שלוםםםםם איך משתמשים פורום אני ממש חדשה
ת תמי LOVE שרון New member 27/5/06 #2 כנסי מאמי ../images/Emo140.gif איך משתמשים בפורום את יכולה למצוא במדריך המלא לשימוש בפורום
ט טלנובלה בדם New member 27/5/06 #4 ברוכית דניאל=] ספרי על עצמך... אני אורנית בת 12 וחצי=] מקווה שנסתדר=] או בטוחה=]
ת תמי LOVE שרון New member 27/5/06 #10 ב6.6 אבל נראב כבר לשאר אני ינסה... זה לא הכי פשוט וכיי'פ להגיע מב"ש לת"א לבד ולחזור לבד..
ח חופיתוש לאב אושי New member 27/5/06 #11 למה לבד?!תבואי עם חברה! ומי עוד גר בבאר שבע?המפורום?! תקבעי איתם ברכבת משו כזה ותבואו שלושתכן!
ת תמי LOVE שרון New member 27/5/06 #12 אני לא יודעת אם הן באותת.. ואיך הן באותת.. וב6.6 אין מצב אני באה אם זה ב5..
ח חופיתוש לאב אושי New member 27/5/06 #13 למה?!מזה משנה השעה?! או שזה כן משנה?! תנסי לבוא עם לא אז לא נורא, יש עוד שתי פגישות ובטוח לאחד מהם יסתדר לך!
למה?!מזה משנה השעה?! או שזה כן משנה?! תנסי לבוא עם לא אז לא נורא, יש עוד שתי פגישות ובטוח לאחד מהם יסתדר לך!
נ נטלולה יוסף New member 28/5/06 #37 חח תמי איתי זה לא לבד..../images/Emo9.gif אם את הולכת גמאי באה חוצפנייה!! חח בנות אני ואוחותי במונית זה לא טוב..חחח המבין יבין..
חח תמי איתי זה לא לבד..../images/Emo9.gif אם את הולכת גמאי באה חוצפנייה!! חח בנות אני ואוחותי במונית זה לא טוב..חחח המבין יבין..
ב בטי בוארון New member 28/5/06 #16 דנוש.... אני רואה שבסוף היסתדרת... לא משנה מאמי ... ברוכית...-אני לא צריכה להציג ת'צמי נכון..??חח ביי כפרע...
דנוש.... אני רואה שבסוף היסתדרת... לא משנה מאמי ... ברוכית...-אני לא צריכה להציג ת'צמי נכון..??חח ביי כפרע...