שלוםםםםםם

שלוםםםםםם

אני חדשה בפורום ואני מקווה לא להיות מציפנית כמו בורמה 8 או 80 או מה שזה לא יהיה...
אני שרופה על דרגון בול... עכשיו סיון חכם מדברת ואני מתתתתתהההההההה על רון זהו, סיימתי להתבטא אני מתה על טראנקס ווג'יטה וגוקו ובו הילד! ועושד מישהו שלא זכור לי... אני מקווה להשתלב בפורום אבל אם השם הזה אני לא נראה לי אצליח אבל כל השמות תפוסים מה לעשות?
אני אוהבת סמיילים
אז ביי

לא חסר לי שום דבר

אבל לך כן יא אומלל לך חסר מוח עכשיו סיון פה מדברת אז שרק מישהו יעעעעעעיזזזזזזזזזזז לפתוח ת'פה!!!! טוב..., אז אשקלוני אל תדאג נבוא לבקר אותך בגאה רק תגיד לנו מה שם המחלקה... להביא לך משהו? אולי תשחץ? זה לא כ"כ נורא להיות נכה בשכל.., באמת...., זה עובר... טוב, אני פרקתי..., צ'או... זאת הייתה פינת סיוון המבדרת
חחחחחחחחחח שוב סיון פה עכשיו, ורק רציתי לומרררררררר (כולם סתמו ת'פה) שאם למישהו חסר מוח אז יש בשוק בראש העין.... בזיל הזול.... בחיאת, זה שווה לאנשים כמוכם אין הרבה מה להפסיד ממילא אז למה לא?... שוק בראש העין- מוח לך ולכל המשפחה!

ashkeloni

New member
נמאס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יא חתיכת אימפוטנטית דפוקה, שמעתי שאת מעונינת לקיים יחסי מין עם עדר ג'אמוסים קטועי גפיים באמצע חירבון, אני חולם על להפליץ עליך בקליניקה של אחותך הזונה אם יש לך 5 דקות. יאללה, לכי להחדיר מוצרי מזון לפי הטבעת, החתום: האח הגדול שלא יכול להפסיק לפנטז עליך

נאחסית

New member
לא, את לא מציפנית

ממש לא, שאת תקראי מציפנית?! לא, לא. בחיים לא. לא את! זאת פשוט לא את!
יש לי משהו לומר לכולם. אתם יודעים? אתם דורשים הצפה. כל מי שנכנס אתם מקללים, וזה כל כך מספק כל מציפן אידיוט לראות אתכם מתעצבנים כל עוד אנחנו מגיבים הוא ניהנה מהקטע. אני מציעה התעלמות -_-"

אני לא בורמה 8

אני סתם ילדה שרצתה להראות לכם את המציאות הקשה ואני לפחות לא כותבת בשגיאות כתיב ולפחות להודעות שלי יש תוכן.. מועט אבל יש!

למעלה