שלוםםםםםם

• פותח הנושא marik
  • פורסם בתאריך

marik

New member
שלוםםםםםם

יש לי שאלה קטנה קניתי שמן אתרי טהור של אשכוליות (10CC) ושמן בסיס של זרעי ענבים (125ML) רציתי לדעת מה היחס לערבוב שלהם? מה היתרון או התועלת או מה המטרה והתפקיד שלהם? אני יודע ששמן אתרי של אשכוליות עובד על המסת שומנים וצלוליט וממריץ, ושמן ענבים נספג היטב לעור ולא משאיר תחושה שומנית. האם זה נכון? האם אני יכול לערבב את כל הכמות ולשמור מעורבב או שעדיף לערבב כל פעם כמה שצריך?

../images/Emo171.gifשלום וברכה:)

חג שבועות שמח :) מצורף לך קישור לגבי שמן אשכוליות וזרעי ענבים. לגבי שאלתך, אתה צודק, אבל אל תשכח שזהו שמן בכל זאת. ניתן לשים 4 טיפות אשכולית לכל 2 כפות שמן נשא (שמן זרעי ענבים). אם המטרה היא לזרז המסת שומנים וצלוליט יש להמריץ את האזור לפני כן ולעשות פילינג למקום על מנת שהתאים המתים יוסרו ותהיה שכבה חדשה של עור נקי מלכלוך ומתאים מתים, רק כך תקבל תוצאה טובה. מה גם שאם אין פילינג בנמצא ניתן גם לשפשף את האזור בעזרת ליפה קשה , אותו אפקט. בהצלחה.. אם יש עוד שאלות אז בכיף:)

marik

New member
אז היחס הוא

1 מ"ל אשכולית ל-15 מ"ל ענבים. ולכן אני יכול לערבב את כל הבקבוקון של השמן האתרי אשכוליות לתוך שמן הבסיס של הענבים. אני יקבל קצת יותר מרוכז אבל זה סבבה. יש אפשרות לערבב הכל ולשמור מעורבב?? או שאני חייב לערבב כל פעם מחדש?

Negyot

New member
חלילה וחס!

או במילים אחרות - חס וחלילה! מה שאשת הוניל כתבה לך, זה על כל שתי כפות (30 מ"ל) שמן זרעי ענבים, שהוא שמן נושא שאמור לשאת את השמן האתרי - לשים 4 טיפות שמן אשכוליות. ט י פ ו ת, לא מיליליטר על כל כף שמן נושא (שזה 15 מ"ל), אלא 2 טיפות אשכוליות לכל 15 מ"ל ענבים. אתה אמור לקבל שמן מדולל כיאות. ואגב, שמן אשכוליות הינו שמן פוטוסנסיטיבי, כלומר גורם לעור להיות רגיש לחשיפה לשמש, לכן אין למרוח אותו ביום אלא רק בלילה. ושוב - 2 כפות שמן זרעי ענבים ( = 30 מ"ל) ועוד 4 טיפות שמן אשכוליות = השמן שרצית. חג שמייח!!!

marik

New member
אהה אוקיי

על כל הבקבוק 125 מל אני שם 17 טיפות שמן אשכולית. סבבה. אני יכול להכין את כל הכמות מראש ולהשתמש כל פעם כמה שצריך או להכין כל פעם מעט?

marik

New member
ועוד שאלה

מה התדירות לשימוש?? כל ערב לפני השינה זה סבבה?

Negyot

New member
כן ולא ואולי

אתה יכול להכין מראש כמות, זה מחזיק בערך שנה וחצי (שמנים שמופקים מהדרים מתקלקלים מהר יותר משמנים אחרים) וגם זה תלוי בטיב השמן שקנית. על השמן להיות מאוחסן בבקבוק מזכוכית כהה ובמקום שאינו מואר. התדירות לשימוש יכולה להיות כל ערב. אם זה מה שיפרק את הצלוליט?.. אני לא בטוחה. יש תערובת טובה מזו לצלוליטיס, אבל את זה צריך להכין לך מטפל טוב בארומתרפיה ולהדריך אותך איך להשתמש בה. היא תכלול שמנים כמו ג'וניפר שעוזר בטיפול באגירת מים ורעלים, רוזמרין שממריץ ועוד. כמובן שהמטפל יתאים לך את התערובת הטובה ביותר. בכל מקרה בהצלחה...

Negyot

New member
כל מטפל טוב בארומתרפיה

חפש ברשת, יש הרבה מטפלים. לגבי המלצות על ספציפיים - בטח ימליצו לך במסרים...

למעלה