שלוםםםםם

Mאיה

New member
במה הישראלים...

אלו מהאיי-סי-קיו שלך עובדים? הרוב שם זה תיירותי ,לא? משהו בסגנון העיר אילת....(כמובן שאילת לא מתקרבת לווגאס...אבל, אני מתכוונת מבחינת עבודות שם...הרוב תיירות?) יש גם עבודות אחרות?

ווגאס

אמנם הווגאס שאנחנו מכירים היא ווגאס של תיירים, אבל כמו בכל עיר יש שם תושבים רבים אז בודאי שיש עבודות מכירות, פקידות וכדומה. אם אני יעבור לשם אני יחפש עבודה במחשבים.... ואם תעברי לפני אז אל תשכחי אותי - אולי אצטרך עזרה להתאקלם
ראיתי לא מזמן את הכתבה שעשו במבט על ישראלים שחיים בווגאס, אומרים שהכמות של הישראלים ממש עלתה בגדול, אז אני מאמינה שלא תהיה בעיה ליצור קשרים יש שם אפילו תחנת רדיו לישראלים.

אילן די

New member
את לא רוצה לגור בווגאס

רוב העבודות בווגאס הן עבודות בענף התיירות/בידור/הימורים. המשכורות נמוכות יחסית אלא אם את נראית ממש טוב ויש לך קשרים, תוכלי להשיג עבודה בתור קוקטייל וויטרס
ולהרוויח כ-60 אלף דולר לשנה (ככה אומרים). אני אישית מאד אוהב את ווגאס ונוסע לשם כ- 6-7 פעמים בשנה אבל רק לחופש ולהמר. ממש לא לגור...

Mאיה

New member
ואיך ואל מי פונים למשרת ...

קוקטייל וויטרס?? ומה התפקיד דורש?? זו עבודה בקזינו??

אילן די

New member
כן, זו מלצרית שמגישה קוקטיילים

ובגלל שבווגאס המשקאות הם חינם בדרך כלל, אז המלצריות עובדות קשה מאד אבל גם מקבלות הרבה טיפים. משיחות עם אנשים שעובדים בקזינו הבנתי שכדי להיכנס לעבודה במקומות הטובים צריך לחכות שמישהו שם ימות בערך... כן, זה קשה מאד ויש הרבה אנשים שרוצים.

DJNYC

New member
רק על עצמי לספר ידעתי ../images/Emo19.gif

אני חי פה קרוב לשנתיים... עבודה
מי שרוצה מוצא! אני חושב שזו אחת הערים המדהימות בעולם, בעיקר בגלל החומר האנושי שבה, ובגלל החופש שיש כאן. עיר מאוד עוצמתית, ולהיות חלק מזה... זה מדהים!

DJNYC

New member
פחדתי להעלות את הנושא הטעון הזה

אבל אם כבר אז כבר... נמשיך מאחורי הקלעים.

Mאיה

New member
זה רעיון טוב...אבל,

אני חושבת שכל אחד יצביע על המדינה שלו, כי בטח רבים לא ניסו מדינה אחרת...או שכן?

אילן די

New member
אני לא אצביע על המדינה שלי

אני גר בקליפורניה אבל הייתי רוצה לעבור לוושינגטון סטייט או אורגון. אלו מדינות מדהימות, הכי יפות בארה"ב לדעתי. אנשים נהדרים (בפורטלנד וסיאטל למשל) והרבה יותר סימפטים מאנשים בלוס אנג´לס. כמובן שזו הכללה אבל ע"פ רוב זה המצב. בכל מקרה - הייתי מאד רוצה להקים את המשפחה שלי (לכשיגיע היום) שם.

סנינית

New member
לי אין בעיה עם קור../images/Emo8.gif

יש לי בעיה עם החום של הארץ
גם אחי לא רגיל ולא סובל את החום שהוא בא לארץ מארה"ב...

למעלה