שלוםםםם

חחח אפאחד לא סיפר?:| אני אתחיל../images/Emo3.gif

אוקי אז ככה חחחעע בהתחלה באתי עם אחותי ב10 חיכיתי עד 1 כן כן עד 1 עד שטל וקרן הפרמדונות יבואוו:p ועזבו את זה שרבתי עם השומר האתיופי שהיה שם וטל לא יפה לצעוק עם שלם בקניון היא לא תשמע אותך במילא
והביצת קינדר גם כן חחחחח קרועותת כמעט פיפסנו את האוטובוס.. טוף אחרי זה נסענו ללוד טל קנתה בקניון את המתנה לעם שלם:) ואז באו ליטל ואורטל אורטל איתך יצא לי הכי פחות לדבר לא יפהה חחח וקרן אני לא שוכחת לך את המכה ביד עד עכשיו כואף לי:( אחרי זה אריאל גם בא אז הלכנו לבית שלוו ליטל מתחילה לרקוד חחחחח טל שלחה לצוטטות ב24 הוודעות חחחחחח והיא רשמה בהודעה הראשונה שמוליק פאר הכוסון חחחחח אני כזה יוווו תראו מה רשוםם וטל מתחילה לצחוק חחחחחעע אחרי זה שמול בא ההביא דברים של הבנות וטל לקחה הכוללל
אבל שחזרנו היא הביאה לי ולקרן קצת חחח ואחרי זה בלי סיבה כאב לי הראש=\ נדמה לי זה תמיד ככה לא לשים לב וניסווו סימן טוב עושה לי כאבי ראש וסיוטים בלילותת בכלל בגלל זה ביקשתי שתעבירו ערוץ! נמנמנ מה היה עוד? אה שמול הראה לי ולקרן את התמונות מהצילומים של הקליפפ=] ואז אני קרן וטל באנו ללכת ופתאום סיפרו לי ולקרן משו שעד עכשיו בא לי למות ובגלל זה ובטח גם לקרן ברחתי משםם ליטל סליחה שרדפת אחרי יחפה חחח מממ והיינו למטה איזה כמה זמן בגללי ובגלל קרן.. אבל סה"כ היה נחמד וכיףףף
תודה לאחות של אריאל איזה חמודהה חחח וסורי למי שלא יצא לי לדבר איתו פשוט לא הרגשתי טוףף אה והכי חשובבבב תודה רבה רבה רבה לשמול
ממ שחזרתי הביתה נרדמתי וקמתי עם חום עד עכשיו חח התייבשתי בסופו של דבר
זהו סיימתי את המגילהה!!! וליטל את מושלמתתתתתתת צצצצצצצצ

תורי!!!!! אני אספר את שלי!

יצאתי באיזה 10 וחצי ככה מהבית, לבית של טל והפרינססה הזו הולכת לה בשיא הסיאסטה! ואחרי זה עלינו לאוטובוס לכיון תחנה מרכזית וכל הדרך אמרנו למעיין שאנחנו תקועות בפקק (עלק פקק) בדרך לרמלה אני וטל לא הפסקנו לדבר כדי שלא נירדם ו2 האנשים שישבו לידנו כבר רצו להרוג אותנו.......... ואז הגענו לתחנה המרכית ומעיין עשתה לנו קולולולולולושששששששששששש ואז היינו בקניון קצת כי לא רצינו סתם לשבת ולחכות...... טל, מעיין, ביצת קינדר חולצה ירוקה חוטיני ורוד זוכרות??????? חחחחחחחחחחחח ואז ב1 וחצי נסענו ללוד ולא רציתי לשבת אז כל הדרך שרתי להם שירים של מוגלי! וירדתי על מעיין בגל שהיא נמוכה (מעיינוש זה היה בצחוק!) ואז כשירדנו הנהג גם עשה קולולוש כי הוא נפטר ממני ומהמוגלי שלי חחחחחחחחחחחח ואז חיכינו לליטל ואורטל כדי שיבואו והסתובבנו קצת בקניון וטל קנתה לעם שלם מתנה וגם ראינו שם איזה אחת שמזה דומה להלוי! אז אני וטל הלכנו לשאול אותה אם היא מכירה אותה ומעיין ברחה לחצי השני של הקניון מרוב שהיא התפדחה חחחחחחחחח....... ואז ליטל ואורטל באו ואני אכלתי במבה!!!!!!!!!!!!!!! ומעיין וטל מזה אהבו את הבמבה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואז אריאל בא והלכנו אליו וטל לא הפסיקה לשלוח smsים לצ'וטטות חחחחחחחחחחח ואז שמוליק בא וסתם כולם דיברו כזה...... ולפני שהלכנו אז כולם סיפרו לי ולמעיין משו שרציתי להתאבד בגלל זה ולא ישנתי בגלל זה כל הלילה!!!!!!!!!! ונראה לי שגם מעיין.......... (שמוליק, טל, אחות של אריאל, תודה..........) וזהו הנסיעה חזור הייתה על הפנים כי לא היו מקומות ועמדנו רוב הנסיעה...... וכשהגעתי הבייתה ניסיתי שלא לבכות כדי שאמא לא תראה אבל כשלא הצלחתי לעזור תדמעות נכנסתי לחדר והוצאתי הכל......... וזהו חחחחחחחחח סיימתי תמגילה!!!

chriscrossed

New member
חחחחחחחחחחחחחח נשמע שהפסדתי...

ואל תדאגו בקשר לדבר ההוא...

חחח כן הפסדתת

הפסדת לראות את שמול עושה סטרפטיז חחחח סתםםם אבל היה כיף:)

תוריייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ב11 וחצי יצאתי מהבית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וקרן לא הלכתי מהר כי לא היה לי כח הבנאדם השניה קם כבר צריך לרוץ לא רוצה.. ואז הלכתי לכיוון התחנה בשכונה שלי ונהג אחד כמעט דרס אותי עשיתי לו זין וקרן נשפכת מצחוק רציתי להרוג אותה.. ואז באנו לתחנה המרכזית כל שניה הצקנו לה ואז נסענו לרמלה ונתקענו בפקק של 4 שעות... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אממ בקניון רמלה סתם הסתובבנו בחנויות וזה נכנסנו לאיזה חנות ראינו חולצה מזה יפה נכון קרן ומעין? ואיזה חוטיני ורוד מהמם!!! חבל שלא קנינו.. חחחחחחחחחחחחחחחח אממ... ואז קרן ומעין עבדו עלי שהן רואות את האוטובוס של לוד ושהוא שוב בורח לנו ורצתי אליוו וזה לא היה הואאאאאאאאאאאאאאא ואז קניתי קינדר חחחחחחחחחחחחחח וואי איך היה מצחיק איתו.. ואז עלינו על אוטובוס שאם לא הייתי שואלת את הנהג אם הוא ללוד היינו עוד תקועות שם עד עכשיו....... ואז קרן נתלתה על איזה עמוד והתחילה לשיר מוגלי... ואז באו ערביות והן דיברו ערבית וחשבתי שהם אמרו עם שלם אז צעקתי בכל האוטובוס "מההההה עם שלםםםם" חחחחחחח.. ואז הגענו לקניון לוד וקניתי לעם שלם מתנה ואני וקרן ראינו אחת שדומה מאווווווווד להלויייי ואזזז אני והיא חיפשנו את הבית קפה שלא סיפק לדיימנדז חשמל בהופעה ורצינו לשרוף אותו..... הוא במילא עשוי מעץ אז לא כזה קשה.... ואז אורטל וליטל באו ואז אריאל בא ואז הלכנו לבית שלו וראינו 24 ושלחתי מלא מלא הודעות לצ'וטטות חחחחחחחחחח שלא תדעו מה היה כתוב.... ואין לי כח עוד להסביר קרן - בקשה......

חחעעעעעעעעע הרגתם אותי..

מעיין אני כועסת עלייךךךךךךךךך!!!!!!!!!! מה שיגעת אותנו עם ה"לא רוצה לשתות מים"??!?!?!?!? לי כואב תמיד הראש...התרגלתי
ו...זה שרצתי אחרייך יחפה..זה פסיידר..יהייה טוף...זוכרת?תת מודע?? הילה הלוי תהייה בסיידר גמור והיא תישאר מדהימה ויפה כמו שהיא.. אני בטוחה שקרו ל דברים יותר גרועים מזה..היא תעבור את זה כמו כלום!!!אני פחדתי שאת לא תתאבדי לי!!!ווווו.....דבר אחרון..... אני לא מושלמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....רררררררררררררררררררררררררר

אז ככה

חבל שלא התאבדתי תאמיני לי זה היה פותר לי המון בעיותת... והקטע של ה"לא רוצה לשתות מים".. חחחח פשוט לא הייתי צמאה מה אני ישתה בכוח?
... והילה תמיד מושלמתת לא משנה מה יקרה:( ודבר אחרון הכי חשובבבבבבב את כן מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!! אפילו אריאל אמר את נננננננננננננננהההה:)

אריאלי אמר את זה בגלל ש...

הוא לא רצה שתעצבני אותו
חחעעעעע סתם מאיפה לי לדעת למה הוא אמר את זה..אולי הוא עיוור והוא לא אמר לי?! או שהוא רוצה מה שהוא רוצה לראות כמו בסרט "הפנטזיה של הל"..חחחעעע

חחחחחחחחח מפגרתתת

הוא אמר את זה רק כי זה נכון!!!אז מה כולנו עיוורים ואת לא? חחח כנראה שאת היחידה
את מושלמתתת שתקי!

תוריייייייי......שכחתי לכתוב גרסא..

משלי..חחחעעע אז הנה.. ברבע ל1 ככה אני ואורטל נפגשנו אחרי שחזרתי מקריות ואז רחובות.. ואז באנו אליי..התארגנתי וסידרתי הכל(בלי לישון..)ויצאנו ברבע ל2 ככה...ב2 ורבע בערך באה המונית..ושנינו השתגענו כי אנחנו הולכים לראות אותכם..אורטל יודעת למה..חחחעעעע והגענו וראינו את טל,מעיין וקרן..ואז אריאלי המולם הגיע
חחחחעעעע והלכנו כולנו אליו..ברור שאני כמו תמיד מנסה לדעת לאן ללכת וללבדוק אם אני זוכרת את הדרך..אבללללל---->כל פעם שניחשתי משהו זה היה טעות..חחחחחחחעעעעעעעע הגענו אליו ואז שמול בא אחרי צחוקים..הוא מחץ לי את הראש עם החיבוק שלו..!!!חחעעע שיהייה בריא.. ואז התחלנו לשמוע מוזיקה ואני רקדתי.. ולמעיין כאב הראש אז יצאנו מהחדר ואכלנו ושתינו..חוץ מממעין..שתתה ממש "הרבה"!!!מעיין--->לגימה מכוס למה של מים זה ממש לא מספיק!!וכה!!אם כואב לך הראש תשתי אפילו שאת לא צמאה!!איזה לחץ חברתי עשינו עלייך עד ששתית!!!ואריאלי מצא לי חולצה אחת שלו שהיתה שקופה אבל לפחות לא הכל יצא חחעעע חולצה לבנה וגדולה..וקובי צחק עליי בגללה!!!חחעעע!!ואז אני ושמול הודענו למעיין ולקרן את ההודעה ה"משמחת" ביותר..עלק משמחת..לקרן נפל הפלאפםון והתפרק לכמה חלקים..ומעין פשוט נתנה ריצה למטה..ץואני אחרייה יחפה..ואריאלי ושמול גם אחרינו..שמול קרן מעיין וקרן ונטלי(אחות של אריאלי המקסימה)נשארו למטה..וטל שמול ונטלי ניסו לשכנע את קרן ואת מעיין שהכל פסיידר אצל הילה..ושהיא מרגישה יותר טוף..ואחרי שהן נרגעו נטלי ושמול חזרו והם סיפרו לנו מה שהם אמרו למעיין וקרן..חחעע אריאלי מידי פעם רקד לי מייקל ולא רק מייקל
רק אני והוא יודעים על מה מדובר...חחחעעעואז התחלתי להשתולל טיפה ולרקוד..והיה מממממש כיף..ואז יצאנו עם שמולון לחזרות..אבל לפני שיצאנו היינו אצלו בחדר..חחעע מסכן כל הבית הפוךך לבוא לעזור לסדר כפרע??חחעע ויצאנו..והתקשרתי לידיד שלי הכי טוף..שבמקרה עשה לי גם הרגשה ממש "טובה"...והתחלתי לבכות..והסתובבתי שם לבד קצת..ואריאלי תפס אותי כמהמטרים רחוק מהם..והוא ואורטל באו..וניסו לשפר את הרגשתי..ולא הכי הצליחו..אח"כ נכנסנו למקום של החזרות וראינו משהו של להקה גרוזינית אם אני לא טועה..שמול תקן אותי אם אני טועה.. ושוב בכיתי...ואריאלי חיבק אותי כמה פעמים..בוב..תודה על הכל.. ראיתי 2 מקומות עבודה שאריאלי עובד בהם בגלל חוב כלשהו...בעניין הזה אל תשאלו כלום...זו פקודה לא בקשה..תודה.. בובים..החיבוקים ממש עזרו בסוף היום..אתם לא יודעים עד כמה..שמול בוב..תודה על השיחה המעמיקה בנושא בדרך לתחנת אוטובוס..היא דיי עזרה לי..חוץ מהערב..שהייתה לי תהרגשה הרעה הזאת..היה לי יום ממש כיפי!!!אריאלי ושמול..תוודה על יום בין היפים שהיו לי!!!!!!וככה כל יום איתכם!!!!מתה עליכם!!!!!!!!!!!!!
אריאלי..תביא תביא את הסמיייים!!!!!!!!!!!שמול כפרע תיזהר לא לקבל עוד בעיטה..חחחעעעעעע ותיזהר ממני!!!!!!!!! תודה תודה תודה תודה תודה תודה.. טלל ראינו את המחיר של מה שקנית והוא עלה פחות מ40 שקל מה אמרת 85?!?!?!???!?!? אני בטוחה ב874937948329%ששכחתי דברים מצחיקים וכיפיים ביותר...אבל חפיף...אריאלי..פעם הבאה אני אנסה לא לגעת בברז שבכיור...
סוריייי יפיוףףףף!!!!!!

חחחחעעע

על מה שרשמת עלי עדיף לי לא להגיב
ואיך ראיתם? חחחח זה לא עלה פחות מ45! אין מצב אני וקרן היינו איתה שהיא קנתה.. זה כן עלה משו כמו בסביבות של ה80 שקל..חח

למעלה