שלוםםםםם

שלוםםםםם

שלום !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני צריכה לעשות ריאיון ליהודית רביץ (מבצפר) ורציתי לשאול אם מיהו כאן יכול לתת לי כל מיני פרטים עליהה..............(אני צריכה לענות לבד על השאלות ממקורות מידע...)חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב אז אם יש פה מישהו מעריץ אני אשמח לקצת עזרה.... עד כאן להתראות!!

לא הבנתי...

את צריכה שניתן לך פרטים עליה כדי שתוכלי להגיע אליה ולדבר איתה? או שאת רוצה שאנחנו נענה לך על שאלות? אם כן, תשאלי, נענה... ו.. את בפורום שלה, אז כנראה שכולם פה מעריצים...
נשמח לעזור!

אושRתי

New member
הכי טוב, ללכת אחרי הופעה ולשאול

ואם זה שאלות אישיות אז לא בטוח שיש עליהם תשובה או שתקבלי אותם מיהודית.

תודה אז.......................

(התכוונתי שאני צריכה פרטים עליה כדי לכתוב בראיון...... לא נראה לי שאני יכולה לראיין אותה באופן אישי.... אני לא עד כדי כך מעריצה.....)..... טוב לא משנה.... אתם יודעים כל מיני פרטים כאלה לא חשובים... (כי הראיון צריך להיות באנגלית!!) כמו צבע עיניים,איפה היא גרה,צבע/מאכל מועדף...(אם אפשר לדעת את זה...)חחח טוב כל פרט שיש לכם עליה בבקשה!!!!!!!!! יכול מאוד לעזור לי אני צריכה להגיש את זה ביום ----- חמישי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוףףף איזה באסה... טוב אם מישהו יכול לעזור אני מאוד מאוד אמאוד מאוד מאוד אודה לו..... עד כאן, ולהתראות- מלכת הגלקסיה...(מצטערת על השם המעפן לא מצאתי משהו אחר בשביל להירשם..חיחיחי.........)

.....

אממ..לא נראה לי שאני יכולה לעזור לך.. פשוט תישאלי שאלות ונענה על מה שאנחנו יכולים ויודעים... צבע עיניים נראה לי חום...והיא גרה בת"א..

למעלה