חחח אפאחד לא סיפר?:| אני אתחיל../images/Emo3.gif
אוקי אז ככה חחחעע בהתחלה באתי עם אחותי ב10 חיכיתי עד 1 כן כן עד 1 עד שטל וקרן הפרמדונות יבואוו

ועזבו את זה שרבתי עם השומר האתיופי שהיה שם וטל לא יפה לצעוק עם שלם בקניון היא לא תשמע אותך במילא
והביצת קינדר גם כן חחחחח קרועותת כמעט פיפסנו את האוטובוס.. טוף אחרי זה נסענו ללוד טל קנתה בקניון את המתנה לעם שלם

ואז באו ליטל ואורטל אורטל איתך יצא לי הכי פחות לדבר לא יפהה חחח וקרן אני לא שוכחת לך את המכה ביד עד עכשיו כואף לי

אחרי זה אריאל גם בא אז הלכנו לבית שלוו ליטל מתחילה לרקוד חחחחח טל שלחה לצוטטות ב24 הוודעות חחחחחח והיא רשמה בהודעה הראשונה שמוליק פאר הכוסון חחחחח אני כזה יוווו תראו מה רשוםם וטל מתחילה לצחוק חחחחחעע אחרי זה שמול בא ההביא דברים של הבנות וטל לקחה הכוללל
אבל שחזרנו היא הביאה לי ולקרן קצת חחח ואחרי זה בלי סיבה כאב לי הראש=\ נדמה לי זה תמיד ככה לא לשים לב וניסווו סימן טוב עושה לי כאבי ראש וסיוטים בלילותת בכלל בגלל זה ביקשתי שתעבירו ערוץ! נמנמנ מה היה עוד? אה שמול הראה לי ולקרן את התמונות מהצילומים של הקליפפ=] ואז אני קרן וטל באנו ללכת ופתאום סיפרו לי ולקרן משו שעד עכשיו בא לי למות ובגלל זה ובטח גם לקרן ברחתי משםם ליטל סליחה שרדפת אחרי יחפה חחח מממ והיינו למטה איזה כמה זמן בגללי ובגלל קרן.. אבל סה"כ היה נחמד וכיףףף
תודה לאחות של אריאל איזה חמודהה חחח וסורי למי שלא יצא לי לדבר איתו פשוט לא הרגשתי טוףף אה והכי חשובבבב תודה רבה רבה רבה לשמול
ממ שחזרתי הביתה נרדמתי וקמתי עם חום עד עכשיו חח התייבשתי בסופו של דבר
זהו סיימתי את המגילהה!!! וליטל את מושלמתתתתתתת צצצצצצצצ