"ש שם במהלך כל השבוע...
מה שגם מותר לך לפתוח הודעה חדשה, אבל לא כל הזמן...(אם ההודעה לא קשורה אז כדאי לפתוח הודעה חדשה) ולא לנצל"ש לאנשים כל שניה...

einat6

New member
תמונות של צ'אדוש החתיךך ../images/Emo99.gif

תמונה של צ'אד
ואת מוזמנת להיכנס לקומונה שלי ושל עוד אחת.. של צ'אד.. הנה הכתובת ... פה

למעלה