שלוםםםםם !!

ד י ק ו ש

New member
שלוםםםםם !!

ואווו אני מרגישה ששנים לא הייתי פה!! התגעגתי המון לכולםםםםםםםםםם!!! אני מצטערת שאני לא פה.. עוברים עליי ימים קשים.. של סיום , של בגרויות של עבודה מטורפת מ-6 בבוקר עד הערב.. תדעו שאני מנסה להתעדכן כמה שיותר !! אני שמחה שגם חנוש חזרה.. !! עכשיו הכי חשוב שתתמכו במאיה.. !! ואני רואה שאתם עושים את זה בצורה מקסימה!! אז בהצלחה לכולם בימים האחרונים בבצפר!! תהנווו אוהבותוכם.. מקווה להיכנס שוב בקרוב..!! דיקלה

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif חנפנית חחחחחחחחחח סתם

דיקוש בערך כמו מאיה חחחחחחח באה מידי פעם רושמת מה המצב ולא חוזרת
סתם דיקוש אני מתה עלייך נשמה שליי :-*

לקנאים אל תהי תקווה חחחחחחחחחחחח

סתםםםםםםםםםםם ... חחחח חולה עלייך סיוניי ודיקלה זאת באמת הייתה הבעת תמיכה ולא חנפנות!! חחחחח :)

urimz5

New member
ליאאאאאאאאתתתתתתת!-!-!-!!!!!

....................................................................................................

urimz5

New member
לייייייי!!! אבל תעזבי

זה רק כי אני מוכשר בטירוף

urimz5

New member
סתםםםםם......

זה הגעגוע..אני לא ישן בלילות בגללך...

אוייש שאני ארחם???

חח סתםם... איך אפשר לחלום על מישהי שלא ראית בכלל? אם אני כונפה ?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח .. סתם סתםם

urimz5

New member
לא אמרתי שחלמתי..וחוץ מזה

ר-א-י-ת-י א-ו-ת-ך!!! ואת יכולה לדבר חופשי..אני יודע איך את נראית..ובקשר לכונפה..זה לא מעניין אותי..הדבר היחיד שיגרום לי לא לדבר איתך זה אם את טיפשה..ת`אמת אנלא יודע..חח סתם....

איך ראית בדיוק? אתה לא יכול

לראות תמונות חחחחח ואני לא טיפשה ... היית מתה להגיע לרבע מהרמה השכלית הטמונה בי חחחחחחחחחחחחחחחחחחח:)

urimz5

New member
את יודעת שאני הכל יכול

ראיתי כמה..את רותם,ניצן,אותך,את חן,את מאי ועוד כמה..(אה..ואת מאיה)..ואת לא טיפשה..בערך..

למעלה