שלוםםםםם!!!! כמה זמן עבר!!!

french lover

New member
שלוםםםםם!!!! כמה זמן עבר!!!

כמה זמן לא הייתי כאן!!! שנייייםםםםם!!!!!!!!!!!! מה המצב אנשימים?? בעצם נראה לי שאני לא מכיר פה אף אחד...
חוץ מאת G99 כמובן!!! מתוקה שלי!! מה שלומך????? געגעתייייייייייייי!!!!!!!!!!! אז מה ? יש פה סיפורים חדשים?.. למה העלמת את חורף רומנטי משורת הכותרת??? G???? לא יפה .. אז מה אם לא הייתי פה הרבה זמן!! ככה לזרוק אותי???

*g99

New member
שלום שלוםםםםם..

שנים שלא ביקרת אותי..זנחת את הפורום,אותי
טוב נו,הגזמתי לא? חחחחח
לא העלמתי לך שום סיפור,הוא שמור אצלי..רק אתה יודע,יש עוד סיפורים שזקוקים לפרסום
אז עכשיו אתה נשאר פה או ששוב נעלם?

g99 ...../images/Emo24.gif../images/Emo74.gif../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif

שנה טובה לך חמודה, שנת בריאות ואהבה, שנת פנטזיות מלוא הסל. ולמענך בחרתי שיר נפלא... מכורה לאהבה.

*g99

New member
יווווו..מי שמכיר אותי מקרוב,

יודע ומדמיין אותי מסמיקה כ"כ.. לא קשה לראות את העגבניה על הפרצוף שלי חחחחחחח
תודה מתוקה,ומי יתן וכל הפנטזיות שלך יתממשו..

french lover

New member
וואלה G.. צודקת..

אי אפשר לפספס אודם בלחייך המתוקות.. אח איך בא לי לעשות לך עכשיו כמו הסבתות.. לצבוט אותך בפטמות.. אהההה אופס סליחה.. התכוונתי לצבוט אותך בלחיים.. נו את יודעת כמו הסבתות... :)

french lover

New member
אני עדין אני עדין!!!

התלבלבתי..!! מה? לא קורה??? G תגידי לה כמה עדין אני!!!! לא נראה לי שאני מכיר אותך נסיכה של כוכב.. אבל אהבתי את השם.. רוצה לדעת כמה עדין אני?? תקראי את חורף רומנטי שלי...
הנה לך.. ולאלה שלא מכירים..

קראתי ../images/Emo24.gif בוא קרוב אלחש באוזנך

שכתבת אני באינטרנט לא הייתי כאלה אני אוהבת העדינות הרכות החושניות אכן מ א ה ב ראיתי בקישור שלא רק אני חושבת ככה אנא חזור לכתוב אם תבדוק אחורנית ,לא יודעת להעביר קישור כמוך תראה שכותבת עדין גם, כי אני עדינה מאד תראה גם השיר שכאן מתפרסם אשמח לקרוא אותך יותר

naughtybabe1

New member
../images/Emo12.gif

איזה צירוף מקרים אני גם בעצמי לא הייתי פה שניםםםם ואני סתם נכנסתי לראות מה חדש פה ואז אני רואה את ההודעה שלך
בכלל מקרה ממי התגעגענו קשות

french lover

New member
בייב!!!!!!!!! ונסיכה..../images/Emo13.gif

מתוקה שלי!! מה שלומך ממי????
איך געגעתי אלייך!!!! נסיכה.. לגבי לחזור לכתוב כאן, ת'אמת אין לי הרבה זמן ו/או סבלנות לכך היום.. אז אולי בהמשך. אבל אני באמת נהנה לקרא את הסיפורים כאן, ולהיות בקשר עם חלק מהאנשים המקסימים פה.. G99 היא אחד האנשים הכי מקסימים שאני מכיר.. באמת מיוחדת..:) ישנו עוד סיפור שכתבתי שנקרא מלאכית אדומה. הוא פחות עדין מהראשון וזאת בלשון המעטה. אפשר לאמר שהוא די פורנוגרפי וגס. אבל אולי תהני ממנו.., אני יודע שהרבה נהנו, את מוזמנת לקרא..

*g99

New member
ואווו..

איזה כייף לי לראות את המחמאה שלך
אתה יודע,הדבר שאני הכי שמחה זה שהכרתי אדם נפלא כמוך,הנתינה שלך והאהבה שלך הם ללא תנאי.. אדם כלבבי. אגב,כבר אמרתי לך שההזמנה שלך תהייה בדרך אליך?
ולך נסיכה, את אחת הנשים המופלאות שהכרתי,תראי מה הצלחת להוציא ממני.. ההזמנה תגיע גם אליך ..ככה תוכלי להכיר את המאהב שהוא גם נפלא..ומי יודע,אולי מחגיגה לחגיגה תצא עוד חגיגה? חחחחח אוהבת את שניכם המון

french lover

New member
אכן מחמאה.. ../images/Emo13.gif

ומי כמוני יודע שאת ראוייה לה.. ובאותו עיניין.. באמת מכל הלב שיהיה לך המון הצלחה..
ואל תשכחי.. אם את צריכה צלם..
יש לי קומבינות..

*g99

New member
אתה יודע שלא סתם נפגשנו ככה באמצע

הדרך.. הרי זה היה ברור שאני אזדקק לצלם מתישהו לא
סתם,סתם..

למעלה